Camembert - descrierea cu recenzii și fotografii ale acestui produs

Camembert - descrierea cu recenzii și fotografii ale acestui produs

brânză Camembert este o brânză moale și destul de grăsime. care este preparat din lapte de vacă integral. Uneori producătorii pot adăuga un pic de lapte degresat. Este important ca materia primă, care este utilizat în producția, a fost de cea mai înaltă calitate. brânză Camembert de culoare poate varia de la crem deschis la o caramida (a se vedea. Fotografia). Aroma acestui produs este similar cu mirosul de mucegai brânză, care depinde de expunerea la saturație. În ceea ce privește gustul, atunci el camembert cimbru, picant cu un indiciu de ciuperci corporale.In nici un moment, producția de lapte pasteurizat este combinat cu cheag și se amestecă continuu acidifierea cel puțin 2 ore. Cheagul rezultat caș este distribuit conform formelor pentru a îndepărta serul rezultat și se lasă să stea o rață. După ce brânza este întors, iar când acesta este pur și simplu deconectat de forma, se adaugă sare. îndepărtate și plasate pe rafturi. Atunci când brânza începe să apară mucegai, este transferat într-o cameră specială pentru uscare în care să respecte anumite temperaturi și umiditate. Când matrița va crește și va deveni gri, cu o tentă de albastru, cap trimis la subsol, în Koto temperatura de rom nu mai mult de 10 de grade și umiditate ridicată. În astfel de circumstanțe, matrița se oprește în creștere și devine maro.

Punerea în aplicare a acestor capete de brânză, în care o grosime ajunge la aproximativ 3,1 cm și o lățime de 11,3 cm. Greutatea 340 ajunge la partea superioară cu capul acoperit cu crusta albă pufos, care se obține prin utilizarea unei varietăți speciale de mucegai. Până în prezent, producția de brânză Camembert pe teritoriul ocupat de Germania, Franța, America, și altele.

Selecția și depozitarea

Camembert - descrierea cu recenzii și fotografii ale acestui produs
Camembertul calitativă este produsă în Franța, astfel încât să fie sigur să se uite la țara producătorului și căutați inscripția: «Camembert de Normandie Appellation d'origine contrôlée au lait Cru». Faptul că acest produs arată prezența de suc de polo. care sunt lăsate peste dintr-o exploatație grile. Expertii recomanda alegerea unui Camembert tânăr, după cum reiese din culoarea luminii de mucegai.Păstrați brânză Camembert este recomandată în hârtie cerată în frigider, dar nu mai mult de 5 zile.

proprietăţi utile

beneficii brânză Camembert, datorită compoziției bogate de vitamine și minerale. Există în acest produs colină. care normalizează colesterolul și crește funcțiile protectoare ale membranelor celulare. Într-o mulțime de această brânză este sodiu. care este necesară pentru a preveni deshidratarea. Este o parte a sondei ca potasiu. care afecteaza in mod favorabil activitatea sistemului cardiovascular.

Desigur, brânza Camembert include calciu. care îmbunătățește starea de oase, unghii, păr și dinți. Există în el și fosfor. care este activ implicat în sinteza proteinelor și formarea țesutului osos și muscular.

Camembert - descrierea cu recenzii și fotografii ale acestui produs

Se recomandă să se includă în dieta brânză Camembert oamenii tăi care se confruntă cu stresul fizic și mental sever, precum și boli grave, care provoacă epuizarea organismului, de exemplu, în oncologie. La un consum regulat îmbunătățește sistemul nervos și reduce riscul apariției cariilor.

acizi grași Acolo brânză Camembert, care reduc riscul de probleme cu sistemul cardiovascular, și contribuie la o mai bună susținere a impulsurilor nervoase.

Utilizarea la gătit

branza Camembert este popular în rândul locuitorilor din multe țări. Gurmanzii se combină brânza cu un vin neutru. care ajută să se simtă gustul complet al produsului. Mai ales este utilizat pe scară largă în bucătărie, în Franța. Acolo el intră în supe rețetă și sosuri. salate și chiar deserturi și se bucură de un feedback pozitiv de fani „o masă gustoasă.“

Camembert brânză rău și contraindicații

Branza Camembert poate aduce prejudicii persoanelor cu intoleranță individuală la produs. Ar trebui, de asemenea, să ia în considerare conținutul caloric ridicat al produsului, prin urmare, să limiteze sau să refuze utilizarea sa este necesară pentru obezitate si pierderea in greutate in perioada. Nu abuza acest produs. astfel încât să nu provoace probleme de sănătate. Rata zilnică nu mai este contraindicațiile '50 utilizarea de brânză Camembert au în femeile gravide și care alăptează.

Alimente corelate

  • Camembert - descrierea cu recenzii și fotografii ale acestui produs
  • Camembert - descrierea cu recenzii și fotografii ale acestui produs
  • Camembert - descrierea cu recenzii și fotografii ale acestui produs
  • Camembert - descrierea cu recenzii și fotografii ale acestui produs