casa de design gratuit - în cazul în care pentru a găsi

Ați decis să construiască o casă. Dorința mai mult decât lăudabil - și de a îmbunătăți condițiile de viață și de a ajuta guvernul în punerea în aplicare a programului „Locuințe la prețuri accesibile“. Cu toate acestea, atunci când vorbim despre cabana, cuvântul este disponibil, deoarece există puține pentru a se potrivi acest termen. Ei bine, da, bine - aceasta nu se potrivesc, nu se potrivesc. Dar, din dorința de a pune în aplicare modul în care nu este aproape. Pentru realizarea visului tau de casa proprie va avea nevoie de o mulțime de lucruri de făcut:  1. Cumpără o bucată de teren;
  2. Pentru a afla ce poate fi construit pe acest site prin comanda de cercetare geologică;
  3. Participați Comunicații dermatograf;
  4. Comanda de dezvoltare a proiectului cabana;
  5. Cumpara materiale de construcții;
  6. Și de fapt, construi o casă.

Asta e tot timpul și bani. Cel mai important bani. încă nu am învățat să aprecieze un lucru real. Acesta va acoperi de a construi o avere. Și în cazul în care puteți salva, vă întreb. Să ne gândim împreună.

Cumpărarea terenurilor pentru construcții - cumpărare cuvinte cheie. Aici puteți salva doar pe valoarea terenurilor. Locația sa, distanța de la drum. Economiile pot merge apoi în lateral, iar dacă salvați la achiziționarea, atunci toate economiile vor ieși lateral în timpul construcției. În final, puteți petrece mult mai mult.

Comunicații dermatograf - Nu înțeleg despre ce este acolo pentru a salva. Numai pe materiale. Deși, în loc de apă curentă poate săpa o fântână cu propriile sale mâini, și în loc de dermatograf de energie electrică, a pus ferma eoliana sau panouri solare. Dar vântul nu este întotdeauna suflare, și soarele, de asemenea, nu strălucește tot timpul - și norii sunt. Puteți utiliza, de asemenea, puterea de motorină și costurile de combustibil și de întreținere, precum și zgomotul?

Geological Survey - nu poate fi un economii reale, în cazul în care anterior ancheta site-ul a fost efectuat. Dar nu poți ghici. Mai ales în ceea ce privește regimul hidrodinamic. De exemplu, nivelul apelor subterane nu este constantă și depinde de mulți factori. Deci, pe care le puteți salva, dar puteți pierde.Construirea chimie - economii reale, dar nu-l reduc la absurd.

Constructii - sunt posibile economii. Construi o casă cu mâinile și cu ajutorul familiei, angaja gastorbayterov. Aceasta, de asemenea, salvați fără fanatism. Amintiți-vă că avar plătește de două ori sau chiar de trei ori

Dezvoltarea proiectului la domiciliu - acest lucru este în cazul în care economiile reale posibile. Există mai multe opțiuni pentru salvarea:
1. Cumpara un model de proiect
2. obligarea dezvoltarea proiectului la domiciliu nu este o companie mare, iar tânărul arhitect
3. Cumpara un proiect conceptual și cere constructorilor să construiască pe această schiță. Apoi, totul va depinde de experiența constructorilor. Avem nevoie de un maistru bun cu o vastă experiență.
4. Găsiți un proiect gratuit de o cabana pe Internet - asta e ultima ne oprim și să vedem unde se găsește.

Deci, casa de proiect gratuit
Proiectul Casa gratuit - fantezie, și mulți ar spune, în principiu, ei vor avea dreptate. Ceea ce este oferit pentru download gratuit de pe Internet - cea mai mare parte schițe, mai degrabă decât de proiecte full house. Și dacă găsiți un proiect de casa cu toate desenele și specificațiile, aceasta nu înseamnă că acesta poate fi construit, iar casa construita pe un astfel de proiect nu accident într-o singură zi.

Dar există și excepții. Există mai multe companii care oferă planuri de casa gratuit sau la un comision foarte nominală.

Apropo, în această listă, vom indica doar acele site-uri și resurse în cazul în care o puteți găsi modele interne gratuite, nu warez. Puteți găsi gratuit proiecte de proiecte de vile. Multe companii implicate în proiectare și construcții, oferind astfel de proiecte. Cu experiența și cunoștințele lor suficiente pot fi bine utilizate.

Proiectul ucrainean Cottage Journal.
Site-ul companiei a descoperit recent că campania va avea loc, care este oferit de proiectul cabana este aproape gratuit. Trebuie doar să plătească o taxă - suma de 800 de ruble cu un pic.
proiectul în sine este destul de bun. Tipic, dar pe ea și liber.

SamStroy de resurse
Site-ul a constatat că există un proiect al unei cabana, care poate fi descărcat gratuit. Sunt toate desenele. Adevărul nu este găsit caietul de sarcini, dar din nou - pe ea și freebies. Și, din moment ce acesta este un proiect de lucru

desene ru
Un mare număr de desene și planuri arhitecturale - trebuie doar să sapi și poate găsi ceva pentru ei înșiși. Acolo am găsit un desen de chioșc pentru un prieten.

Aceasta este doar o mică parte din resurse, unde puteți găsi proiecte libere de vile. Este posibil să participe la această problemă și să-și petreacă mai mult timp. Dar, totuși, dacă doriți să construiască o casă, atunci sfatul nostru pentru tine nu este în căutarea pentru un drum liber, cheltui bani pentru a dezvolta un proiect individual, pentru că în această casă vei trăi o lungă perioadă de timp.