camionagii Suburban va supraviețui

primăvară Apropierea pentru gradinari suburbane poate fi marcat printr-un adevarat cosmar. Autoritățile din regiunea Moscova au pregătit o serie de modificări în legislația fiscală, în urma căruia cetățenii vor trebui să plătească taxa nu este numai în favoarea site-ului acasă, dar, de asemenea, grajduri, case de baie și alte dependințe. Cel mai „interesant“ este ca să plătească pentru mai multe băi și toalete ar putea avea nevoie pentru a tripla rata.camionagii Suburban va supraviețui
Foto: Marina Lystseva / TASS

În calitate de ministru al relațiilor de proprietate din regiunea Moscova Alexander Averkiev, guvernul regional a elaborat modificări ale Codului Fiscal, potrivit căreia structurile de capital cota de impozitare a terenurilor neînregistrate poate fi crescut de trei ori.

Cel mai trist lucru este că masacrul crud a taxei poate fi de așteptat nu numai pentru cei care în mod deliberat nu înregistrează casa ca imobiliare, dar, de asemenea, respectă legea camionagii care au pus casele lor pe contul fiscal. Ia cerința taxei în mărimea triplă a noii legi sunt proprietarii băi, grajduri, toalete și alte vila „Real Estate“, care a fost construit pe fundațiile. Legea permite toate privesc ca structura de capital pe picior de egalitate cu casa. Potrivit Averkieva, obiecte de construcții de capital neînregistrate poate fi detectată prin compararea datelor de Real Estate Cadastru de Stat, Registrul rus și informațiile de la autoritățile fiscale cu fotografii aeriene.Regiunea Moscova Guvernul a creat o bază de date, care permite să se determine cu exactitate plata sau nu plătesc taxe turiști și locuitorii din case particulare. În ceea ce privește fotografia aeriană, acesta este produs cu ajutorul drone fără pilot.

De ce a durat atât de mult pentru a strânge impozitare șoferi de camion, se înțelege în general. La Moscova, sute de mii de vile private, precum și o creștere a taxelor de la ele poate fi un instrument bun pentru completarea bugetului, se confruntă cu o lipsă de venit.

Nu uitați că, în plus față de cooperativelor suburban „shestisotochnymi“ zone din suburbii, există un număr mare de așezări cu cabana de dezvoltare, în cazul în care fiecare site-ul este situat la doar câteva structuri de capital mai mult niciodată înregistrate. Aici, „recolta“ taxa va fi mult mai mare.

În ceea ce privește mai săracă „shestisotochnikov“, atunci este posibil ca sarcina fiscală poate fi un instrument eficient pentru a le forța să-și vândă pământul. Ulterior, terenul eliberat poate fi folosit pentru construirea: în locații bune - cabana, într-o nu foarte bun - pentru mai multe etaje.

Faptul că, în următorul deceniu, regiunea Moscova, în cadrul primului inel de beton este aproape complet construit, expertii spun ca primul an. Pământ - cel mai valoros activ al acestei regiuni, ceea ce înseamnă că valoarea sa va crește numai.

Simplu turiști, câteva decenii în urmă, a primit „exploatațiile“ lor pentru drum liber și nu au bani să plătească pentru acest teren cu adevărat de aur a ratelor moderne, pur și simplu nu se încadrează în noua schemă. Acest lucru înseamnă că autoritățile regionale de fiecare dată când va căuta toate instrumentele noi de a conduce vehicule venituri din aceste terenuri, în conformitate cu statutul lor ridicat. Va potrivi cu interesele „shestisotochnikov“ - o întrebare deschisă.