Căptușeală propriile sale mâini de instrucțiunea bord tivita (video)

Casa de căptușeală interioară este aproape cea mai importantă parte a confortului, astfel încât oamenii preferă în mod tradițional din lemn. Există mai multe tipuri de lemn, dar Căptușeală iese în evidență printre altele, care oferă un aspect de neegalat si dureaza foarte mult timp.Căptușeală propriile sale mâini de instrucțiunea bord tivita (video)

Principalii parametri de maculatură.

Fiecare artist ar trebui să știe cum să facă Lining propriile lor mâini, astfel încât atunci când totul a mers rapid și cu costuri reduse, iar rezultatul este de înaltă calitate.

Funcționare: manual

Materiale și instrumente necesare pentru a lucra:

  1. Bulgară.
  2. Ruleta.
  3. Pătrat și creta.
  4. Sander.
  5. mașină de frezat și un set de freze.
  6. Compuși de protecție și perie.
  7. Suprafața pe termen lung la locul de muncă.

Căptușeală propriile sale mâini de instrucțiunea bord tivita (video)

Tipuri de profile căptușeală.

Acest tip de lucrări diferite, cu adevărat de mare viteză și accesibilitate tuturor participanților. În plus, producția de căptușeală proprii face posibilă ajustarea caracteristicilor de calitate așa cum se dorește.

Freze pentru producerea Dublura „Block-house“.

La început aveți nevoie pentru a alege dreapta tivita. Este recomandabil să se aleagă un material cu tăietură de ferăstrău tangențială (de-a lungul inelului), deși el este un pic mai scump, dar materialul va dura mai mult de mai multe ori. Lungimea dobândită tivita arbitrare, dar nu mai mică decât înălțimea camerei, și o grosime de cel puțin 10 mm, latime 350 mm. Posibila absenta a dorit să fie noduri, deoarece este un pic mai complica procesul de lucru, dar în număr mic, ei vor beneficia chiar, pentru că le design mai interesant. Aceste caracteristici permit obținerea unui aspect perfect, și cu ea, și de înaltă calitate.La început, materialul este măcinat folosind rasnita (sau circulară alungită) sau instrumentul obișnuit cu o duză specială (de foraj sau bulgărești). Sandpaper este ales strict „nulevka“ la suprafață în cele din urmă a fost ideal. Măcinarea se realizează pe toate părțile, dar la unghiuri să acorde o atenție, nu este necesară, pentru că, în viitor, acestea vor fi toate atent skived. La această placă tăiate complet gata pentru un proces de tratare cu o bază.

Deoarece la domiciliu, foarte puțini oameni au posibilitatea de a organiza linia de asamblare, dar, de asemenea, pentru căptușelii, trebuie să utilizați 1-2 desktop-uri instalate puțin probabilă. Pentru a remedia, puteți utiliza orice materiale disponibile, sau chiar o singură persoană, care va deține arme de bord. instrument de lucru - mașină de frezat și 2 duze pentru părți opuse. Duze pentru căptușeală au o structură specifică prin care taie perfect.

Căptușeală propriile sale mâini de instrucțiunea bord tivita (video)

Principiul fabricării siding pe mașină.

Inițial a făcut propil mai adânc, deoarece acesta este singurul loc în care se poate produce confuzie. Medie adâncimea de tăiere de 0,9-1,1 cm, în timp ce taie partea inversă este făcută în așa fel încât să părăsească „dintele“ la 1,1-1,3 cm. Astfel, un design, care este perfect fixate reciproc, mai mult decât atât rămâne mic element suplimentar decorativ canelură fiind razbavki.

După o prelucrare 2-side este finalizat, nu au nevoie de nici un rezultat polonez suplimentar, deoarece specificitatea datelor tăietori este faptul că acestea conduc imediat la starea dorită a suprafeței. Singura Nuanța - este necesitatea de a le ascuți din când în când, dar o ascuțire este de obicei suficient pentru media 2 apartamente.

Pe partea de sus a arborelui este procesat de trenuri speciale împotriva termitelor și degradare, astfel încât în ​​timpul operațiunii nu au existat dificultăți neașteptate.

Înapoi la cuprins

Rezumând

Pentru a produce Căptușeală la domiciliu, acesta nu ia mult timp și efort, dar, de asemenea, nevoie de un fel de o tehnică neobișnuită. Doar selectați placi tivita corect, și apoi țineți-l într-o serie de operațiuni simple.

Toate tratamentele chimice cu căptușeală făcute după instalarea sa, deoarece lacuri și pete oferă suplimentare de cuplare între lambriuri din lemn. Într-o serie de circumstanțe normale de instalare și de calitate, acest lucru va sta timp de cel puțin 30 de ani, iar dacă alegeți un lemn deosebit de durabil, atunci mai mult de un secol.