Canning suc de mesteacan la domiciliu, cele mai bune rețete

Cel mai util pentru corpul uman - pentru a obține toate vitaminele și mineralele din seva de mesteacan verde. Dar dacă au existat o mulțime de darul miraculos al naturii, atunci ar trebui să aibă grijă de stocare sale. Sucul proaspăt poate fi păstrat în frigider nu mai mult de două zile de la începe podkisat și devin improprii pentru corpul nostru, astfel încât cea mai bună opțiune ar fi conserve seva de mesteacăn la domiciliu. Noastre cele mai bune rețete de băuturi de conservare a păstra toate proprietățile benefice pentru mai multe luni. Prin urmare, aveți posibilitatea să bea întotdeauna un pahar de acest medicament naturale. Utilă în special este pentru cei care au probleme cu rinichii, ficatul și vezica biliară. Adoptarea regulată de seva de mesteacăn ajută la dizolvarea pietrelor si tratarea multor boli ale acestor organe.


Canning suc de mesteacan la domiciliu, cele mai bune rețete

Canning seva de mesteacan in casa va necesita destul de un pic de timp, costuri și complicații.

Conserve seva de mesteacan

Foto la această rețetă arătat mai sus.

ingrediente

 • Sucul de mesteacăn - 1,5-2 litri;
 • zahăr - 250 g;
 • acid citric - 8 g

preparare

1. În primul rând, tulpina suc prin mai multe straturi de tesatura tifon. Cu colecția sa într-un container ar putea primi insecte murdare sau mici.

2. Se toarnă sucul încordate în tigaie, pune acid citric și de zahăr și a pus pe un foc mic pentru pin. Pe suprafața spumei va fi format, acesta trebuie să fie îndepărtat periodic, în cazul în care acest lucru nu se face, sucul va dobândi un gust neplăcut galben.

3. Nu adăp să fiarbă, de îndată ce primele semne de fierbere, opriți imediat focul. Încă o dată, se strecoara printr-o sită și cheesecloth și poate servi de borcane sterilizate.

4. Zakuporte băncilor capace pentru etanșare mai bine rândul său, cu susul în jos, înfășurați pătură caldă și se lasă într-o poziție de a bate. La sfârșitul zilei, peste rândul său, băncile în poziția lor normală, înfășurați din nou și să păstreze bine până se răcește, apoi se scurge-le într-un subsol sau pivniță.

Pentru conservarea seva de mesteacan pot fi aplicate la alte retete, cu tot felul de aditivi.

Suc de mesteacan cu portocale

Această băutură cu note de citrice, cum ar fi adulți și copii, utilizarea sa regulată va beneficia de sanatate a tuturor membrilor familiei.

Canning suc de mesteacan la domiciliu, cele mai bune rețeteingrediente

 • Suc de mesteacăn - 6 l;
 • acid citric - 3 lingurite;
 • zahăr - 300 g;
 • portocaliu - ½ bucăți.

preparare

1. Cele două borcane sterilizate cu o capacitate de 3 litri de zahar pus, felii de portocale si acid citric.

seva de mesteacăn luxat 2. Se aduce la fierbere, se toarnă imediat pe bănci și sigilate în.

Suc de mesteacan cu măceșul

Chiar mai fortificata obține o băutură, dacă adăugați-l uscat. Noi folosim trandafir, puteți lua orice fructe uscate disponibile.

Canning suc de mesteacan la domiciliu, cele mai bune rețete

ingrediente

 • Suc de mesteacăn - 3 l;
 • măceșe - o mână;
 • zahar - ¾ cana.

preparare

1. Sucul de încordate, se aduce la fierbere, se îndepărtează spuma care apare, pune zahăr și măceșe. Toate împreună, se fierbe timp de 5-10 minute.

2. Se toarnă în borcane pregătite și rola în sus.

Limonada din seva de mesteacăn

se obține delicios băutură răcoritoare. Zagotovte în primăvara și vara în zilele calde, deschide borcanul, se răcește și se bucură.

Canning suc de mesteacan la domiciliu, cele mai bune rețete

ingrediente

 • Suc de mesteacăn - 6 l;
 • zahar - 1.5 cesti;
 • pastile ( "Dushes", "Berberis" "Mint") - 4-6 bucati;
 • acid citric - 1 linguriță.

preparare

1. Suc de mesteacan, tulpina, a pus pe foc și se aduce la fierbere. Se îndepărtează spuma care apare, apoi se adaugă acid citric, zahăr și bomboane. Toate împreună se fierbe la foc foarte mic timp de 7-8 minute.

2. Se toarnă în borcane și capace rola.

Vin din seva de mesteacăn

Iubitorii de băuturi de vin vor aprecia posibilitatea de suc de mesteacăn.

Canning suc de mesteacan la domiciliu, cele mai bune rețete

ingrediente

 • mesteacăn sap - 12,5 litri;
 • stafide - 40 bucati;
 • zahăr - 2,5 kg;
 • miere - 75 ml.

preparare

1. Primul pas este de a pregăti un ferment de stafide. Puneți stafidele într-un bol, se umple cu apă curată, se adaugă 25 de grame de zahăr, se amestecă și se lasă timp de câteva zile.

2. Strecurati sucul de mesteacăn, se toarnă într-o cratiță mare și a pus la foc mic până la fierbere. În cazul în care volumul de suc este redus cu o treime, a pus în ea zahăr, se amestecă și se fierbe un pic mai mult pentru a se dizolva complet granulele de zahăr. Opriți focul și lăsați lichidul să se răcească la o stare caldă.

3. În mesteacăn cald UVAR pus miere, se amestecă bine până se dizolvă, iar acum lasa sa se raceasca complet.

4. După răcire, se adaugă un aluat cu stafide, se amestecă și se toarnă totul într-o sticlă mare. Pe gâtul ermetic repara sigiliul de apă și se lasă în această stare timp de 15-20 de zile să fermenteze.

5. Vinul se toarnă în sticle, uscate, dopuri de plută curate și trimite depozitarea într-un loc întunecos și rece. Acest vin de mesteacan poate fi depozitat timp de aproximativ un an.

La fel ca rețeta? Adăugați la favorite

Toate retetele tale vor fi prezentate pe aceasta pagina.