Când și de ce a început fetele să-și radă picioarele lor

traducător, tocilar, CPP-Schnick

Deja în secolul XX - înainte nu a existat nici un sens. În anii 20 a fost la modă să deschidă caviar, dar moda pentru ras nu a avut timp să se stabilească în jos, iar în 30 de fuste lungi la modă din nou styali. Și apoi al 40-lea, din nou fuste prescurtate, costume de baie și nu mai seamănă cu Kombez, iar apoi totul depinde de actrita Betti Greybl, seria ei de fotografii-pin-up care arată ei „picioare pentru un milion de dolari.“ Aici este doamnelor în cele din urmă a dat seama că nicăieri să se retragă, doar să-și radă și să demonstreze.Mulțumesc, Betty! Nu uita, nu iarta!

Des de un iubitor de bucătărie din Orientul Mijlociu, lingvist

Îmi amintesc încă povestea că, în timpul al doilea război mondial a existat un deficit de ciorapi de nailon (militare a dat ciocolata ei iubit și ciorapi, sa considerat șic) și fetele sărace ras parul de pe picioare, pentru a desena o plasă de iod de stocare.Un fost medic și iubitor de sigilii

Dacă te uiți la problema pe scară mai largă, descoperim că omenirea se confruntă cu o aversiune evidentă de păr pe corp. Milioane de ani de „selecție“ și selecție estestvenngo ne-a făcut cel mai chel dintre primate. Cu toate acestea, deoarece lână este un mediu excelent pentru parazit. Nu punct de vedere istoric, a scăpa de părul de pe corp este „a început o dată,“ și a continuat pentru totdeauna. Începând cu paleoliticul, atunci când aleg parteneri mai puțin păros și se încheie ori, atunci când oamenii în general și în special femeile, a decis să elimine parul mai imaginativ: ras, smulgere, utilizarea fondurilor speciale, din cauza care par vypadyvali. pauză lungă în acest proces, pentru că noi credem că această tendință „ultramoderne“ a început cu Evul Mediu, când sa schimbat mult atitudinea față de sexualitate. Și timp de secole a fost considerat un organism a priori păcătos și murdar, și, prin urmare, nu a fost demn de orice auto-ingrijire. bine, în special moda în masă să-și radă picioarele lor, axile și alte părți ale corpului la femei, a coincis cu două evenimente importante: ascensiunea feminismului și apariția unor aparate de ras de siguranță, care este, din primul trimestru al secolului XX. Apropo, moda pentru barbati de ras de zi cu zi a mers la același timp.