Care sunt cerințele pentru fotografia de pe dreapta, în 2019

Care sunt cerințele pentru fotografia de pe dreapta în 2017

versiuni de fotografii

Pentru diverse documente furnizate de imaginile de stat și diferite. De regulă, ele sunt toate executate pe hârtie mată. Dimensiunea cea mai comună -. 3x4cm Cu toate acestea, mai recent, un permis de conducere este regula generală nu se referă. Permis de conducere de probe vechi au scufundat în uitare, și cu ei imaginile formatul corespunzător. Dar alte cerințe pentru ei chiar mai complicate.Fotografia este într-un document special de câmp și ștampilat. Ar trebui să fie o dimensiune bine definită, culoarea și textura, în conformitate cu standardele internaționale acceptate.

În acest caz, unele documente li se permite să facă, nu numai de culoare, dar chiar imagini alb-negru. permisul de conducere românesc au fost excepția: au nevoie numai fotografii color.

Regulile vechi

Fotografie pe licență a probei vechi conducătorului auto ar putea fi făcută în cel mai apropiat magazin foto. Poliția rutieră a primi carduri de culoare pe hârtie mată 3x4 cm sunt realizate pe un fond alb, și din material plastic pentru VU de hârtie -. Cu rosu.

Spre deosebire de stil vechi fotografie de pe dreapta, la noua identitate a imaginilor din plastic în sensul convențional al cuvântului nu mai este imprimată. Acum, poliția rutieră doar imagini digitale sunt folosite la fabricarea permis de conducere.

identitate nouă

Odată cu apariția noilor cerințe generale UV pentru imaginile nu sa schimbat. Cu toate acestea, datorită metoda particulară de producție a imaginii gol de plastic de pe dreapta este noul eșantion direct în poliția rutieră. Pentru a face acest lucru, personal instruit, folosind echipamente speciale optoelectronică.

Cu toate acestea, cunosc unele subtilități feței necesare și fotografiat. Acest lucru este valabil mai ales aspect. Și nu e doar cât de frumos te uiți în fotografie. Pur și simplu, există anumite cerințe, care vor fi menționate mai jos.

În unele cazuri, trebuie să fie fotografiate

Să începem cu faptul că, de regulă, șoferii trebuie să facă fotografii pe următoarele documente:

  • permis de conducere atunci când fotografiați pe dreapta direct în poliția rutieră;
  • certificat de conducător auto standard internațional pentru care imaginile adecvate luate de un fotograf profesionist;
  • medspravka pentru care este bine și fotografie făcută de unul singur.


cerinţe

Instituțiile publice impun fotografii și o listă de cerințe obligatorii comune, care reglementează în detaliu situația de chipuri umane, expresii faciale, aspectul și de îmbrăcăminte a subiectului, precum și prezența unei imagini legate de accesorii.

Există cerințe specifice și la studio. De iluminat ar trebui să fie netedă și uniformă, împiedicând apariția umbrelor, scoate în evidență și alte defecte.

Cu toate acestea, ce fotografii ai nevoie pe permisul de conducere: fundalul ar trebui să se găsească alte obiecte străine, iar fundalul trebuie să fie uniform și monoton. Printre astfel de norme obligatorii includ:

Cerințe pentru fotografie privind drepturile internaționale sunt stabilite într-un articol separat, să se familiarizeze cu care este, de asemenea, pe site-ul nostru.

Care sunt cerințele pentru fotografia de pe dreapta în 2017

Înlocuirea fotografia de pe permisul de conducere

Început pentru a face față cu recentele schimbări în cadrul procedurii de emitere și înlocuire a noului model de permis de conducere, șoferii mulți se întreabă dacă este necesară o imagine pentru a înlocui permis de conducere?

Nu există cerințe speciale pentru înlocuirea unei fotografii privind drepturile, de exemplu, legate de vârstă, cum ar fi o fotografie în pașaport, nu a existat înainte. Imaginea este întotdeauna plasată numai la primirea de identificare și de înlocuire.

Pentru a vedea dacă este necesară o fotografie cu permisul de conducere de înlocuire a lui, pentru detalii ne referim la site-ul oficial al poliției rutiere. După cum sa dovedit, fotografia nu mai este menționată în lista de documente necesare pentru depunerea la autoritatea de înregistrare. Aici, în mod evident, se înțelege că personalul nu uita să o faci singur.

Aceasta este, orice înlocuire a unui permis de conducere este acum însoțită de o procedură de filmare foto obligatorie în poliția rutieră. Astfel, întrebarea dacă imaginile atunci când schimbă permisul de conducere este necesar, poate fi considerat încheiat.

Dar pentru un certificat medical sau permis de conducere a imaginii internaționale a eșantionului este Vechiul mod de modă, adică, într-un studio foto obișnuită.

Toate detaliile și complexitatea slave de înlocuire

La sfârșitul analizei trebuie remarcat faptul că, în orice ramură a imaginile poliției rutiere sunt luate rapid, cu calitatea necesară și în strictă conformitate cu toate regulile și reglementările în vigoare. Există cu siguranță conștient de ceea ce este necesar fotografia de pe permisul de conducere, și să le facă dreptate.

Legate de intrări:

Care sunt cerințele pentru fotografia de pe dreapta în 2017

permisul de conducere de înlocuire și de a obține un IDP

Care sunt cerințele pentru fotografia de pe dreapta în 2017

Cum să se comporte atunci când opriți poliția de trafic sau Memo-ul de conducător auto (Ediția 5)

Care sunt cerințele pentru fotografia de pe dreapta în 2017

Transmiteți documentele inspectorului poliției rutiere

Care sunt cerințele pentru fotografia de pe dreapta în 2017

Ce trebuie să știți despre noile norme de înregistrare a navelor mici