Calea de cărămizi cu mâinile lor (foto și video)

Despre vis casa tramvai de fiecare om. Detinand propria bucată de pământ, care este o casă confortabilă, cu zonă verde este bine în valoare. Și, desigur, vreau această oază de intimitate și liniște pentru a face mai confortabil si frumos.Calea de cărămizi cu mâinile lor (foto și video)

Cărămidă - un material de construcție plin de har, care este folosit pentru decorarea Cărări de grădină. Se poate juca, de asemenea, cu culorile de diverse produse, forma lor, volumul și chiar combinații de așezare pe șine.

Astăzi este foarte popular pasarelă de gradina din caramida. Ei au stabilit diferitele tipuri de cărămizi, în funcție de dorințele proprietarului de grădină. Puteți comanda acest lucru pentru profesioniști, dar puteți încerca să-l faci singur.

Materiale și instrumente

Desigur, în primul rând, el va avea nevoie de o cărămidă, care de fapt va fi pus în cale. Cu privire la problema alegerii acestui material ar trebui să fie abordată în mod responsabil, datorită calității sale depinde de longevitatea dvs. de risc. Cărămidă solidă obișnuită nu este potrivit. Dacă utilizați o clădire obișnuită, apoi destul de curând calea ta va începe să se crape și se năruie.

Pentru dvs. de risc este cel mai bun cărămizi se potrivesc pavaje speciale, sau pavele.

Acest material are o rezistență înaltă performanță și mai rezistente la influențe externe. Desigur, costul este mai scump decât o clădire din cărămidă.

Cu toate acestea, calea de gradina nu este doar o cărămidă. Înainte de a pus mâinile, trebuie să facă un substrat așa-numitele. Se compune din două straturi. În primul rând - este pietriș, iar al doilea - nisip. Nisipul este luat grosier. Ar trebui să fie uniform și fără impurități.

Calea de cărămizi cu mâinile lor (foto și video)

Cărămizi care au fost ușor presate în bază, este necesar să se stabilească pe nisip sau o perna pe ciment. Soluția ar trebui să se răspândească pe fundul de nisip.

Pe lângă principal, reprezentată aici materiale de construcții, ai nevoie, de asemenea, placa. Cu ajutorul ei te va instala, și repara marginile traseului. Astfel, rezumând ce sunt necesare materiale, puteți face o listă care include:

În plus, veți avea nevoie de instrumente, cum ar fi lopata, în general, Mallet, un dispozitiv de compactare de pietriș cu mâinile.

repere

Găini cărămizi cu propriile sale mâini este precedată de mai multe etape de lucrări pregătitoare, care, cu toate acestea, nu sunt mai puțin importante decât punerea efectivă. Următorul va fi pas cu pas și în detaliu a spus despre fiecare pas pe care îl va aduce mai aproape de calea sacră de cărămidă, făcute cu propriile mâini.

La început, trebuie să facă munca prep, care va fi de a pregăti site-ul pentru stabilire pasarelă de cărămidă. Pentru a face acest lucru, trebuie să se determine cu precizie locația și „ruta“, care va rula lățimea dumneavoastră cale și lungimea care trebuie să fie, de asemenea, definite cu precizie.

În continuare excavare are loc. Adâncimea șanțului rezultat ar trebui să fie de aproximativ 30 până la 40 cm Trebuie să ia în considerare faptul că în șanț trebuie să pună trei straturi. Pietriș, nisip și cărămidă. O valoare mai precisă a adâncimii șanțului se calculează în mod individual.

Calea de cărămizi cu mâinile lor (foto și video)


Ca o margine în jurul marginilor pistei montate pe marginea de cărămidă.

Ultimul pas în pregătirea șanțului, este de a instala pe părțile laterale ale plăcilor. Acestea sunt necesare pentru a consolida „zidurile“ ale șanțului, pentru că ei vor fi în contact direct cu zidaria, care au nevoie de o fixare sigură a laturilor. grosime bord ar trebui să fie de 25 mm, în timp ce lățimea sa este de aproximativ 30 cm. Nu uita șanțul care este săpat desecare lângă unul dintre marginile șanțului principale.

Următorul pas este de pietriș de ambalare - un prim strat de substrat. Înainte de stabilire a materialului, șanțul este necesar să se pregătească. Acest lucru înseamnă că acesta va fi nivelat. Acest lucru se face prin intermediul unei lopată. După șanțului este căptușită, puteți începe să umple pietriș.

Pietriș este umplut uniform, care este de obicei de 10 cm. Sunt bombardați cu pietriș, va trebui să-l ștampila. În producția acestei lucrări cu mâinile sale, se află în timpul acestei operații de pietriș în mod constant udate cu apă.

Calea de cărămizi cu mâinile lor (foto și video)

Schema unitate de pavaj. O secțiune transversală.

Urmează nisipul. După cum sa menționat deja, ar trebui să fie aspru. Acest lucru ajută la o mai bună aderență și o contracție de pavaj de suprafață cărămidă. Se toarnă în șanț un strat de nisip, care este doar puțin mai mică decât stratul de pietriș.

După nisip umplut, aceasta trebuie să fie nivelat. Devine bord plat - regula. Încet Este egal, nu încercați să capteze imediat o mare parte a șanțului. „Porțiuni“ este egal cu mici. Ca urmare, ar trebui să aibă o cale frumoasă de nisip.

Acum, trebuie să ia o lamă mică și piesele margini, unde nisipul vine în contact cu plăcile de căptușire, elimina o fâșie de nisip. Acesta trebuie să fie făcut pe ambele părți ale pistei de-a lungul șanțului. Eliminați o lățime de bandă egală cu lățimea de cărămizi de nisip.

Calea de cărămizi cu mâinile lor (foto și video)

Fiecare a pus un rând de cărămizi pentru a pune o placă de lemn și apoi apăsați ușor cu un ciocan sau ciocan. Acest lucru se face pentru a face același nivel pentru întreaga cale de grădină.

Aceste benzi sunt libere de nisip făcute cu propriile mâini pentru un motiv. Ele sunt destinate pentru instalarea rândurilor extreme de cărămizi care se consolidează. Setarea cărămizi în substrat se realizează cu ajutorul ciocanele. Harsh, dar nu o lovitură puternică pentru cărămidă trebuie să-l conducă la substrat. Ai nevoie să-l facă la același nivel ca și panourile laterale.

Odată ce stivuite de ghidare rânduri extreme de cărămizi, puteți începe faza principală a creării pistei cu propriile lor mâini. Zidire este realizat din același ciocănelul. Asigurați-vă că toate cărămizi au fost așezate într-un singur nivel. Este necesar să se evite diferențele de înălțime, precum și orice nereguli.

Și ultimul, ultimul pas va fi de a umple rosturile de cărămidă. Această operație se realizează cu o perie largă, de preferință pe un mâner lung. Presarati nisip pe pista pus și începe să se disipeze pensula peste zona liniei.

Rezumând

Acum, că știi cum propriile mâini pentru a face frumos și durabil calea grădina de pavaj cărămizi. În cazul în care manifestarea unor aptitudini și diligență, vei primi pe rezultatul unei piste remarcabile, care va incanta nu numai tu, ci invitatii tai.

În cele din urmă, aș dori, de asemenea, să spun că plăcile de ghidare după 1-2 ani pot fi eliminate. Vidul, care se obține poate fi umplut cu gazon nisip, piatră decorativă, etc. Ai grijă de calea, utilizați-l cu substanțe speciale, care va preveni distrugerea de caramida - si piesa se face cu propriile lor mâini pe care le va servi de zeci de ani.

Calea de cărămizi cu mâinile lor (foto și video)
Calea de cărămizi cu mâinile lor (foto și video)
Calea de cărămizi cu mâinile lor (foto și video)
Calea de cărămizi cu mâinile lor (foto și video)
Calea de cărămizi cu mâinile lor (foto și video)