Camellia cameră de flori - îngrijire, cultivarea și întreținerea acasă, foto, video

Camellia cameră de flori - îngrijire, cultivarea și întreținerea acasă, foto, video
În natură, Camellia - un arbuști sau copaci cu coroana vrac, să crească la câțiva metri. Dar, în casa de îngrijire Camellia flori, în fotografie, dată de florari nu toate. Faimos pentru frumos ori de iarna flori este încăpățânată și nu doresc să se adapteze la proprietate.Și totuși, cunoscând secretele plantelor, crearea condițiilor pentru ea, cât mai aproape de natura, putem spera favoarea Camellia. fanii cu experiență de culturi de interior cu o ingrijire adecvata Camellia se simte bine, se formează un set de muguri, înflorește în fiecare an, spre bucuria altora.

Caracteristici de flori Camellia și de îngrijire la domiciliu

Camellia cameră de flori - îngrijire, cultivarea și întreținerea acasă, foto, video
specii ornamentale și soiuri de camelii, din care există mii de oameni din lume, uimitor de frumos. Ele nu pot fi amestecate cu alte culturi. Și în strălucire și flori Camellia formă concurează numai cu grădina de trandafiri. Frunzele sunt lucioase netede de culoare verde bogat forma eliptica-ascuțite și sunt atașate la lăstari scurte peøiol dense. Flori, în funcție de tipul, poate fi simplu sau buclate pânză, alb, roz pal, purpuriu profund, sau chiar pestriță.

Cel mai adesea, puteți găsi trei tipuri de plante în colecții de origine:

 • Camellia japonez sau japonica Camellia;
 • mesh Camellia sau reticulata Camellia;
 • Camellia de munte sau sasanqua Camellia.

Ei au dat lumii cel mai mare număr utilizat de cultivatori de soiuri și hibrizi.

Camellia cameră de flori - îngrijire, cultivarea și întreținerea acasă, foto, video
Văzând această minune doar o singură dată, dificil de a rezista tentației. Dar pentru flori dobândite a murit, este necesar să se stabilească o grijă deosebită pentru Camellia, în timp ce în creștere la domiciliu.

Acest lucru înseamnă că o frumusețe de origine a crea asemănarea climei naturale, oferă:

 • temperaturi moderate în timpul verii;
 • se răcească în timpul iernii;
 • umiditate ridicată;
 • Hrănirea substrat ultraușoare;
 • protecție împotriva curenților de aer și lumina directă a soarelui.

Condiții pentru camelii în creștere și de îngrijire la domiciliu

Dacă ați descrie floare caracteristici Camellia, indicând faptul că planta poate rezista la temperaturi de până la -5 ° C, infloreste la 10 ° C, aproape nici o perioadă de odihnă și incredibil de decorativ, practic, pe tot parcursul anului, s-ar putea crede că cea mai bună cultură pentru colectarea acasă nr. Dar acest lucru nu este cazul. Complexitatea conținutului Camellia care creează condițiile în apartament este foarte dificil.

Fara lumina balcoane inchise, loggii, terase sau grădină de iarnă pentru a se bucura de Camellia înflorire este puțin probabil să reușească, deoarece deschiderea mugurilor de plante este necesară pentru iarnă, și creșterea verde începe cu sosirea primăverii.

Cum să aibă grijă de Camellia acasă? Pe tot parcursul anului, Camellia are nevoie de o lungă, de până la 12-14 ore fotoperioada, dar slab răspunde la lumina directă a soarelui. Prin urmare, pe ferestrele de sud în tufișuri de vară oferă umbrire. Dar, pe partea de nord a instalației va fi destul de incomod, așa cum semnalează lăstari întins, palid și zdrobit frunze. Odată cu scăderea în lumină naturală atunci când vine toamna, Camellia aranja iluminare artificială.Camellia cameră de flori - îngrijire, cultivarea și întreținerea acasă, foto, video
În cazul în care primăvara și vara Camellia conțin, la temperatura camerei, cu debutul toamna pentru a fi într-o cameră caldă să fie dăunătoare pentru plante. Acesta este transferat sau loggie izolate balcon, terasă sau într-o altă locație unde temperatura va fi de aproximativ 12-15 ° C,

Camellia cameră de flori - îngrijire, cultivarea și întreținerea acasă, foto, video
Cu îngrijire și întreținere corespunzătoare de flori Camellia, așa cum este ilustrat, o pluralitate de muguri laici, și începe cu flori în timpul iernii, continuând chiar și la temperaturi sub zero grade scăzute de până la -10 ° C

Udarea și îngrășăminte chimice de la camera de îngrijire la domiciliu Camellia

Grija pentru Camellia este construit în așa fel încât, în natură, cele mai multe specii cresc în zone cu climă suficient de umed, care afectează are nevoie planta:

 1. Vara Camellia pateu frecvente au nevoie de udare abundenta. Acest lucru se datorează consumului și activ în creștere arbust și evaporarea mai intensă a umidității în suprafața solului.
 2. În timpul iernii, la temperaturi scăzute, însă, și flori de Camellia, apa are nevoie de mai puțin. De aceea, substratul este umezit numai cu uscare comă de lut într-o oală.

sol se amestecă umiditate excesivă atât vara cât și iarna este inacceptabilă, deoarece duce la creșterea bacteriilor, a dăunătorilor și a solului provoacă putrezirea rădăcinii.

 • dacă este necesar, puteți utiliza un umidificator;
 • camera de frumusete pentru a aranja un duș cald de la un spray, având grijă să nu atingă suprafața solului.

camera transplantarea Camellia îngrijirea la domiciliu

În natură, Camellia - o mare arbuști. În condițiile de detenție acasă și flori în creștere puternic, și, prin urmare, necesită:

 • transplant regulat intr-un vas mai mare capacitate;
 • adăugarea de substrat proaspăt.

Transbordarea plantelor tinere se efectuează în fiecare an, iar exemplarele adulte - nu mai mult de o dată la 2-3 ani, ca umplerea sistemului radicular al volumului total al vasului.

Spre deosebire de alte specii, care este transferat la un nou teren în primăvară, Camellia casa transplantate în toamna tarziu sau iarna. Magnificent Bloom - nu un obstacol în calea acestei proceduri. Mugurii și bătătoare au scos la iveală deja nu cad.

Camellia cameră de flori - îngrijire, cultivarea și întreținerea acasă, foto, video
Capriciile Camellia se referă nu numai la temperatura aerului la momentul înfloririi și umiditate ridicată, dar, de asemenea, compoziția substratului. Pentru a simplifica grija de floare Camellia, la fel ca în fotografie, acasă a luat sol lumină mai structurat oferă plante cu mâncare bună și nu împiedică trecerea apei și a aerului.

Este extrem de important pentru a crește aciditatea solului la pH 4,0-5,5 unități. Dacă nu se poate face singur substratul dorit de părți egale de frunze și terenuri de pin, perlit, turbă și adăugarea unei mici cantități de scoarță tocat de conifere și nisip pentru a da Lejeritatea amestecului, este posibil să se cumpere un sol gata pentru azalee.

Camellia cameră de flori - îngrijire, cultivarea și întreținerea acasă, foto, video
În partea de jos a drenaj oală face, turnat peste un pic de la sol peste care a pus un tufiș cu sistemul de rădăcină extins. Substratul este turnat încet, ușor aplatizare în jurul azalee.

Nu putem permite ca solul ascuns gât rădăcină. Aceleași reguli de stick-ul de îngrijire camelii, în cazul în care suprafața solului așchiile acidifierea solului mulcire, rumeguș sau scoarță de copac mărunțită.

Tunderea și ciupirea Camellia în grija unei flori

Camellia cameră de flori - îngrijire, cultivarea și întreținerea acasă, foto, video
Tunderea - este o parte integrantă a florii de îngrijire Camellia, în creștere în cameră. Pe lângă eliminarea sanitară a slăbit, deteriorate și moarte muguri, asigurați-vă că pentru a efectua formarea coroanei, sau arbust își pierde compactitatea sale, crește și devine nepotrivit pentru păstrarea în casă.

Formarea Camellia coroanei făcute în perioada când înflorire în masă este în scădere, iar planta nu formează muguri noi. În funcție de tipul de floare Camellia interior tăiat până la jumătate din lungimea de lăstari. Se pune felii mari prelucrate pas de grădină.

cultivatorii de experiență prin decupajul formare și este obținut din Camellia grațios Stam bonsai sau miniatură. Tunderea și ciupiți ajuta la consolidarea ramificare, astfel încât vă puteți aștepta ca după o astfel de floare de îngrijire Camellia este mult mai luminos și mai abundente.

Dar, în etapa de muguri florar ar trebui să evalueze centrala electrică și pentru a regla cantitatea de flori viitoare pe lăstari. În cazul în care mugurii vor fi prea mult, ei vor slăbi Camellia, un arbust încă nu poate ține mult timp BĂTĂTOARELOR mari deschise.