Care este valoarea dioramei și fotografia

Diorama - o imagine a unui semicerc curbat. De obicei, situate în pavilioane speciale, în care forma de diorame completează de iluminat, muzica, sunet. elemente false folosite, care sunt puse în fața imaginii. Datorită acestor efecte, senzația de realitate evenimentele descrise in film.


Exemplu: o dioramă de evenimente militare este expus în muzeu. (Definiție dată / dat nerd Student)

Diorama - un mod special echipat și maturizat într-o anumită categorie de spațiu de expunere în interior. De obicei, dedicat evenimentelor istorice, sau acțiuni militare. Proiectat în conformitate cu evenimentele descrise folosind elemente de recuzită, iluminate de lumină artificială. Deosebit de pitoresc oferă sunetul care vă ajută să recreeze imaginea imaginată a evenimentelor care au loc. Exponatele, postere, materiale de text, de asemenea, ajuta pentru a intra în spiritul timpului și să reconstruiască evenimentele în ordine cronologică. Diorama - un mod vizual de a furniza informații documentare.


Exemplu: Un diorame dedicat Bătălia de la Kursk, Belgorod, și se face atât de natural, încât se pare că te ajunge pe câmpul de luptă, ai auzit vuiet de arme, simt mirosul de fum. (Definiție dată / a dat femeilor)

fotografie dioramă

Fotografii găsite pe internet pe această temă