Care este descrierea și fotografii ide ide de pește

Ide - aceasta este una dintre cele mai mari pești din familia de crap. Acest pește populează aproape toate părți ale Europei, se găsește în Siberia și America de Nord. Urmăriți acest pește poate fi în râuri, lacuri și rezervoare.ide Pește - descriere și fotografii.

Ce este EID? Pe plan extern similar cu cleanul ide pește, dar are o lumină mai din spate, cap îngust și solzi mai mici. De asemenea, ca un gândac ide, care este diferită de culoarea galbenă a ochilor și solzi mai mici.

Culoare Ide gri argintiu, burta mai ușoare, iar partea din spate este mai inchisa culoarea ochilor - galben. Corpul este oarecum îngroșat și masiv. Aripioarele gri cu reflexe violete. Scales de dimensiuni medii și are un luciu auriu. Young are o culoare EID argintie strălucitoare, cu vârsta peștelui devine mai întunecat. Greutate idici convenționale - 2-3 kg, și mari idici - 5-6 kg.

Care este descrierea și fotografii ide ide de pește


Ide - pește nepretențios și omnivor. Se hrănește cu insecte, moluște, viermi, plante. Ide locuiește adesea pe adâncimea medie, îi place fundul nisipos și plin de noroi. El stabilește acolo, unde există vegetație și alge. Cel mai adesea pot fi găsite în gropile de mai jos praguri, în apropiere de granițele diferitelor curenți, în apropiere de debarcadere și poduri, situată în apropiere de copac în apă. Noaptea EID vaneaza in apropiere de gropi și rupturile.

Ide de vară, practic, înoată la țărm pentru a găsi hrană. exemplare adulte din acest pește preferă să trăiască singuri, iar tinerii în școli. iarna Ide este foarte activă și aderă la locurile adânci. În iarna aceea, indiferent de vârsta acestui pește trăiește în stoluri.

Care este descrierea și fotografii ide ide de pește

Ide pește destul de rezistent, care transportă o temperatură diferită a apei și contaminarea acesteia. Odată cu debutul primăverii, începe din pește EID acele locuri în care iernare.

Ide Depunerea icrelor are loc în a doua jumătate a arcului. Temperatura trebuie sa fie +12 +15 C. respinge caviar idici mult timp plutind în albie. Yaz vine de la locurile de hrănire postspawning după 1-3 zile. Cel mai adesea, acest proces are loc în fluxul. EID pește caviar are o tentă gălbuie-portocalie.