casă în copac cu propriile sale mâini ca fotografiile și videoclipurile postorit

Se apropie vara - timpul când rebyatnya zi lungă va fi purtat pe străzi și să vină cu un „sediu“. Ascunde de la părinți la poshushukatsya, mananca inghetata, uita-te în jurul valorii de cartier. Solutia ideala - casa. Situat direct pe copac. Sarcina de a construi o astfel de casă - responsabil, dar este posibil chiar și pentru cei care sunt departe de inginerie. Vă vom spune cum să construiască o casă în copac, cu propriile sale mâini, petrece un minim de timp și bani. Suntem în acest articol Să examinăm pas cu pas întregul proces - de la concept la final atinge.casă în copac cu propriile sale mâini ca fotografiile și videoclipurile postorit

Apropo! Se crede că astfel de adăposturi - doar o șansă pentru proprietarii de proprietate privată, iar pentru acest lux impune propriul teren. Cu toate acestea, există exemple în cazul în care aceste idei au fost încorporate în curtea unui complex de apartamente obișnuit sau într-un parc public. Principalul lucru - pentru a crea o echipă de oameni care împărtășesc aceleași valori.

În cazul în care pentru a începe?

Alegerea copac dreapta. Cautam pentru adulti, dar nu prea vechi, este de dorit să directe.

Sănătoase, vibrante, mai mult de 20 cm în diametru

Subțire, deteriorat, crăpat, brusc redus, putregai

Ei bine ramificat, fixat adânc în pământ

Se pare aplatizate peste suprafața

Cercul de 96 cm și mai sus

Circumferința mai mică de 96 cm

Artar, frasin, stejar mar (sistem de rădăcini, ramuri durabile stabile)

Salcie, plop, mesteacan, tei, castan, pin (rădăcini slab, lemn vâscos, instabilitate)

crengi uscate, bolnave, precum și să eliminați scăzut de creștere exfoliant, shpaklyuem văzut tăiat, vopseaua de sus.

Important! Coaja poate fi tăiată doar jumătate din adâncimea, în caz contrar, riscul de a distruge copac.

casă în copac cu propriile sale mâini ca fotografiile și videoclipurile postorit

Pentru construcția de instrumente necesare și materiale de construcții.

Important! La proiectarea unui mic spațiu confortabil, dacă este posibil, încercați să alegeți materiale ușoare pentru a reduce sarcina.

În acest sens, mult depinde de proiect, mai ales - cu privire la modul atașament platforma. Luați în considerare opțiunile de mai jos în descrierea construcției casei în copaci.

casă în copac cu propriile sale mâini ca fotografiile și videoclipurile postorit

Aici este o listă de instrumente versatile, care vom avea nevoie de:

 • Jigsaw;
 • Masina de indreptat;
 • daltă;
 • a văzut;
 • un ciocan;
 • cheie;
 • foraj;
 • șurubelniță;
 • jigsaws;
 • organe de asamblare: suruburi, cuie, unghi, buloane de ancorare;
 • nivel;
 • ruleta;
 • scara;
 • mănuși, salopete.

Construcție de lemn

Pentru o casa de dimensiune medie va avea nevoie de ceva de genul acest set:

 • două plăci de mărime de 5 * 25 cm - grinzi;
 • șase panouri de dimensiuni 5 x 15 cm - rama bazei podelei;

casă în copac cu propriile sale mâini ca fotografiile și videoclipurile postorit

Pe baza tipului preferat de suport:

 • două plăci de dimensiune 5 * 10 cm și o lungime de 4 metri - panta elemente de susținere dedesubtul structurii de susținere;
 • jurnalele de la o secțiune de 20 cm (aproximativ 1 metru mai mică decât distanța de la sol la baza platformei, suma depinde de proiect).

Vă rugăm să rețineți! Calculul de materiale este dat un dur, reconciliere la numărul și dimensiunea proiectului. Amintiți-vă că mulți copii, în funcție de calculele, pot fi simultan în casă.

Determina suportul principal pentru construcția

Există două opțiuni:

 1. Mormane în sol (alegerea cea mai atentă în raport cu arborele, care oferă, de asemenea, siguranță suplimentară Nu uitați că, casa noastră, situat pe un copac, se vor bucura de nebun populare în rândul copiilor expuși la stres grave.);
 2. Suportul diagonală în corpul arborelui (folosesc în principal atunci când se împarte la sol și sunteți absolut sigur de fiabilitate și puterea).

casă în copac cu propriile sale mâini ca fotografiile și videoclipurile postorit

erect piloți

Dacă ne-am dat structura de preferință pe picioroange, în primul rând să le facă.

Important! Scanduri, grinzi, placaj, înainte de începerea lucrului sunt tratate cu compoziție antiseptic special, care protejează lemnul de putrezire și ignifug. Uscate la soare. Mormane în pământ, care va merge în pământ, în continuare bitum mastic de acoperire, grăsime sau ulei de impregnant perfecționând.

Pe trunchiuri de furcă punct notă de îmbinare grinzi stâlpi (la aceeași înălțime de la sol) reprezintă poziția platformei prin măsurarea distanței dintre aceste puncte. La sol unghiurilor de bază ale perpendiculara și marcați datele punctele cuiere. Noi sape o gaură sub grindă de susținere, astfel încât să formeze crestate pe fiecare parte a caselor platforma aproximativ 1/3 din toata lungimea podelei.

Adâncimea optimă a fiecărei groapă 1,2-1,4 m, diametrul de 25-30 cm la aproximativ 10 cm de nisip de jos, prevăzute încă 10 cm -. Moloz. Odată ce am coborât grinzi noastre în interior, asigurați-vă că pentru a le pune pe un nivel și să facă consolidarea temporară, folosind distantiere de lemn sau bloc de zgură. Pilotii trebuie sa fie exact pe verticală.

Apropo! trunchiul unui copac este adesea folosit ca unul dintre pilonii, se economisește timp, efort, materialul adaugă aspect natural.

Se umple găurile de ciment uscat da bun, timp după care scoate distanțierul și trece la pasul următor.

platformă mount

Dacă decidem că arborele se va servi ca unul dintre suporturi, cutie de montaj este destul de simplu. Crescut noastre cu schelet din lemn casa fixate la cele două capete ale stâlpilor din mijloc - trunchiul de copac. Face același lucru cu bara de pe cealaltă parte, aliniate de-a lungul șinelor nivelul fix, și umple restul perpendicular de sus, după etapa de aproximativ 50 cm. Este suficient să conectați toate elementele de plăci de metal.În cazul în care suportul pentru utilizare numai piloți, procesul va fi oarecum diferit. În primul rând, aveți nevoie pentru a construi o cutie de la un bar, pe care trebuie să facem ne taie la lungimea dorită pentru noi. Atașați grinzile de susținere ale cutiei de pe partea inferioară a perimetrului său. Fiecare element este aliniat cu orizont, ridicând-l la nivelul podelei.

Vă rugăm să rețineți că procesul de creare a unei „fundație“ casa necesită delicatețe și utilizarea frecventă a level design-ul este complet vertical. Apoi, fixați cele două capete pe interiorul șuruburilor pol de 15-20 cm (o utilizare îndelungată, ca și fixarea o mulțime de șuruburi scurte va distruge structura unui copac viu). Efectuat. Acum, care leagă consolidarea plăci de metal pe colțuri.

casă în copac cu propriile sale mâini ca fotografiile și videoclipurile postorit

În interiorul cutiei făcut paralel umple bare suplimentare la o distanță de 20-30 cm unul de altul. Suntem consolidarea cadrului nostru de jos cu două plăci, care sunt situate pe ambele părți ale trunchiului. Conexiuni interne consolidarea în continuare a plăcilor metalice filetate.

Vă rugăm să rețineți! În cazul în care ramurile unui copac sunt scuturate, pus în mișcare fundația casei, treptat distruge. Pentru a evita acest lucru, utilizați o alunecare de montaj pentru grinzi din lemn. Folosind un burghiu și puzzle, să facă o canelură 10 cm, pre-mark lung din centru.

Dacă vom fixa rama numai pe copac

La o distanță de 30 cm sub nivelul podelei două plăci bătute în cuie pe ambele părți ale trunchiului. Ele perpendicular asambla barele rămase, stau la o distanță de 50-70 cm capete o grosime robust conecteaza placi. Transformă dreptunghi dispus orizontal, care trebuie să fie consolidate prin lonjeroane suplimentare. Pentru acest cadru prop grinzi înclinate ale aceleiași secțiuni. La punctele de atașare la placa de bază platformă tăiată la un unghi de 45 de grade. Marginile inferioare ale suporturilor conduc în butoi unde au fixat prin conectarea pre reciproc, capetele superioare se sprijină pe carcasă grinzi extreme.

Apropo! În această etapă, este posibil, pe cadru de alpinism pentru a construi un troliu frânghie. El va veni cu siguranță la îndemână, și pentru construcții în continuare, și pentru copii să se joace mai târziu.

casă în copac cu propriile sale mâini ca fotografiile și videoclipurile postorit

pardoseală

Pentru elementele de garduri, acoperiș și podea sunt utilizate cele mai bune materiale ușoare - diverse opțiuni pentru placaj, PAL.

Cea mai grea parte - ceea ce face butoaie gaura dreapta. Pentru aceasta pune placi adiacente unul celuilalt pe teren, măsurând circumferința ramurilor și găurile corespunzătoare decupate. Rețineți că trebuie să lăsați clearance-ul inch la cortexul. Trasarea placa pe cadru, ceea ce face distanta intre 2-3 cm, astfel încât a lăsat apa. Noi folosim pentru fixarea podele pentru șuruburile de bază și unghiile.

Casele din copaci necesită o abordare responsabilă în toate. După ce a pus podea, plimbare prin ea și asigurați-vă că nu scartaie, nu se clatine. În caz de dubiu, este mai bine să corecteze, să consolideze, vorbim despre siguranța copiilor.

construi un zid

perete puternic și durabil montat pe cadru, precum și podea. Puteți lua secțiunea lemn 50 * 50 mm, se taie la înălțimea necesară pentru tine. buloane de ancorare fixa proeminențele fiecare grinzi de susținere de colț „fundație“. Retragerea de 40-50 cm de la posturile de colt, iar în această regiune sunt suporturi intermediare, fixarea acestora pe exteriorul cadrului de bază.

casă în copac cu propriile sale mâini ca fotografiile și videoclipurile postorit

Atenție! Montarea rafturi direct pe podea este extrem de nesigură, evita această metodă de instalare.

Toate rafturi furnizează traversele de fund și aspect înnobila, panouri de învelire sau placaj. Adesea, copacii de la domiciliu sunt tratate cu materiale de etanșare pe bază de rășină, de stabilire într-o fantă pe pereți și acoperiș. Aceasta va salva structura de penetrare excesivă de umiditate, vânt și aer rece.

La cerere, selectați numărul și forma ferestrelor.

instalați pe acoperiș

Cel mai ușor și simplu acoperiș executabil - un baldachin. La doi metri pe pereți în căutarea două ramuri bune puternice în care este necesar să înșurubați cele două cârlige. Noi întinde între cablu sau coarda arunca o prin ea bucată mare de pânză. În colțuri și de-a lungul perimetrului tesatura este intinsa si ancorare.

Cum sa faci o casă în copac, având un acoperiș serios reală? Este un pic mai greu și mai mult în timp, dar va arata foarte favorabil. Consolidarea necesitatea de a ridica lemn, care este instalat pe partea de sus a posturilor de colț, fixarea marginilor. Apoi, se colectează două structuri, pentru a le conecta folosind două plăci late (atașați-le în colțul de sus al căpriorilor) și instalați-le pe pereții îndreptați unul spre celălalt. Punem pe un material ușor - Ardezie ondulata, profilate din policarbonat - gust.

casă în copac cu propriile sale mâini ca fotografiile și videoclipurile postorit

Alegerea scări

Aici, de asemenea, există opțiuni. Mai mult decât atât, casele de arbori au de multe ori mai multe scări. Cea mai mare parte a performanței interesante:

 • frânghie;
 • șurub de viteză;
 • scut cu fante;
 • Mai ales populare sunt scările, realizate sub forma unui perete de cățărare mic cu cârlige colorate forme amuzante;
 • copilul va fi încântat dacă el ar putea urca în ascunzatoarea lui pe o frânghie (în mod necesar să ia în considerare înălțimea, vârsta copilului și abilitățile sale de alpinism).

Noi punem această parte a casei pe teren și fixat pe exteriorul „subsol“ cu plăci și șuruburi. Testarea pentru putere: scara nu ar trebui să se clatine. În cazul în care există bare de mână, acestea trebuie să se conformeze la creșterea copiilor și să fie de încredere și stabil. După procesul de verificare primerul scara cu vopsea antiseptic.

casă în copac cu propriile sale mâini ca fotografiile și videoclipurile postorit

redecorarea

Acum, că știi cum să construiască o casă în copac. Rămâne doar să „pieptene“ ea. Am să adere la regula de aur - materialele cele mai ușoare. Casa poate fi vopsit in culori vesele din afara, pentru a decora decorul interior textil. Construiți un canapele confortabile și perne, a pus un tabel de plastic, care se va potrivi în eco-interior în cazul în care pânza de sac de căptuși.

Sfat! Verificați pereții interiori ai prezenței proeminente cioburi ascuțite, acestea trebuie să fie prelucrate.

În interior vă puteți organiza o expoziție de muncă a copiilor sau să-l aranjeze, „sala de lectură“ în anumite zile ale săptămânii și în conformitate cu această preluare piese de mobilier și decor.

Înainte de a intra în casă în funcțiune rebyatnoy activă, părinții ar trebui să meargă din nou, prin întregul său teritoriu. Verificați dacă locurile periculoase, dacă toate părțile sunt bine fixate, nu se lipesc din lemnărie în cazul în care unghiile din stânga. Din când în când, cum ar fi la fiecare două sau trei săptămâni, este necesar să se uite în „rod-“ să dețină următoarea inspecție.

Casele din copaci - o mică poveste, ceea ce poate crea un propriile lor mâini orice familie, ai nevoie doar pentru a da imaginația rula sălbatice și să ia o privire la acest proces ca un proiect de familie.

casă în copac cu propriile sale mâini ca fotografiile și videoclipurile postorit
casă în copac cu propriile sale mâini ca fotografiile și videoclipurile postorit
casă în copac cu propriile sale mâini ca fotografiile și videoclipurile postorit
casă în copac cu propriile sale mâini ca fotografiile și videoclipurile postorit
casă în copac cu propriile sale mâini ca fotografiile și videoclipurile postorit
(2 Voturi 5.00 din 5)