Caracteristici ale comportamentului pisicilor care au o explicație neobișnuită

Comportamentul animalului tau de multe ori te surprinde, unele caracteristici ale pisicii care cauzează multe probleme. pisicile lor de comportament sunt adesea încearcă să comunice cu noi, dar noi, oamenii, sunt rareori în măsură să înțeleagă ce încercăm să spunem, aceste animale inteligente. Aflați mai multe despre caracteristicile familiare ale comportamentului pisicii, care are o explicație interesantă.1) Pisicile sunt capabile să simuleze copii mici

Caracteristici ale comportamentului pisicilor care au o explicație neobișnuită

La pisici, există un număr mare de moduri de a comunica, dar mai ales, în cazul în care o pisica este ceva din noi nu vrea, ea miauna. De exemplu, atunci când ea vrea să spună: „Mi-e foame“, „să acorde o atenție la mine“ sau „doar eu fac ceva, du-te și ia.“ face un sunet ciudat. Spre deosebire de caini, care publică întotdeauna aceeași latră, pisicile sunt capabili de a utiliza un ton și volum de sunete diferite ale acestora, astfel încât acestea mai bine ne pot manipula, pentru a da produsul dorit.

Studii recente au aratat ca oamenii asculta inregistrari de sunete de diferite pisici în diferite situații, poate determina subconstient atunci când pisicile miau exprimă orice cerere sau atunci când ea doar miauna. Subiecții au raportat că cerșitul sună mai rapid și mai puțin plăcut la ureche decât de obicei mewing, precum și neplăcut pentru a fi un copil plânge atunci când îi este foame.

Caracteristici ale comportamentului pisicilor care au o explicație neobișnuită

Interesant, miau pisici foame pisicii care necesita alimentare sau atenție, în mod surprinzător similare în frecvență sunete țipând copil. Aparent, acest lucru nu este doar o coincidență - dar pisicile reale truc. Pisicile obține mâna de a utiliza sunetele la frecvența care va face proprietarii lor să reacționeze mai rapid. Și am reacționa rapid, animalele cât de bine s-au comportat, deoarece aceste sunete nu sunt doar ne enerva, ei trezesc în noi instinctele naturale.

2) Cat îngroapă fecale, nu jignesc pe nimeni

Caracteristici ale comportamentului pisicilor care au o explicație neobișnuită

Mulți oameni care doresc să aibă pisici sau care dețin le cunosc despre „convenabil“ are pisica îngroape excrementele lor. Pisicile o fac instinctiv, și mulți dintre noi nu sunt nici măcar conștienți de faptul că această acțiune are o explicație.

Spre deosebire de comun concepția greșită că pisicile fac acest lucru din cauza dorința patologică de curățenie și ordine, acest fenomen are o altă explicație. Un astfel de comportament de pisici moderne au moștenit de la strămoșii lor, chiar înainte de a fi domesticit. În timp ce pisicile erau inamici mai periculoase decât aspiratorul, care ar trebui să se ascundă.

Dacă îngropa toate urmele de pisica nu găsește inamicul, dar există încă un detaliu. Pisicile ascund tot ceea ce este lăsat pentru ei, pentru a nu provoca grupul dominant de sex masculin. Îngropare bălegar, pisica arată, că ei se tem de un reprezentant mai mare, în timp ce lăsând un traseu demascat, ele arată superioritatea lor. În cazul în care pisica ta nu se străduiesc să îngroape deșeurile lor, ceea ce înseamnă că ea se simte dominant.

Caracteristici ale comportamentului pisicilor care au o explicație neobișnuită

Într-adevăr, unele pisici nu ascunde urmele lor și chiar să le lăsați în locuri evidente, cum ar fi pe saltea la ușă sau în pat pentru copii, pentru a ne spune despre statutul lor dominantă, și că acest teritoriu aparține acestora.

În lumea excentrică a politicilor excrementele pisica acționează ca „steaguri mirositori“, care stabilesc în mod clar limitele posesiunilor. In salbaticie, aceste steaguri sunt „expuse“ pentru a fi văzut alte pisici și știu că această zonă este deja ocupată de un concurent puternic.

În ceea ce privește separarea teritoriului cu un om, o pisică se aplică în continuare aceste reguli, iar acei elevi care nu ezita să părăsească „stegulețe“ lor pe locurile cele mai proeminente, arată că ei se simt într-o poziție dominantă, astfel încât orice ascunse nu au nevoie. Astfel, pentru a restabili dominația sa, ar trebui sa nu vina pisica, dar se aplică numai patul ei.3) Pisici freacă picioarele, se declară proprietatea lor

Caracteristici ale comportamentului pisicilor care au o explicație neobișnuită

Citește emoții pisici este dificil. Ei nu sunt ca câini, care vor sari de bucurie și datul întotdeauna coada atunci când proprietarul se întoarce de la locul de muncă. Pisici - maestru capacitatea de a ascunde emoțiile lor, ei pot exprima indiferenta perfect pentru orice, indiferent de starea de spirit.

Cu toate acestea, mulți proprietari de pisici se poate spune că afecțiunea pisica este evident, atunci când pisica incepe sa se gudura, sa geama si freca pe picioare. Acest comportament este similar cu ceva ca o pisică te îmbrățișează în felul său.

Cu toate acestea, atunci când pisica începe să se freca pe stăpânul său picior, este vorba de comportament nu are nici o legătură cu atașamentul, ci doar o recunoaștere a faptului că - ei!

Caracteristici ale comportamentului pisicilor care au o explicație neobișnuită

Pisicile, la fel ca multe alte animale, au un număr mare de diferite glande care produc feromoni, pe care le folosesc pentru a comunica cu alte pisici pe probleme importante, cum ar fi identitatea, disponibilitatea sexuală și posesiuni teritoriale. Glanda mai activ si important care folosesc pisici pentru mesajele plasate pe coada, și părțile laterale ale feței. Astfel, atunci cand o pisica freaca picioarele, tinde să vă lăsați pe cont propriu parfum unic.

Acest parfum este un semnal pentru orice alte animale din vecinătate, astfel încât ei știu că sunteți o proprietate a acestei pisici. Cat ca și în cazul în care pune amprenta pe tine despre propriul sau ... lăsați un mesaj pentru membrii de sex opus.

4) Pisici șuiera, imitarea șerpi pentru a intimida inamic

Caracteristici ale comportamentului pisicilor care au o explicație neobișnuită

Oricine a asistat vreodată luptă acerbă între pisici furioase, știu că aceste animale drăguț și blană sunt în măsură să emită un sfasietor sânge sunete. Cu excepția țipete demonice prenatale, ceva asemănător cu strigătul unui copil, pisicile sunt în măsură să șuierat feroce.

Multe animale au învățat să emită sunete cum ar fi fluierat în timpul luptelor, sau atunci când doresc să intimideze pe cineva. Dar de ce un astfel de șuierat surdă care are efectul dorit? Se pare, în mare pisica furie poate stoarce urechi, goale colții și șuiera strabismul pentru a imita un alt animal, care inspiră frică de obicei: șerpi. Este evident că pisica nu o face în mod intenționat.

Caracteristici ale comportamentului pisicilor care au o explicație neobișnuită

Pisicile, la fel ca multe alte lucruri vii, inclusiv fluturi și păsări folosesc instinctiv imitație de artă, în scopul de a se proteja mai bine în timpul atacului. Cele mai multe animale știu cine șerpi veninoși, și că acestea ar trebui să se teamă de, de aceea pisica viclean a ales imitație tactici de intimidare a inamicului.

5) Pisicile scapa de mirosuri străine

Caracteristici ale comportamentului pisicilor care au o explicație neobișnuită

Mulți oameni cred că pisicile sunt animale foarte curate, ele sunt în mod constant ling blana lor pieptănate și paraziți. Este posibil să observați că animalele de companie începe să-și lingă mai greu după ce l-ai animale de companie. Poate ai ulei pe mâini care pisica ta va dori cu siguranță să te ling? Sau este alergic la atingere și începe să-și lingă, să se simtă mai bine? De fapt, într-un alt caz: pisica linge de pe mirosul lăsat de tine.

Caracteristici ale comportamentului pisicilor care au o explicație neobișnuită

Pisicile au glande speciale, care sunt stimulate in timpul licks de lână. Ea își linge blana să se miros, și vrea să scape de mirosuri străine. Este ca și cum mama ta ar fi în duș de fiecare dată după ce o îmbrățișare.

De asemenea, s-ar putea observa ca pisica incepe sa urinez după ce oaspeții invitați la casa ta, în special în acele locuri în care era un miros ciudat. Este aproape la fel ca și animalele de companie vrea doar să acopere urmele de altcineva, pentru că există deja proprietarul.

6) Cat aduce o pradă moartă pentru acasă să te învețe cum să vâneze

Caracteristici ale comportamentului pisicilor care au o explicație neobișnuită

Pisicile place să-l omoare. Multi proprietari care lasa pisicile lor pentru o plimbare, a fost surprins să constate că animalele lor aduc în casa prada lor, și arată-l la stăpânul său. Crezi că pisica vrea să împartă cu tine prins?

Mulți proprietari de pisici spun ca pisicile sunt vânători instinctiv, și chiar și atunci când au mâncat conserve de ton, ei nu au nici o problemă pentru a vâna pentru o vrabie de zbor doar pentru distracție, în cazul dat ocazia. După vânătoare de succes, mândru de animale prezintă extracția lider dominant al grupului (de obicei, gazdă) ca un cadou. Deși este destul de logic, o astfel de presupunere este un pic greșit, și este doar jumătate din poveste.

Caracteristici ale comportamentului pisicilor care au o explicație neobișnuită

De fapt, darul unei păsări moarte sau mouse-ul nu este un cadou pentru gazdă, este mai mult ca un exercițiu de antrenament. Pisicile tren puii lor și alți membri ai familiei aflați în întreținerea la modul de a vâna și prada de captură, urmând pașii de mai graduale. Când pisica aruncă pradă în picioare, este lecția numărul unu în programul său de formare. Cat spune că aveți practic nu abilități de vânătoare și nu sunt capabili de a captura propria lor hrană, așa că încearcă să te învețe cum o face cu puii ei.

Traducere: Denisova N. Yu.