Casa de selecție stepper de model, cum se face, exercițiul de revizuire

Stepper - Acest simulator este proiectat pentru a simula sarcina care apare atunci când urcatul scarilor. Dimensiunea mică și greutatea acestui simulator puteti practica la domiciliu. Selectați pas cu pas acasă poate fi baza prețului și a funcționalității sale.Casa de selecție stepper de model, cum se face, exercițiul de revizuire

Antrenament pas cu pas implică mușchii picioarelor, din spate, apăsați. Depășirea unui simulator de sarcină dat întărește sistemul cardiovascular. Este important doar pentru a alege programul de exercitii din dreapta, în funcție de caracteristicile individuale: vârsta, starea de sănătate, date antropometrice.

Zilnică de exercițiu pas cu pas duce la rezultate de succes:

 • inima si vasele de sange sanatoase;
 • de relief frumoase la solduri, picioare, fese;
 • Endurance mușchilor și articulațiilor;
 • Slim, figura tonifiat.

Steppere soiuri

Trenajeri, imitatori de mers pe jos în sus pe scări, diferă în mai multe moduri:

Se numește Steppere simulatoare mari, echipate cu balustrade, un braț mobil pentru mâini și alte dispozitive de încărcare complicand.

Casa de selecție stepper de model, cum se face, exercițiul de revizuire

Mini Steppere mai mici și mai simple în design - este o mică platformă cu două pedale, suport sau frânghie manipula extensoare, mușchii brațului de încărcare. Acestea sunt alese pentru studiu la domiciliu.

Casa de selecție stepper de model, cum se face, exercițiul de revizuire

Stepper mecanică este determinată de funcționarea pistoanelor.

Electromagnetică - așa cum sugerează și numele, datorită rezistenței electromagnetice a pedalelor atunci când sunt expuse la ele. simulatoare ieftin mecanice adecvate pentru antrenamente la domiciliu. Modelul clasic de pas cu pas simulează mersul pe jos pe scări la poziția din față a corpului. Atunci când formarea pe munca ei coapse, glezna, șolduri, talie și apăsați.

Stepper rotativ de încărcare a mușchilor spatelui în detrimentul de a rula cu mersul pe jos corpul se transformă.

Casa de selecție stepper de model, cum se face, exercițiul de revizuire

Simulatorul de echilibrare trebuie să păstreze un echilibru, astfel încât atunci când faci de lucru pe ea toate grupele musculare. Pedala de pas cu pas structură simplă conectate între ele, și ambele picioare trebuie să aceeași sarcină. La modelele mai complicate rezistența fiecărui pedală este reglată separat. Această funcție este în cerere în conformitate cu reducerea exerciții după un prejudiciu sau o intervenție chirurgicală. Astfel de simulatoare sunt mai scumpe.

Casa de selecție stepper de model, cum se face, exercițiul de revizuire

principii de selecție

Alege un antrenor pentru acasă nu este ușor. Modelele funcționale sunt echipate cu panou de control electronic, rutier - prețul lor este mai mult de 100 de mii de ruble .. În plus, acestea ocupă mult spațiu. Dar, în astfel de Steppere de sarcină poate varia în funcție de nivelul de pregătire și de starea de sănătate a exercitării.

formator profesional IMPULSE PST300 este echipat cu programe de 6 de formare și 20 de nivele mii sarcinii pe pedale; pentru a regla sarcina electrică, pentru a alege datele corespunzătoare din tabelul de pe panoul de control. stagiar Puls este citit automat de un senzor amplasat pe banda de alergat bara de mână și afișat. PST300 IMPULSE în valoare de 198 mii. Ruble. De mare preț - singurul dezavantaj al acestui model.Casa de selecție stepper de model, cum se face, exercițiul de revizuire

Recenziile utilizatorilor sunt recomandate pentru antrenament la domiciliu clasice sau pas cu pas rotativ mecanic. Aceste modele sunt echipate cu senzori de înregistrare timpul de antrenament, numărul de pași pe minut și numărul de calorii arse. Costul lor variază de 16-50 mii. ruble.

Stepper HORIZON DINAMIC 208 vă permite să selectați unul dintre 12 programe de antrenament diferite, folosind opțiunile de pe panoul de control. Puteți configura un curs independent de pedale. simulator costa 43 de mii. ruble. Este foarte mult, dar prețul se potrivește cu calitatea: lecții pe HORIZON DINAMICA 208 la executarea tehnică adecvată va aduce beneficii tangibile pentru atlet.

Casa de selecție stepper de model, cum se face, exercițiul de revizuire

Dacă achiziționați un buget limitat și spațiu la domiciliu un pic, cel mai bun cale de ieșire - pentru a cumpăra un mini-pas cu pas. Această platformă economie de spațiu cu pedale echipate cu corzi elastice, extensoare. Atunci când angajarea într-un astfel de pas cu pas funcționează în același mușchi ca clasic. Utilizarea expandor permite pentru a încărca mușchii spatelui și partea superioară a corpului.

Mini-stepper KENTURI K5705-1 este popular cu începători. Acesta este echipat cu un senzor de timp, pas contra, și extensoare să se întindă corzile. Dezavantajul poate fi numit pedalării dependente - unul împinge celălalt, ca o bicicletă staționară.

Casa de selecție stepper de model, cum se face, exercițiul de revizuire

Mini Stepper TORNEO RITMO S -112B - un alt model de popular printre începători. Dezavantaj: fabricat fără expandor. care limitează funcționalitatea simulator. Pretul acestor modele - ruble 2700-4500.

Casa de selecție stepper de model, cum se face, exercițiul de revizuire

La mini-Steppere este imposibil de a schimba volumul de muncă.

Atunci când alegeți o bandă de alergare pentru acasă, este important să se acorde atenție:

 • Greutatea maximă pentru care este proiectată;
 • Posibilitatea de a stabili rezistența pedalei;
 • Prezența suportului (mâner, balustrade, pârghii);
 • Prezența expandoare.

Ce trebuie să știți pentru a începe de formare la domiciliu

Instructori de fitness dau orientare generală de a se angaja în pas cu pas de a exercita în condiții de siguranță și au fost beneficiat:

 • Înainte de formare este obligatoriu de 10 minute de warm-up;
 • Ceea ce este important este principiul „de la simplu la complex“: durata și intensitatea treptat exercitarea crește;
 • Bazați pe pedala este necesar pentru întregul picior;
 • Este nevoie să se deplaseze lin, fără suprasolicitarea articulațiilor genunchiului;
 • Picioare menține genunchii îndoiți;
 • Pentru a pierde in greutate rapid, trebuie să se deplaseze rapid în pași mici la încărcare mică;
 • Termina exercițiile de respirație antrenament timp de 5-7 minute.

Casa de selecție stepper de model, cum se face, exercițiul de revizuire

Pentru incepatori pas cu pas acasă cardio nu trebuie să depășească 150 de minute pe săptămână.

Deoarece pas cu pas mișcarea este prea monoton, acestea sunt combinate cu alte exerciții: coarda sărituri, putere, etc.

Cum de a începe un novice

Pregătirea pentru formare completă pentru începători este de 1 lună. Stepper practicat de trei ori pe săptămână. Programul aproximativă:

 • Prima săptămână: alternează cu 3 loturi de lucru pe simulator (2 min) și exerciții (1 min).
 • A doua săptămână: același principiu, mersul pe jos pe simulatorul de 3 minute, 1 minut gimnastică.
 • A treia săptămână: 4 min / 1 min, 3 min / 1min, 3 min de mers pe jos.
 • Final 5 min / 1 min, 4 min / 1 min, 4 min de mers pe jos.

corpul sportivului începe să se obișnuiască cu sarcina. devin mai dure. Intareste inima si vasele de sange, articulațiilor dobândi flexibilitate. Apoi trece la lecțiile de 20-30 de minute, de 3 ori pe săptămână.

Casa de selecție stepper de model, cum se face, exercițiul de revizuire

„Formarea nu conduce la un rezultat perfect, aceasta duce la rezultate stabile“, - spune Warren Edward Buffett (antreprenor american, cel mai mare din anii lume și unul dintre cele mai bine cunoscute investitori).

Pentru cei care doresc să piardă în greutate durata totală de formare la domiciliu este de cel puțin 1, 5 ore pe săptămână. Având în vedere Utilizatorii Steppere, multe exercitii de zi cu zi timp de 15-20 de minute în dimineața sau seara, după muncă.

Casa de selecție stepper de model, cum se face, exercițiul de revizuire

Stepper, precum și alte echipamente de fitness pentru cardio, atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, este bun pentru sănătate.

Dacă ați avut recent un prejudiciu sau o intervenție chirurgicală, care suferă de boli ale sistemului cardiovascular sau a coloanei vertebrale, programul de formare pentru tine medic ar trebui sa recomande terapie fizica.

Clasele de pe stepper contraindicat în timpul sarcinii, în timpul exacerbarea bolilor cronice.

a se vedea, de asemenea,