Care poate determina motive alergice 10

Cauza principală a reacțiilor alergice de perturbare a sistemului imunitar. Celulele apărătorilor invizibile din când în când să recunoască și să distrugă doar inamicii fără a atinge substanțe inofensive. Dar ceva se întâmplă, iar forțele imune încep să se ocupe de particule, nu pune în pericol uman. Prin controlul apar răspunsurile inflamatorii ale organismului, periculoase pentru sănătate.obiceiurile proaste și stilul de viață nesănătos contribuie la apariția alergiilor. În cazul în care organismul nu poate neutraliza complet și corect substanțele nocive, acestea se disting prin piele și membranele mucoase.

Acest lucru poate provoca alergii

Cele mai frecvente alergeni:

plante 1.Pyltsa

Care poate determina motive alergice 10

50% din toate alergii suferă de febra fânului. polen alergene din pomi / plop, arin, mesteacan, stejar, alun / ierburi / păiușul, timoftica / buruienilor / ragweed, pătlagină, goosefoot, pelinul /. Febra fânului poate prinde iarna din cauza plantelor de interior sau de buchet achiziționate.

praf 2.Domashnyaya

al doilea alergen în masă. Principalul vinovat de boli acarieni microscopice, sunt in praf. Pot cauza alergii bucăți de pânză de hârtie scame. Păstrați cărți într-un dulap închis, astfel încât să nu provoace apariția bolii. Deosebit de periculos este praful casa pentru persoanele in varsta cu un sistem imunitar slabit. Pune plantele de casa, curățarea aerului.

3.Zhivotnye și păsări de curte

Care poate determina motive alergice 10

Cea mai comuna sursa de alergeni de pisici și câini. Mai mult decât atât, nu există nici o diferență, ei au parul scurt sau lung. Alergia nu este lână de animale ca toată lumea crede, și fecale, particule de piele, matreata. Noi nu sunt alergene pene de păsări și în jos, și locuiți în ele acarieni. Formele severe de boală provoacă rozătoare și cai.insecte 4.Ukusy

Albine și viespi intepaturi provoca umflarea severă și inflamației și sunt foarte periculoase. În viața de zi cu zi, de multe ori înregistrați iritații mușcături de gândaci.

5.Plesen și fungi

Mai mult de 500 de specii de ciuperci care trăiesc în locuri umede apartamente, identificate proprietăți alergenice. Uneori există o alergie și ciuperci sălbatice.

metale 6.Splavy

Care poate determina motive alergice 10

butoane blugi poate provoca alergii

aliaj de nichel în contact cu pielea provoacă adesea reacții alergice. El este folosit pentru a face bijuterii, nasturi, catarame. Uneori, alergenii sunt monedele.

7.Lekarstva

alergie de droguri foarte periculoase. Din fericire, acesta este rar. cazurile cunoscute de reacții severe la vaccinul împotriva virusului tic-suportate encefalita, difteria și ser tetanosului, penicilina si insulina. Predispozitie la alergie la medicamente poate fi moștenită.

8.Solntse și rece

Unele surse de reactie a organismului la soare și pseudoallergy apel la rece. Însorită și rece, urticarie manifestată prin roșeață, tumefiere și prurit în zonele deschise ale corpului. reacția de temperatură scăzută poate avea loc la o dată ulterioară. Pseudoalergice arată uneori nereguli în ficat.

albușul de ou, crustacee, crabi, unele specii de pește, nuci, lapte, ciuperci, portocale, roșii, spanac, pătrunjel cauzează adesea intoleranță alimentară. Persoanele care suferă de febra fânului, și de multe ori au o alergie la alimente.

anvelope 10.Lateksnaya

Cel mai recent, din latex de intoleranță a suferit doar medicii care lucrează în mod frecvent mănuși. Acum, alergie la latex este destul de comună. Pe lângă mănușile sursa de alergeni sunt prezervative.

În sistemul imunitar este o memorie foarte bună. În cazul în care o substanță este alergic, este foarte posibil reapariție a bolii. Luați măsuri de precauție: Excludeți care pot provoca alergii, plante de purificare a aerului de plante, rafturi capac din sticlă, nu ieși în soare strălucitor, fără cremă de protecție.

Wink o dată alergie va sta cu tine pentru totdeauna. Și cu slăbirea organismului, din nou, se va face simțită.

Un alt citit.