Cartofi de la hemoroizi, comentarii, retete populare de tratament al bolii

Cartofi de la hemoroizi, comentarii, retete populare de tratament al bolii

Hemoroizi boala familiare persoanelor de toate vârstele, profesiile și sexe. Farmaciile au mijloacele necesare pentru a facilita statului, dar boala a existat înainte de epoca de produse farmaceutice. Cum a încercat?Tratarea hemoroizilor lumânări de cartofi

Sfârșitul departamentului de rect se simte mereu în sine o acțiune mecanică, atunci când tensiune musculară pereții, scaune, senzație de lipsă de defecare. Toate acestea duc la extinderea venelor anusului si inflamatie.

Acest lucru este hemoroizi. având o formă diferită. Ea se manifestă nu numai durere in timpul miscarii intestinului si Sederea prelungita, dar, de asemenea, cauzele constipatiei. Hemoroizi manifestat, de asemenea, dureri de desen contondent în zona abdominală că oamenii nu tind să se asocieze cu el, avand in vedere aceste simptome de manifestare a altor boli.

Dar, indiferent de încrederea pe care boala este cu multiple fațete, este necesar să se știe că cel mai bun mod - lumânarea de cartofi cu hemoroizi. Răspunsurile orale și scrise confirma acest lucru. Reguli un astfel de tratament nu este complicat, dar să știe și să ia în considerare nevoia lor de a:
cartofi rluben ar trebui să fie suculent și elastic.

Cartofi de la hemoroizi, comentarii, retete populare de tratament al bolii

Înainte de producție, se spală bine cu jet de apă rece. De fiecare dată când un tubercul ia altul. Viitoarele lumânările folosite nu recoltate.

Vystrugivayut cuțit „lumânare“ nu mai mare decât un pic degetul pentru prima dată. În cele ce urmează poate fi crescută ca lungime și grosimea acesteia.

Introducerea o lumânare este mai bine pe timp de noapte, înainte de a merge la culcare. În cazul în care pacientul maestru un astfel de tratament și nu mai este frică de presupusa disconfort în dimineața, după o mișcare intestinului, puteți repeta în continuare și de mers pe jos, cu o lumânare zi.

Înainte de administrare, lumânare de cartofi muiată în apă rece, care poate fi înlocuită cu orice ulei, chiar vacă proaspătă. Lubrifierea este necesară numai pentru ușurința administrării. Trebuie să ne amintim că principalul ingredient activ este sucul de cartofi proaspat.

Durata tratamentului depinde de gravitatea situației, dar mai puțin de 5 sesiuni nu are nici un sens. Și este mai bine, în cazul în care va continua cu două săptămâni și va fi combinat cu o dietă specială și mod de viață blând.

Imediat după administrarea se poate simti inconfortabil și chiar o durere surdă. Principalul lucru este de a nu intra în panică. După un timp scurt, în mod necesar toate normale.

Tratarea hemoroizilor lumanari realizate din cartofi proaspeți nu este complicat și nu scump, dar asigurați-vă că pentru a aduce ușurare.

clisma de cartofi are putere de vindecare hemoroizilor și colita

Cartofii sunt valoroase nu numai conținute în ea glucide, minerale, vitamina C. Sucul de ei este, de asemenea, un curativ. Aceasta ajută cu arsuri, reacții inflamatorii locale, colită și hemoroizi. Pentru prepararea clismelor folosit cartofi juicy proaspeți. Există 2 abordări.

Cartofi de la hemoroizi, comentarii, retete populare de tratament al bolii

Cartofi frecat pe o răzătoare fină, și stoarce tifon suc. Se diluează cu apă fiartă rece într-un raport de unu la unu. Volumul total al amestecului nu mai mult de 150 ml. Folosind o soluție de seringă mică în mai multe etape este administrat în rect.

De preferință, după procedurile nu sunt pentru o jumătate de oră, cel puțin. Dacă aveți nevoia de a defeca, atunci nu le ignora. Apoi, după clisma toaletă anus sau utilizarea repetată orice supozitoare farmaceutice. Această tehnică este un tratament adecvat pentru hemoroizi interni.Adesea, această boală și mai combinate cu inflamație a intestinului gros inferior. În acest caz, o clismă preparat după cum urmează. Razuit cartofi pe o răzătoare fină, un volum de 200-300 ml este umplut cu apă fiartă, jumătate din volum litru, t 40-45 ° C

După o scurtă agitare, fără a aștepta răcire, amestecul se filtrează. Soluția rezultată a fost injectată prin cani Esmarch. Țineți în apă intestinele trebuie să fie cât mai mult posibil.

După o clismă și perineu toaletă necesară utilizarea de supozitoare sau unguente.

Astfel, tratamentul eficient al hemoroizilor cartofi, comentarii sugerează că acesta poate fi utilizat pentru prepararea clismelor.

Cartofi sub formă de suc și hemoroizi Comprimare

cartofi rasi pe o răzătoare fină poate fi folosit ca o compresă. Ele reduc durerea insuportabile de arsuri și de a reduce dimensiunea de bule, scuti umflarea anumitor părți ale corpului, inmoaie pielea solzoasă.

Utilizați compresa de cartofi si hemoroizi externi. eczeme și anus, mâncărime însoțită de a continua.

Celuloză din cartofi proaspeți sunt plasate pe o bucată subțire de material, nu mai mare de copii batistă. masa de volum este de 1 linguriță fețe.

Cartofi de la hemoroizi, comentarii, retete populare de tratament al bolii

Este necesar să se ghemuit adânc și atașați pânză strâns la anus. Up, și într-o poziție de a face un șervețel pentru a plasa o compresa pentru a capta excesul de suc.

Cu o astfel de compresa mai bine să mint, dar se pot deplasa în jurul valorii. Timpul de expunere dorit de 1-2 ore.

Sucul de cartofi proaspăt are acțiune antiinflamatoare și regeneratoare și întărește, de asemenea, pereții vaselor de sânge. Acesta este luat pentru ulcere, gastrita. duodenită. Toate acestea sunt necesare, si pentru hemoroizi. Desigur, utilizarea de suc interior, în acest caz nu poate fi independent, ci mai degrabă o parte a unui tratament cuprinzător.

Astfel, sucul de cartofi ar trebui să fie utilizat în tratamentul complex al hemoroizilor, dar comprese poate fi folosit pentru auto-tratament.

băi de cartofi cu aburi în tratamentul bolii

De curățare nu este cartofi germinate prepara un bulion, utilizat pentru băi de aburi. Acest tratament este deosebit de adecvat în cazul complicațiilor cauzate de hemoroizi hipotermie. Această metodă poate fi utilizată (importantă!) Numai în cazul încrederii în absența tumorilor în rect. Gătitul tăvi nu este dificil, dar necesită îngrijire, pentru a evita arsurile provocate de aburi.

Ia-o tuberculi curat și bine spălate. Puteți folosi tuberculi netratate complet. cotlet Raw, se adaugă apă sau lapte, se fierbe și se pune într-un ustensile metalice stabile.

Ea a pus pe o bază de lemn, un scaun cu o gaură pentru rect. stai cu grijă și se încălzește amestecul să se răcească.

După procedura este adecvat să se utilizeze orice supozitoare, unguente și uleiuri medicinale.

Se pare că tratamentul hemoroizilor în absența tumorilor rectului, un abur de încălzire efectiv fiertură de cartofi.

Efecte adverse, contraindicații și recenzii ale tratamentului hemoroizilor cartofi

Tratamentul cu cartofi cruzi sau fierți nu are aproape nici efecte secundare, deoarece produsul este de origine naturală. Cu toate acestea, nu este de dorit să se recurgă la o la sângerare semnificativă hemoroizilor.

Mici ca spotting nu este o contraindicație. Reacții alergice, cartofi, de obicei, nu produce, ele pot avea loc numai în cazul în care cultivarea cartofilor abuzati îngrășăminte, erbicide sau pesticide.

Oamenii de acolo este de încredere și pe bună dreptate, că tratamentul de remedii populare pentru hemoroizi în condiții de siguranță și în mod eficient. În opinia celor care au recurs la un tratament de cartofi, este cu siguranta bine. Deoarece această legumă suculent conține o mulțime de substanțe biologic active, este utilizat pe scară largă în medicina populară.

Și, mai presus de toate, în acest caz, cartofi cruzi bune de la hemoroizi. Review-uri nota variabile multiple proprietățile sale medicinale. Dar, în orice caz, cu manifestări repetate ale vizitei hemoroizi medicul este necesar.

Acest lucru sugerează că cartofii pot fi folosite cu succes pentru tratamentul hemoroizilor. În acest scop, de la tuberculii sale proaspete la domiciliu prepararea lumânări, loțiuni, suc. Cartofi fierți folosit pentru a face băi de aburi.

Partea pozitivă a acestui tratament este un remediu natural, insignifianța contraindicații, fără efecte secundare și costuri reduse.

  • Cartofi de la hemoroizi, comentarii, retete populare de tratament al bolii
  • Cartofi de la hemoroizi, comentarii, retete populare de tratament al bolii
  • Cartofi de la hemoroizi, comentarii, retete populare de tratament al bolii