Camellia - îngrijire la domiciliu

Camellia - îngrijire la domiciliu

plantă blândă și foarte arătos face parte din familia de ceai. Este un arbust peren, care pot fi cultivate în ghivece la domiciliu. frunze lucioase frumoase și o varietate de nuanțe boboci decora orice fereastră.Camellia: plantare și îngrijire

La acasă, să păstreze Camellia ușor, va fi placut ochiului la înflorire sale, dacă observați câteva reguli simple. Luați în considerare modul în care să aibă grijă de o Camellia.

Cum de a planta camelii?

proces Camellia plantare este relativ simplu, dar necesită o pregătire. Solul trebuie sa fie acid, umed și cu o cantitate mică de humus. Terenul în sine trebuie să fie permeabil la umiditate, astfel încât rădăcinile nu au început să putrezească.

În timpul de plantare nu îngropa planta prea mult. Rețineți că gulerul rădăcină trebuie să fie poziționat la același nivel cu solul. Evitați solurile calcaroase și soluție salină. Dacă nu doriți să cumpere un teren de construcții într-un magazin de flori, uita-te pentru solul de sub pădure de conifere sau arbuști ericaceous.În cazul în reproducere la domiciliu Camellia flori observați că planta fac obiectul unui dumping muguri, acesta este un semn al excesului de calciu în sol. Atunci când solul este prea crescut aciditatea, frunzișul ia o tentă galbenă.

După cum se multiplică Camellia?

Acesta a fost în această perioadă necesară de evacuare dobândește o culoare maro și este potrivit pentru altoire. Fii atent la mugur de creștere, ar trebui să fie bine dezvoltate. Dacă găsiți o astfel de evacuare, procesul de înrădăcinare va fi rapid și simplu. Plantat preforme într-un sol bine fertilizat. prin

Camellia - îngrijire la domiciliu
Patru luni butași ar trebui să rădăcină. Temperatura aerului și solul în sine trebuie să fie la 23 ° C Păstrați un ochi pe de umiditate a solului, și nu lăsați creșterea temperaturii, sau du-te la creșterea rinichi, iar rădăcinile nu au timp să se dezvolte.