Caracteristici cardinale roșii și descrierea soiului, fotografie, recenzii

Tomate Cardinal - un reprezentant clasic al speciei Solanaceae. Potrivit multor grădinari, ar trebui să arate ca o rosie adevarata - mare, neted, cărnoase, într-o rochie mov-roz inteligent, care tocmai cere pe masă. Ce Cardinalul de roșii minunat poate fi văzut în această fotografie:Caracteristici cardinale roșii și descrierea soiului, fotografie, recenzii

descrierea soiului

Caracteristici cardinale roșii și descrierea soiului, fotografie, recenzii

Cea mai timpurie tomate soiul Cardinal în greutate poate fi de până la 0,9 kg, greutate recentă - nu mai mult de 0,4 kg, greutatea medie obținută pe tomate, care este de 0,6 kg. Fructele bogate a crescut-purpurii culoare, un fel de formă de inimă, cu carne suculent dulce-acrișor, care nu conține multe semințe. Datorită conținutului ridicat de zaharuri și roșii cărnoase Cardinal, mulți preferă să le mănânce proaspete, ca să spunem așa, de la Bush, sau de a le transforma în suc de roșii, tot felul de sosuri și piure de tomate. Productivitatea este foarte mare datorită greutății mari a fructelor - până la 14-15 kg / m2.

Cardinalul varietate de tomate este superioară altor soiuri de:

  • un gust excelent, meatiness și îmbunătățită frumusețea fructului;
  • rezistența la boli;
  • germinare excelent (9 din 10);
  • rezistență la rece;
  • depozitarea pe termen lung, fără pierderi de prezentare;
  • absența fisurare.

Dar soiuri de tomate Cardinal și există defecte minore.

  1. Nu există nici o modalitate de a le murarea întregi, ca o cantitate mare de fructe nu va permite să-l pună într-un borcan.
  2. Datorită creșterii mari a soiurilor de tomate Bush Cardinalul ia o mulțime de spațiu în seră.
  3. Datorită dimensiunii fructului necesită eforturi suplimentare pe jartieră, nu numai tulpini, dar ramuri cu perii.
  4. pasynkovanie obligatorie necesară pentru a forma un tufiș.

În principiu, în opinia celor care au plantat soiuri de tomate Cardinal, în cultivarea de tomate nu este prea mare deranjul, nevoie doar de un suport robust și introducerea la timp a fertiliza.

Caracteristici cardinale roșii și descrierea soiului, fotografie, recenzii


Cum să semene semințele de tomate

Caracterizarea de tomate Cardinalul preferă motive alimente usoare, pe care le puteti prepara prin amestecarea recoltate în grădina de toamnă sau gazon terenul cu humus bine putrezit. Mai bine să ia pământul din paturile după castraveți, fasole, varză, morcovi, ceapă. Puteți adăuga superfosfat si lemn de frasin pentru a crește valoarea nutritivă a solului.

Caracteristici cardinale roșii și descrierea soiului, fotografie, recenzii

Sfat! In loc de magazin stimulent, permis de a folosi suc de aloe proaspăt amestecat cu apă caldă.

După aceea semăna semințele soiurilor de tomate Cardinale într-un recipient cu solul pregătit la o adâncime de 1,5-2 cm. Pentru a evita deteriorarea rădăcinilor atunci când transplantarea răsadurilor în seră sau în grădină, puteți utiliza vase de turbă o singură dată ca și plantele încolțite într-un astfel de ambalaje nu cer ponturi și să le planteze în sol poate fi direct în oală.

Caracteristici cardinale roșii și descrierea soiului, fotografie, recenzii

După plantarea semințelor în recipient nu trebuie să fie udat din utilizarea leechki lor mai bine pentru acest pulverizator. Apoi, aveți nevoie pentru a trage pe container de film cu semințe și puse în căldură înainte de apariția.

Transplantare în sera

Important! Nu putem uita despre formarea de Bush, trebuie să monitorizeze eliminarea la timp a frunzelor inferioare și lăstarii laterale, lăsând una sau două tulpini principale.

Caracteristici cardinale roșii și descrierea soiului, fotografie, recenzii

Atunci când bucșa pentru a ajunge la înălțimea dorită, coroana ar trebui să fie tăiate, oprind astfel creșterea în sus. roșii de udare Cardinalul trebuie să moderată și apă caldă, moale, nu uita de cel puțin trei ori pe parcursul verii, fertiliza arbuști complex complet de îngrășăminte.

Vorbind de tomate Cardinalului, să nu mai vorbim soiurile de tomate Mazarin. Mazarin soiuri de tomate fotografie pot fi văzute mai jos:

Caracteristici cardinale roșii și descrierea soiului, fotografie, recenzii

Conform proprietăților sale, caracterizarea și descrierea soiurilor de tomate Mazarin este foarte similar cu Cardinal, dar au o formă de inimă clară, cu un vârf ascuțit. Fructele cu o greutate de 400-600 grame, roz, pentru meatiness poate concura chiar și cu inimă de bovină și Cardinal. Cultivarea de soiuri de tomate Mazarin este practic nu este diferită de cultivarea soiurilor Cardinal. Ambele rosii - un decor real, pentru teren agricol și posibilitatea de a se bucura de gustul uimitor.

Caracteristici cardinale roșii și descrierea soiului, fotografie, recenzii

Simon O., București

Vă sfătuiesc pe toți să înceapă să planteze în tomate dvs. soi de grădină Cardinal. Astfel de roșii delicioase nu am mâncat! Și ce o recoltă bogată!

Svetlana Egorova, Tyumen

După ce, la un moment dat, bunica mea a plantat tomate, gustul pe care îmi amintesc toată viața mea. În cele din urmă am găsit gustul, odată ce a plantat tomate Mazarin. Fericirea mea nu cunoștea limite! Are un gust ca și copilăria mea. Datorită crescătorilor!