cartotecă (clasa) de pe puzzle pe „animale de companie -“ pentru copii descărcare

prezentare pe animale de companie.

Predarea Consiliului pe tema: „Tema de casă ca un mijloc de formare a unei cunoștințe și abilități ale studenților puternice și prevenire a supraîncărcării“ (o prezentare)Predarea Consiliului pe tema: „Tema de casă ca un mijloc de formare a unei cunoștințe și abilități ale studenților puternice și prevenire a supraîncărcării“ (o prezentare, de reflecție, un extras din protocol).

Lecții Sinopsis pe tema „Dezvoltarea vorbirii și a lumii“ pe această temă: „Animale de companie pisică cu pisoi“

Lecția elaborată pentru copii cu subdezvoltarea sistemică de exprimare în grad sever retard mintal si de handicap combinate.Sinopsis de clase de terapie logopedică subgrup pentru copii în clasa I, cu nivel EPD III de dezvoltare discurs despre „Animale de companie“

Sinopsis de clase de terapie logopedică subgrup pentru copii în clasa I, cu nivel EPD III de dezvoltare a vorbirii. Tema lexicala: „Animale de companie“.

SFATURI PENTRU PĂRINȚI PE: „HOME ATELIER: jocuri activități artistice și cu materiale naturale“

Scopul principal al consultării - de a familiariza părinții cu rolul de jocuri de artă, exerciții și de formare cu materiale naturale în dezvoltarea proceselor cognitive și a abilităților creative ale preșcolară.

Prezentarea pe „păsări domestice“ pentru copii preșcolari

Această prezentare poate fi utilizat de către profesori patolog, profesori, logopezi, profesori ai instituțiilor preșcolare în organizarea de activități comune cu copiii. prezentare luminoase. frumos.