Care dintre repelente pentru pisici de a alege tipuri de repelenți pisici

colibri tailed împins de multe ori nasul oriunde din curiozitate, care este plină de accidente și pagube materiale. Pisicile place să mestece pe flori, urca pana la tavan interior, pentru a gusta feluri de mâncare de la masa de master. Ei trebuie doar să se ocupe, de interes special la pisici este cauzata de aceste obiecte și teritorii, pe care proprietarul ar proteja mai degrabă de uzurpare chetyrehlapogo altele. Uneori, pisicile din afară cartier vin la site-ul, în cazul în care jignesc animalele de companie de master, ceea ce face o mizerie, încercând să intre în casă, în căutare de hrană. Problema este că pisica este de a explica ceva foarte dificil, pedepsind și strigând nu se poate bate mai mult. Ce să faci proprietar pentru a câștiga spațiul personal unei pisici? Vino la pisicile repelenți de ajutor, care sunt proiectate de mirosul sau sunetul unui animal de a conduce o anumită zonă. Luați în considerare principalele tipuri de repelenți pisici.Tipuri de repellente pisici


În funcție de motivele pentru care proprietarul a avut un factor de descurajare, este posibil de a dobândi astfel de mijloace pentru a fi prietenos și eficient.

Repelenți, spray-uri


Spray-urile ( „Bio Wachs», «Beaphar», «prieten adevărat -. Antitsarap“ etc.) sunt concepute pentru a îndrăzni pisica împotriva jocuri gheare de mobilier daune cu fire spravleniya are nevoie în locul greșit. Acestea sunt pulverizate de la o distanță de 15-30 cm de la „subiectul“, în fiecare zi, atâta timp cât pisica nu este pierdut dorința și interesul de a activităților interzise. Spray-urile sunt compuse din diferite substante care irita caile respiratorii superioare si membranele mucoase (capsaicina metilnonilketon), cu toate acestea, o dozare care este sigur pentru oameni și animale. Prețul acestor repelente variază de la aproximativ 100 la 600 ruble per 100 ml. Review-uri sunt foarte diferite - cineva ajuta, dar cineva pisica complet indiferenți la astfel de spray-uri. În plus, multe spray-uri au miros înțepător, mai degrabă, ceea ce este necesar nu numai să inhaleze o pisica, dar, de asemenea, proprietarul. Producătorii repellente astfel de plan au avertizat că fondurile nu sunt dăunătoare, dar nu poate fi pulverizat direct pe plante pentru mobilier, țesături și alte suprafețe. Prin modul în care, în cazul în care factor de descurajare este necesară numai pentru a face față cu bălți și grămezi, puteți cumpăra un instrument special, conceput special pentru astfel de „pozne“ feline cu enzime speciale, care permit să se adapteze comportamentul animalului.scarer, ultrasunete


repelente cu ultrasunete (AN-B011 Ultra, Eco lunetist, SITITEK Pegasus și colab.) sunt concepute pentru a proteja zona de grădină, dar pot fi utilizate în clădire. Astfel de dispozitive sunt înfricoșătoare, nu numai pisicile, dar și câini, păsări, rozătoare, carnivore mici (în funcție de model). Puteți achiziționa un model care va lucra în rețea și / sau de la baterii, energia solară. Cel mai simplu acestor repelente este distilat animale prin intermediul ultrasunete cu o frecvență de 15-27 kHz - oamenii nu se aude, dar pisicile percep un astfel de semnal ca un semn de anxietate, disconfort, așa că încercați să părăsească zona în care este instalat dispozitivul. Multe modele sunt echipate cu un senzor de mișcare, care economisește foarte mult repeller bateriei. În plus, puteți cumpăra un dispozitiv de „3 în 1“ - impactul cu ultrasunete, flash de lumină și sirena (vă puteți conecta toate funcțiile sau alege doar un singur lucru). repelente cu ultrasunete nu ar lasa un animal mai aproape decât 5-7 metri, ele sunt concepute pentru a proteja spațiul de locuit destul de mare (100 de metri pătrați sau mai mult). Costul unor astfel de „dușmani“ micul nostru de mare - de la 1500 la 6000 de ruble. Este recomandabil să cumpere un astfel de dispozitiv doar pentru a speria pisica departe de masă - este necunoscut, dar pentru proprietarii de case particulare, repellente cu ultrasunete poate fi o adevărată mântuire datorită universalității (eliberarea din aceleași șoareci și șobolani) și umanitate (unul nu trebuie să te conduci). Dar există un aviz care stabilit în apartamente repelenți de acest tip au un efect negativ asupra psihicului pisicii, și nu toată lumea se poate lauda cu metri pătrați de mari dimensiuni.

improvizat sperie


Multe pisici nu tolerează citrice miros, astfel încât problema a făcut în locul greșit, sau bălți mâncat floare poate fi rezolvată prin extinderea bucăți de coaja de portocala (lamaie, grapefruit) sau tampoane de bumbac impregnată cu uleiuri esențiale ale acestui fruct. De asemenea, multe pisici nu le place mirosul de alcool, otet, parfumuri, clor - orice miros ascuțit și puternic poate fi neplăcut pentru animal. Dar dezavantajul acestor metode de luptă este dezagregarea rapidă, și nu toți proprietarii vor dori să locuiască în mirosind un apartament dintr-un amestec de vodca, oțet și portocală.

Care dintre repelente pentru pisici de a alege?


Probabil că nu poate fi în mod clar recomanda un factor de descurajare pentru toate ocaziile. De exemplu, cojile de portocale sunt gratuite, dar nu le aștepta să efect uimitor. repelente cu ultrasunete sunt eficiente, dar, în cazul în care pisica teama de propria casa, în cazul în care, cel puțin, aproximarea, acesta va lovi cu ultrasunete nu apare, lumina si sunet. Apropo, ecografia poate fi foarte util pentru acei oameni care nu au nici pisici sau câini, și nu doriți să vedeți pe site-ul sau de cartier a animalelor fără stăpân. Spray-urile au un miros ascuțit, și nu toate pisicile reactioneaza la ele. În același timp, toate instrumentele și dispozitivele au avantajele lor. În cazul în care pisica nu funcționează să cadă de acord asupra cale amiabila, este necesar să se înceapă mici, folosind același oțet sau uleiuri esențiale, și apoi să acționeze în funcție de circumstanțe. Pentru a recurge la mai radicală înseamnă că este întotdeauna posibil.