Canapea-pat cu saltea ortopedică pentru zilnic comentarii vis, fotografii

În cazul în care un element este utilizat în scopul propus, iar durata de viață a lămpii este de obicei lungă. Canapea cu saltea ortopedica este conceput special pentru somn și, prin urmare, ideal pentru utilizarea de zi cu zi. După relaxare pe canapea astfel încât corpul tau este complet recuperat. În acest articol ne vom uita la toate părțile pozitive și negative de mobilier tapitat cu un pat ortopedic.Avantajele și dezavantajele de canapele extensibile cu saltele ortopedice

Principalul avantaj și cel mai important de canapea pat cu saltea ortopedică - este ușor utilizat de zi cu zi. La urma urmei, el vine cu somnul. dormit de dispozitiv intern este proiectat astfel încât sarcina de greutatea corpului este uniform distribuit în întreaga zonă, iar salteaua ia forma de curbe ale corpului dumneavoastră. De-energizat cu coloana vertebrala si dormi somnul de drepți, și în dimineața te ridici pe deplin odihnit. Prin urmare, în cazul în care familia ta a fost o întrebare pe canapea pentru achiziționarea operațiunii de zi cu zi va lua în considerare cu siguranță, o canapea extensibilă ortopedic.

Singurul dezavantaj al saltelei ortopedice este, fără îndoială, prețul său. În detrimentul unui aparat mai complicat și de înaltă calitate a materialelor utilizate în mod semnificativ creșterea costurilor canapea. Dar noi toți știm sloganul pe care trebuie să plătească pentru calitate. În plus, nu puteți cumpăra de sănătate. Ia pe canapea, cu un loc de dormit confortabil și adecvat și vei fi fericit. Și chiar a coloanei vertebrale.

canapea extensibilă din piele cu saltea ortopedică „Arena vis“

Canapea-pat cu saltea ortopedică pentru zilnic comentarii vis, fotografii

Componenta principală

Acest criteriu este în paturi canapea este foarte diferit. Există mai multe tipuri de componente protetice:

 • blocuri de primăvară independente;
 • spumă poliuretanică de înaltă calitate elastică;
 • o combinație de poliuretan și blocuri zonale.

Grosimea minimă de spumă trebuie să fie de 8 centimetri, și blocuri de arcuri independente realizate din oțel aliat.

De o mare importanță în selectarea suprafeței de dormit de greutatea unei persoane. Mai grele cumpărătorul, mai dens și mai greu de poliuretan.

Salteaua cea mai ideala pentru somn - o combinație de unități cu arc zonal cu o spumă poliuretanică groasă. Dar acest lucru nu ascunde canapea de dormit în fiecare. Perfect mecanismul de transformare pentru saltele ortopedice groase sunt considerate „clapetă american“ (creat special pentru dormit confortabil) și un modernizate „acordeon“. Numai cu ajutorul acestor dispozitive pot fi descompuse pat perfect neted, în care vor fi articulații și cusături. Acesta este principalul criteriu pentru mobilier tapitat ortopedică.

Mecanismele rămase de transformare a unei astfel de saltea nu se va potrivi sau nu vor fi combinate pe dispozitiv. De aceea, a fost proiectat canapele combinate, care nu este numai un pat ortopedic, dar scaunul.

Cele mai utilizate baze ortopedice apare în segmentul unghiular al sistemului și canapele extensibile, modulare. Utilizarea mecanismelor de transformare „delfin“ și „Jaguar“ ortoped iese dintr-un subsol canapea de dormit și strâns îmbinate bazei pe baza unităților de primăvară independente acoperite cu poliuretan.

Petrecere a timpului liber cu familia pe o astfel de mobilier, și convenabil, și profitabile. Deoarece a coloanei vertebrale este îndepărtată întreaga sarcină, iar vasele de sange incep sa lucreze cu o răzbunare furnizarea fluxului sanguin la nivelul organelor interne, care, în general, are un efect pozitiv asupra sănătății. Deci, să acorde o atenție la decorațiuni interioare, care sunt ortopedică și un pat și o bază.

canapea ortopedice pat Garbo

Canapea-pat cu saltea ortopedică pentru zilnic comentarii vis, fotografii

Tipuri de forme și materiale

paturi canapea cu saltea ortopedică, există foarte diferite tipuri și efectuate în aproape toate tipurile existente de tapițerie. Aici este o mică listă de soiuri de mobilier tapitat ortopedică:

 • canapea dublă cu saltea ortopedică și un mecanism de transformare „clapetă american“, „acordeon“;
 • Triple canapea pat cu aceleași dispozitive de pliere;
 • sistem modular de colt cu mecanismul de „delfin“ sau „Jaguar“.

Ocazional, există canapea ortopedică cu un „roll-out“ sau un transformator pe baza unui modificat „clapetă franceză“, ci este mai degrabă o excepție de la regula. Nu este cazul paturi ortopedice canapele extensibile cu o saltea cu un dispozitiv de „carte“ pliere, „evroknizhka“ și „click-klyak“. Singura soluție este de a cumpăra o saltea separată. Înainte de fiecare culcare, va trebui să-l pună pe pat deja desfăcută. Acest lucru este extrem de incomod, având în vedere că salteaua în dimineața trebuie să facă ceva cu.

materiale de tapițerie satisface cele mai diferite, dar să fim realiști - canapele din stofa ortopedică preferat. Din probele din piele nu sunt model de unghi de rău. Cateva cuvinte despre ceea ce este tesatura mobilier tapitat: • Omidă. Unul dintre materialele cele mai robuste și durabile. Excelent curat;
 • turma. Foarte fiabile și de lungă de servire, dar se teme de apă și gheare de animale;
 • velur. Frumos și catifelată, plăcută la atingere. Dar există un dezavantaj - șterse cu ușurință;
 • Cinovca. Se face pe baza de pânză groasă de sac, respectiv, sunt foarte puternice. Printre deficiențele trebuie remarcat faptul că nu este foarte plăcut la atingere;
 • Jacquard. Toată furia. Se pare în mod eficient, este disponibil într-o întreagă gamă de culori. Nu este practic, rapid se uzeaza si se estompează. Frică de apă.
 • piele de căprioară artificială. tolera cu ușurință abuz de animale de companie, durabile și practice. Ea nu tolerează umezeala.

Vedere din „interior“ a patului canapea ortopedică

Canapea-pat cu saltea ortopedică pentru zilnic comentarii vis, fotografii

producători și modele populare

În prezent, aproape fiecare fabrica de mobila este în catalog o canapea extensibilă cu saltea ortopedică. O listă scurtă dintre cele mai populare modele.

Poate cel mai recunoscut producătorul de mobilier moale, ortopedice în România. Aceasta companie a stat la însăși sursa de origine a acestui segment de piață a fost în jur de 25 de ani. Spune-ne despre câteva hit-uri din catalog al fabricii de mobilă:

 • Karina. Confortabilă canapea extensibilă dublă. „Acordeon“ mecanism de transformare. saltea ortopedica cu o grosime de bloc arc independent 7-zonat. Pus pe partea de sus a acesteia spuma densa, cu textura buclat și bumbac simțit. Cadrul este realizat din PAL si placaj de înaltă calitate. Prețul acestei tapițerii este 49999 ruble;
 • Vega. canapea extensibilă Anatomic fără cotiere. Mecanismul este proiectat pentru utilizarea de zi cu zi. umplere internă - o unitate independentă de 7 zone, o spumă elastică. Tapițerie Material matlasat jacard de bumbac. Cadru metalic cu armură de mesteacăn. Acest model poate fi achiziționat pentru 54999 de ruble;
 • Antares. canapea ortopedic cu un mecanism de transformare „Accordion“. Anatomice. Echipate tetiere 16 centimetri saltea groasă unități de primăvară cu independent împărțită în șapte zone. La baza unui cadru metalic cu tselnognutye blindaj de mesteacăn. Acesta a vândut o canapea, la un preț de 76,800 ruble;
 • Karina de colț. O canapea modulară, cu o saltea ortopedică. Mecanismul de descompunere „multikomfort“ (Enhanced „acordeon“). Block arcuri independente „nanopoket“ este împărțit în șapte secțiuni și covor de spumă elastică, cu tăiere în formă. Divan are un sertar mare pentru lenjerie de pat. Costul acestui model de 79 582 ruble.

Garantie pe toate canapelele este de 10 ani. Paturi Pret Ascona canapea cu saltea ortopedică, desigur, nu prea puțin, dar calitatea este decent.

Paturi foto canapea cu Ascona saltea ortopedica

Canapea-pat cu saltea ortopedică pentru zilnic comentarii vis, fotografii
Vega
Canapea-pat cu saltea ortopedică pentru zilnic comentarii vis, fotografii
Karina
Canapea-pat cu saltea ortopedică pentru zilnic comentarii vis, fotografii
colț de Karina
Canapea-pat cu saltea ortopedică pentru zilnic comentarii vis, fotografii
antares

canapele ortopedice sunt realizate nu numai de Ascona. Fiecare fabrica de mobila din directorul are cel puțin un model. Cele mai bune dintre ele:

 • Fabrica „canapele de culoare“, modelul Florența. Facuta cu „evroknizhka“ mecanism de transformare. Cadrul este realizat din lemn masiv, material de tapițerie - tesatura, combinat cu piele artificială. Zona de dormit este umplut cu bloc de arc independent cu spumă poliuretanică și umplutură sintetică. Există o astfel de canapea 39900 ruble;
 • Fabrica de mobilă "Vanguard", modelul Arizona. Este confectionata din lemn masiv de fag, cu saltele anatomice și mecanismul de transformare „Accordion“. Material tapițerie - jacard. Costul canapea-pat de la 68876 de ruble;
 • Compania model "Sonit" de Leon. Pat dublu divan cu saltea ortopedică și un mecanism de transformare „clapetă american“. Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi. Saltea umplută cu spumă poliuretanică, cu un bloc de arc independent. Partea superioara a cotierei, scaune și tetiere - detașabile. Prețul acestui model 21339 ruble;
 • Compania „colțar Pros Mobilă Mirage. canapea modular cu dispozitiv de pliere „delfin“. Umplerea patului - latex spumă poliuretanică. Canape este echipat cu un sertar pentru lenjerie de pat cu amortizoare cu gaz. Cumpara o canapea extensibilă poate fi pentru 24150 de ruble.

modele populare de paturi canapele cu saltea ortopedică

Canapea-pat cu saltea ortopedică pentru zilnic comentarii vis, fotografii
avangardă
Canapea-pat cu saltea ortopedică pentru zilnic comentarii vis, fotografii
Leon
Canapea-pat cu saltea ortopedică pentru zilnic comentarii vis, fotografii
miraj
Canapea-pat cu saltea ortopedică pentru zilnic comentarii vis, fotografii
Florența

Review-uri de astfel de produse

Aici sunt recenzii pentru acei oameni care au cumparat deja o canapea ortopedic:

Canapea cu saltea ortopedica

Canapea-pat cu saltea ortopedică pentru zilnic comentarii vis, fotografii

După cum probabil deja dat seama paturi canapea cu dormit ortopedice nu este doar convenabil pentru utilizarea de zi cu zi. dar, de asemenea, benefic pentru sănătate. Ele sunt destul de scumpe, dar crede-mă - este în valoare de ea. În plus, saltele anatomice au o durată lungă de viață, ceea ce este benefic le distinge de mobilier tapitat obișnuită. se apropie în mod rezonabil la alegerea canapea și nu uitați să verificați modul în care ar trebui să mecanism de transformare. Este important pentru amplasarea acestuia într-un apartament.