Cartea este răsucite (LA) - Cheyz Emma - citit online - descărcare FB2 - cumpărare, comentarii - Pagina 1

Inceputul a fost un UH-x-xx. Marvelous nachalo.No muci apoi din nou roz și americane skazka.Hotya chiar la început a fost clar că, evident, neponyatki între personaje, ceea ce se spune despre diferite veschah.I s-ar putea închide mai glaza.No plecat-poehalo.Mne nu a fost interesant și a avut o privire la konets.Vse! Cartea a fost fanii zabyta.Izvinite acest pisatelnitsy.Mne trebuie să conducă și fiorul care surprinde spiritul acestei cărți prochteniya.Esli nu, nu mă interesează.


Erou al tuturor țărilor care nu sunt înțelese, a alergat la vechiul său preferat să striptizershe.I, Dumnezeul meu, cât de repede ea iartă-l! Tu spui, iubire și toate takoe.Vozmozhno! Ea a avut el în mod clar că chuvstvo.A? Și care va fi de ani de reclame prin 5-8, atunci când soția și copiii, și în fiecare zi mediocritatea lumesc, toate la fel, atunci când știi, că partenerul se va face în continuare și t.d.Da și corpul soției sale nu este același ca înainte, și sunt atât de multe tsipochek tentant. Nu cred că rupe adorabil Drew? În cazul în care cartea nu, atunci nu viața veryu.V este mult mai dur și mai cinic.

El a evaluat cartea 7

Prin eyt - isteric.
D Ryu - asshole.Am apreciat cartea 1

El a evaluat cartea 10

un roman bun, dar eu fac asta - asta nu este de ajuns.

El a evaluat cartea pe 8

Ca și cartea nu este rău, dar că ceva nu este corect. El spune că o iubește distragere a atenției, dar nu se căsătorească. Când el nu a vrut ea să alunecat de la el că ea ar putea oferi să se căsătorească cu el. Nu știu de ce, dar eu nu fac asta zvataet.

El a evaluat cartea 9

Și eu și a doua carte foarte mult, în aceeași suflare și cu umor

A doua carte este ca și primul. Bit comportament confuz geroini.a atât de ușor și stil tragizma.no veselyy.bez pentru mine încă o dată diferență notabilă la femei și bărbați mentalitete.kak.

El a evaluat cartea 9

Mi-a plăcut într-adevăr cartea

El a evaluat cartea 9

A doua parte a plăcut mai mult. O carte plăcută și frumoasă, am citit-o cu plăcere.

El a evaluat cartea 10

Ambele cărți m-am dus cu un bang! Prostia desigur, asta e tot. Neintelegerea este. Drew idiotul cu siguranță nemernic. Dar aceasta este una dintre favoritele mele)) Îmi place povestea în numele său)

El a evaluat cartea 10

carte excelenta. În principiu, ai putea ajunge pe pagina 36_37. După aceea, totul este atât de evidentă. Mi-a plăcut cele două cărți, singura -Slightly a schimbat imaginea Drew în a doua carte, o dezamăgire la momentul respectiv. Dar, în general, o mare poveste, cu un stil de scriere amuzant.

El a evaluat cartea 9

continuare foarte frumos, îmi pare rău partea principală a cărții, au fost separate. Silly rândul său, cu siguranță, ssory..no lor și se întâmplă în viață.
Fericita principal se încheie)))

El a evaluat cartea 9