Carlige pentru straturi cum se coase propriile lor mâini pe video, fotografii cu strasuri

cârlig Coaseti pe haina cu mâinile este ușor. Deși este posibil să se dea o haină de blană și în studio, dar cârlige de înlocuire poate avea ca rezultat o sumă ordonată. Mai ales în cazul în care elementele de fixare de pe decorative dvs. strat - pentru că atunci înlocuirea cârligului nu poate face, va trebui să se schimbe întregul set.Carlige pentru straturi cum se coase propriile lor mâini pe video, fotografii cu strasuri

Cum să coase un cârlig?

Care sunt cârligele de pe haina și cum să le aleagă

Orice element de fixare Blana este format din două părți de cârlig și a roții care cuplează cârligul. În acest caz, există două tipuri de design de fixare - cu o limbă în mișcare, încadrată și fixă ​​- cel mai simplu tip de cârlig. Elementele de fixare sunt din plastic și metal, precum și decorativ - cu cristale și fără ele.

Carlige pentru straturi cum se coase propriile lor mâini pe video, fotografii cu strasuri

Cum de a alege un dispozitiv de fixare pe o haină de blană

Dacă călătoriți des în transportul public, și chiar și în orele de vârf, ar trebui să alegeți cârlige de fixare, altfel haina ta va fi permanent descheiat. De asemenea, se poate întâmpla de multe ori în cazul în care stratul se extinde în jos. Observați în ce circumstanțe sa te vezi, deoarece chiar și cârlige de fixare pot descheia, să nu spun nimic din comun.

interesați de lectură

elemente de fixare din plastic, desigur, de metal mai ieftin, dar trebuie să ne gândim cu atenție dacă acestea ar trebui să cumpere - cum, atunci nu ar trebui să se schimbe totul la metal, deoarece acestea sunt în mod evident inferioare lor în putere. Dacă sunteți proprietarul o haină lungă grea, alegerea ta - este doar elemente de fixare din metal, iar dacă te gândești cum poți actualiza aspectul lor vesta de blana, este foarte posibil de a face din plastic. De asemenea, catarame din plastic pentru strat în formă ușoară, care poate fi asociat cu propriile lor mâini.

Carlige pentru straturi cum se coase propriile lor mâini pe video, fotografii cu strasuri


cârlige decorative poate fi de preferat în cazul în care haina este foarte scurt pui de somn, sau acestea nu vor mai fi văzut, ele literalmente se pierd în ea. Alegerea catarama decorativa, cumpara o pereche de cârlige de rezervă, în caz de pierdere a fermoarului cu un strat nu trebuie să se schimbe totul.

elemente de fixare metalice convenționale, cu o limbă mobilă - opțiunea cea mai versatilă. Ele pot fi utilizate în blana de orice lungime și scamele, acestea sunt destul de fiabile și au un aspect frumos. Uită-te la diferite cârlige pentru haine pe imagine pentru a ști ce opțiuni pentru a alege.

Carlige pentru straturi cum se coase propriile lor mâini pe video, fotografii cu strasuri

Cum pot rezolva o haină de blană la domiciliu

Pentru mâinile lor de a coase cârlige, nu trebuie să fii un profesionist croitoreasă, dar va fi nevoie de precizie și de precizie.

Aici este o listă de instrumente pe care le-ar putea fi utile:

  • cârlig pentru înlocuire;
  • o bucată de piele, cel mai bun fel, dar poate fi și artificială;
  • fir rezistent;
  • un ac;
  • line;
  • cuțit de papetărie.

Hook, așa cum sa menționat deja, este format din două părți, fiecare dintre acestea prin fantele din șmirghel în sine, parțial ascunse pe partea de dedesubt și fixate acolo.

Carlige pentru straturi cum se coase propriile lor mâini pe video, fotografii cu strasuri

Cum de a stabili o haină de blană: Procedură

Mai întâi de toate, trebuie să se apropie de catarama, deoarece acesta este ascuns între pânză și căptușite. Cum se face:

  • În cazul în care căptușeala nu este cusut pe partea de jos a învelișului, îl puteți transforma pur și simplu pe dos, și vom vedea locul în care cârligul cusute.
  • Atunci când căptușeala este cusut pe partea de jos, poate fi căptușit cu grijă cusătură podporot între șmirghel și în locul în care este cusut cârlig.
  • De asemenea, captuseala poate rupe de-a lungul cusătura care ruleaza de manșonul.

Carlige pentru straturi cum se coase propriile lor mâini pe video, fotografii cu strasuri

Acum, când am ajuns la cârlig vechi, este necesar să se otporot și scoate toate firele vechi.

De multe ori, în loc de cârlig vechi există lacune care au nevoie pentru a coase, lăsând slot exact dimensiunea care va fi necesară pentru noul fermoar.

Acum vom consolida acest loc cu ajutorul unei bucăți de piele. Consolidarea mai bine cu lipici, dar puteți coase de-a lungul perimetrului. Pe o bucată de piele este necesară în avans pentru a face găuri pentru cârligul de aceeași mărime ca și pe pieile, apoi atașați la acoperirile de partea greșită, astfel încât fantele coincid, și fixați cu un ac și ață sau lipici.

Toate Fa acelasi lucru pentru celelalte șube laterale, care ar trebui să fie plasat un inel cu o jumătate de curea. Acum, firul cârlig și inelul în fantă și coase de partea greșită pentru a acoperi. În cele din urmă, coase căptușelii, în cazul în care acesta a fost rupt.

Dacă aveți timp liber și place să facă ceva cu mâinile lor, necesitatea de a stabili o haină de blană - o oportunitate excelentă de a economisi nu numai bani, dar, de asemenea, să aibă un moment bun.