Care este cauza si simptomele shipitsa aspectul

Pe pielea umană poate să apară nu numai alunițe, negi, bătături comune și alte tumori, dar, de asemenea, soiuri modificate. Una dintre aceste manifestări se referă veruci plantar (colocvial - shipitsa). În ceea ce privește orice noi creșteri necesită un tratament adecvat, este important să știe cum să se uite shipitsa, de ce apare si care sunt simptomele sale.Shipitsa și caracteristicile sale caracteristice

Care este cauza si simptomele shipitsa aspectul
Shipitsey numit un fel de negi, cauzate de o boală virală. Numele a apărut din cauza similitudinii durerii atunci când este apăsat cu senzații dureroase care apar la un imbecil spini ascuțite sau spini. Cel mai adesea este un neoplasmul situat în picioare sau degetele de la picioare, care este, în locurile în care se creează cea mai mare presiune atunci când mersul pe jos. Mult mai puțin shipitsa pot afecta, de asemenea mâini - palmele sau degetele. Numele său oficial - veruca plantară este o manifestare a virusului herpetic.

Motivul principal, de la shipitsy luate. este disponibil în virusul papilloma uman, a cărui principală este protejarea sistemului imunitar. Dacă pentru un motiv oarecare eșuează, virusul este activat si incepe sa se dezvolte rapid.

Cauzele și natura apariției shipitsy

În cazul în care sistemul imunitar al unei persoane este slăbit, corpul său de multe ori activat infecții și virusuri diferite. Pe această bază, putem spune cu încredere, de la ceea ce pare shipitsa. Specialiștii rețineți două tipuri de veruci plantare:

Care este cauza si simptomele shipitsa aspectul
De regulă, acestea sunt formate în brute zgârieturi, răni, fisuri, escoriații pe piele din cauza poartă pantofi strâmt sau incomode, și așa mai departe .. Toate acestea este un teren propice ideal pentru toate tipurile de bacterii. Una dintre cele mai frecvente factori care influențează apariția lor este transpirație, deoarece mediul umed creează condiții excelente pentru dezvoltarea bacteriilor.

Printre cauzele indirecte care sunt shipitsy, sunt următoarele:

Care este cauza si simptomele shipitsa aspectul
remediu popular shipitsy

 • răceli cronice și frecvente;
 • orice boală care afectează deteriorarea imunității;
 • contact direct cu o persoană infectată;
 • utilizarea obiectelor comune;
 • încălcarea igienă atunci când vizitează locurile publice (bai, saune, săli de sport, etc ...);
 • nerespectarea igienei.

Cu alte cuvinte, un impuls pentru apariția verucilor poate fi orice factori care afectează starea sistemului imunitar uman și slăbesc organismul funcție de protecție.

reteta de casa. Efectiv!

Care este cauza si simptomele shipitsa aspectul


semne externe shipitsy

Shipitsa de aspectul lor este foarte similar cu porumb, cu contururi clare ale zonelor dureroase, formate ca rezultat îngroșarea pielii. Dar dacă porumb - este rezultatul acțiunii mecanice pe piele (de exemplu, frecare), apoi apariția shipitsy din motivul este destul de diferit. De obicei, apariția negilor plantari asociate cu virusul papiloma, si sistemul imunitar slabit.

Ar trebui să-l vezi

Formarea profunde ca un crater vulcanic, suprafața sa este acoperită de caneluri, care se extind adânc în fanere filiforme pielii. Când o parte a efectelor mecanice și chimice asupra negilor există un pericol real de degenerare în cancerul ei.

Aspect și semne shipitsy sunt după cum urmează:

 • elevație ovală sau rotunjită pe piele de 1-2 mm în înălțime;
 • în diametru - de la câțiva mm la 2 cm;
 • pe perimetrul unei role de piele densa de culoare alburie;
 • în centru - puncte negre pe fond galben pal (ca vasele de sânge clog);
 • durere ascuțită și foarte severă asupra presiunii.

diferență

Care este cauza si simptomele shipitsa aspectul
Shipitsu foarte adesea confundat cu porumb, de asemenea, deoarece ambele aceste tumori sunt localizate în aproape aceleași locuri: unde există frecare și presiune. Pentru a recunoaște că este suficient pentru a face o baie fierbinte, după care decizia de porumb nici o schimbare, dar shipitsa devin „păros“.

Mai mult decât atât, caracteristica sa este lipsa de model a pielii. După îndepărtarea de pe topuri puncte negre shipitse devin vizibile. în creștere în mod constant și rapid, negii plantari provoca dureri proprietarului lor si disconfort semnificativ atunci când mersul pe jos.

Care este cauza si simptomele shipitsa aspectul
Cum să scape de cadavru a apărut pe Wen

O altă trăsătură distinctivă a acestui tip de veruci este proprietatea lor cresc adanc in piele si sa se intareasca în țesuturile musculare. Ferm înrădăcinate, shipitsy ceva timp mai târziu întuneca și devin aspru la atingere. Din păcate, aceste noi formațiuni adaptate la diferite tratamente, astfel încât a scăpa de ele nu numai.

Medicii recomanda sa abandoneze verucile autoforante, deoarece poate duce la formarea de tumori de familii întregi. grupuri situate, printre ei este una mai mare - preamestec. Dacă-l eliminați, toată educația copilului este de obicei pierdut.

Pentru cea mai eficientă pentru a scăpa de flagelul shipitsa, este important să se continua cu tratamentul său la început. Cu negii singur se poate ocupa dermatolog, dar în prezența unui număr mare de tumori imunolog necesită intervenție. În cazul în care în mod regulat pentru a consolida sistemul imunitar, pentru a monitoriza starea pielii și igiena, este posibil să se evite apariția tumorilor, în general.

Ați încercat vreodată să scapi de părul de pe corp? Judecând după faptul că citiți aceste rânduri - efectul a fost scurt, și crește arici nu mulțumit.

Și ai gândit deja proceduri dureroase sau costisitoare? Este de înțeles, pentru că pilozitate - acest disconfort și incapacitatea de a purta o rochie scurtă fără mâneci.

Dar poate că nu toate atât de trist? Du-te și afla cum să scape de păr Xue și bucuros Gorny și piele moale.

Care este cauza si simptomele shipitsa aspectul

tratament shipitsy remedii populare eficiente. rezultat 100% pentru pielea ta

Care este cauza si simptomele shipitsa aspectul

Cum să eliminați shipitsu pe jos: cauzele, prevenirea, tratamentul

Care este cauza si simptomele shipitsa aspectul

Shipitsa pe jos și tratamentul acesteia

Care este cauza si simptomele shipitsa aspectul

Cum de a afișa shipitsu pe jos pentru totdeauna