Care este atitudinea ta față de fetele jura

Literatura de licență, tanar designer, un rezident din Tartu (Estonia)

Este neutru limba, este urât, dar se întâmplă - frumos. Atunci când o persoană vorbește, și totul în locul său, imagini luminoase suculent comparație apt, vocabular bogat și așa mai departe. Și omul, de exemplu, foloseste un covoraș - emoțional, spiritual. Tu stai, ascultă și taschishsya - e ca un poem bun pentru a citi. Și am un astfel de prieten al fetei, îmi place să-l asculta.Ei bine, da. Da. Ea are exact aceleași drepturi și obligații referitoare la utilizarea / neutilizarea mat ca un om. Am înțeles, vorbind despre impresiile personale, dar setarea stereotipă diferența încă intră în scenă prin răspunsurile, și e ciudat.

Știi, cumva ambiguu. Eu recunosc că în viața de zi cu zi cu prietenii însuși Stel șapte etaje. În ceea ce privește fetele, apoi aud de la partenerul lor nu este atât de neplăcut, ci mai degrabă ca ceva nenatural pentru mine. Eu absolut nu cred că prezența sau absența saltelei în discursul reflectă nivelul culturii umane. Dar, pur și simplu la nivelul percepției - mat puternic dintr-o fată am tăiat urechea și provoacă disconfort mic. Nu încerc să depășească acest sentiment într-un fel, sau chiar ca ceva să-l explice. Există - și au. Injuraturile - și injuriile. Cu toate acestea, pentru mine este puțin probabil să fie un motiv pentru care, din cauza care am împinge fata. Poate că unele femei se simt în aceeași situație ceva de genul asta spre mine - nu știu. Permiteți-mi să spun că, dacă mă întâlnesc o fată care a fost interesant pentru mine ca o fată, nu am folosi limbaj fault în fața ei. Și această abstinență nu am nevoie de nimic. Nici disconfort sau rezerve accidentale acolo. Mod mat - Pornit / Oprit. De-a lungul timpului, dacă am cumva dau seama în mod accidental sau treptat că ea folosește în mat ei de vorbire, apoi rândul său, încet, în lucrarea sa. Astfel de cazuri.

Licean, tub kun, un iubitor de literatura rusă clasică

Persoana Adekvatno.Kazhdy are dreptul de a-și exprima emoțiile așa cum îi place, în cazul în care nu deranjează partener în societate sau în persoană, este dreptul lor și nu putem interfera cu ea în termeni de emoții

Ia-o grămadă de aceleași portocale coapte,

Și depărtați în mod egal pe coșuri colorate.

Mănâncă tot ce vă place, și chiar plecat cu prietenii,

O condiție - roșu container nu le poate lua (cu) anacondaz.

În mod normal, se referă jur și dau vina pe cineva pentru utilizarea unui limbaj tabu simt ipocrit. O separare de gen în astfel de chestiuni pur și simplu nepotrivite, un alt lucru este că abuzul mat pentru mat - foarte trist. Să blestemul, este chiar nyashnye)Cuvintele tatălui meu: „Pentru mine principalul lucru pe care tocmai l-ați jur și nu le spun.“

La început nu am înțeles cu adevărat ce înseamnă, și apoi a dat seama: este posibil să aveți oameni întâlnite care prin cuvânt băț mat, fără de care, se pare, se poate face în condiții de siguranță. Asta e ceea ce tatăl meu nu-i place, și el este mama excelent, dând discursul său un anumit :) emoțional

După cum sa menționat deja mai sus, aceasta este o formulare ciudată a întrebării. Ar fi ca: „Cum te raportezi la oameni, să jur?“ Și nu există nici un indiciu pe podea.

De ce sunt eu: în sistemul nostru, întrebarea „Cum te simți în legătură cu oamenii jur?“ cu siguranță ar suna foarte ciudat și este puțin probabil să fie înțeles de către :)

Ea a evaluat în ceea ce privește frecvența și relevanța covorașul în discursul.

cerc social Am o vastă și pot spune că cleverest oamenii își pot permite în conversații private (ca, într-adevăr, și eu) să jur, și ia-asta e bine. Și aici este dreptul în cotă-parte băieți și fete, țipând DAVYCHTONELZYAYA, de fapt, se dovedesc a fi oameni destul de interesante, persoanele cu handicap și închis în sine.

Deși, desigur, problema (Doamne iartă-mă) calitatea și cantitatea, toată lumea decide pentru sine. Principalul lucru - timp rezonabil și locul.

fetele Tratați jur. Nu prin cuvântul, și nu ca niște copii, doar stăpânit vocabularul - în cazul în care doar să blesteme și să arate aceeași „răcoarea“, înconjurat de colegii. Materna alunecă atunci când un rău sau supărat, dar fraza complicate strălucit răsucite, astfel încât să nu-mi amintesc oamenii s-ar cutremura în dezgust. În cazul în care interlocutorul confuz utilizarea de limbaj vulgar, desigur, atunci când nu este utilizat.

Pe scurt - în cazul în care o persoană jură caz, și nu lipsit de tact, nu injura cu voce tare într-un loc public și copii - atitudine calmă.

Da, în mod normal, sunt. Nu cred că timpul ea maternulas, înseamnă deja ceva este faptul că este deja pictat utilizatorii zaminusovali. Poate maniera de exprimare, afectivitate excesivă, nu poate în starea de spirit. Dar nu doar cu siguranță, desfrâul și frustrare sexuală. Acest principiu se aplică și tinerilor.

Și vorbind despre fete: Îmi place când vorbești cu o fată și du-te pentru o plimbare cu ea, pe care doriți să impresioneze, și mulți nu jura sau nici mama. Și ea prea. Aici Gândiți-vă este deja ceva timp, iar ea începe să spună o poveste. Și aici e ceva furios pe ea, începe înjurături, înjurături, mai multe și mai obscene cuvinte care iese din gura ei. O astfel de frumos, liniștit, cu tot, și tu deja vorbești ca o persoană apropiată și îi permite să intre în cercul de încredere. Îmi place acest moment: D

De fapt, arta lung-a pierdut mat. mat românesc, este nu există un set de cuvinte într-o ordine la întâmplare. Aceasta este, uneori, o poveste, un poem. Este nevoie de dezvoltarea unui sentiment de limbaj și creativitate. După ce a auzit Ei bine, există cineva care razbirayuchi mod.

Și acum, în jur de filme americane „dracu ', rahat, rahat, dracu'.“

Student Yur.faka, fascinat de istorie, limbi străine și arte.


El scrie aici că covorașul nu este legată de intelectul omului. Acest lucru este probabil adevărat, dar cazurile în care mat este utilizat ca un cuvânt-paraziți pare că sunt excepții. După înfundarea vocea implicită asociată cu un număr limitat, dar dacă este, de asemenea, cuvinte obscene, impresia unei persoane de orice sex - negativ.

bine și va exprima opinia subiectivă a mai un aspect. Uneori se întâmplă ca o fată încearcă. Utilizarea selectivă mat cu o voce ridicată de a umili pe cineva, pentru a dovedi cazul lor și mult mai mult.

Cred că acest lucru este absurd și ridicol, pentru că un astfel de comportament sugerează un mod dur și brutal, dar fetele de multe ori nu reușește să realizeze o intonație ocazie potrivită, cel puțin, din cauza adâncirii caracteristicilor vocale.