Cale de grădină din cărămizi cu mâinile lor - ghid de fotografie

În structurarea site-ului - dacă grădinărit „tip dacha“ sau despre decorarea cabana, proprietarul se confruntă cu problema spațiului de structurare și acces ușor la plantele din grădină să aibă grijă de ei. dispozitiv real largi, convenabil și frumoase piese. Cu alte cuvinte, pista trebuie, de asemenea, decorarea stație.Mâinile lui pune o cale de cărămizi da orice, și aderarea la orientare pe site-ul nostru, face acest lucru rapid și frumos din punct de vedere estetic.

Ne propunem pentru a urmări lucrările schemei și locația

Cale de grădină din cărămizi cu mâinile lor - ghid de fotografie
Atunci când se planifică o cale de cărămidă grădină, este necesar să se ia în considerare faptul că:

 1. pe ea ar trebui să fie ușor să treacă roabă încărcată (au nevoie de o lățime suficientă și finețea de spire).
 2. pasarelă pentru a oferi acces la toate zonele site-ului, chiar și în ploaie și noroi.
 3. cale trebuie să treacă de trunchiuri de copaci mari la o distanță de cel puțin 3 metri: rădăcinile de ușor pentru a ridica capacul.
 4. pista trebuie să fie aliniată cu sistemul de irigare. injectoare minime de setare udare automat, astfel încât apa care cade pe pista. apă pentru irigații, înmuiere pista de material, dilueaza și îl distruge.
 5. trebuie reglată pentru a face panta canelurilor solului sau deviere.

materiale necesare

pasarelă Garden din caramida va rezista sarcina numai dacă alegeți corect până tipul de cărămidă. var Absolut instabil și cărămidă ceramică simplu. Apa și constantă de îngheț-dezgheț fisuri cicluri de cărămidă și începe să se năruie în câțiva ani.

Prin urmare, este necesar să se achiziționeze apa de caramida argila rezistente sau dale de pavaj. Ele sunt mai scumpe, dar durează mai mult și decorativ.

 • nisip
 • ciment
 • borduri sau placi
 • Racorduri pentru opririle de fixare
 • ciocan de lemn
 • rammer (manuală convențională sau sub formă de apă de cilindru umplut)
 • lopată
 • spălător
 • linguriță
 • cordon

Marcarea și pregătirea pentru motive de cale

Cale de grădină din cărămizi cu mâinile lor - ghid de fotografie

Marcați zona liniei și cablul de cuie

calea de grădină cel mai simplu mod de a marca, folosind cuie și șir.

Dacă aveți nevoie de lumină în dezmembrarea pistei ridicate. după marcarea solul este nivelat, curățat de buruieni, la o limită de cale, pe de o parte sunt stabilite și fixate condus în plăcile de armare la sol sau blocuri fileurile. Suprafața pistei a fost acoperită cu o membrană care nu permite plantelor să pătrundă prin ea și este umplut cu un strat de nisip.

Ecartamentul necesar tastat un rând de cărămizi, după care cealaltă parte a elementului de limitare cale este plasat strâns și de asemenea întărire securizat. Atunci când ecartamentul este definit în limitele sale pavaje. Aceasta piesa este câțiva ani, apoi plăci și cărămizi se deteriorează și trebuie să fie înlocuite. Cu toate acestea, este ușor, precum și pentru a elimina pista fără a deteriora solul.Dacă aveți nevoie de o cale de echilibru. Marcajele pe adâncimea șanțului săpat pat de 10-15 cm. Tasată strat inferior de pietriș și se toarnă în 5-6 cm., Apoi un strat de nisip de 5-6 cm. (Strat sau granit chips-uri), hidratează și berbec. Grosimea depinde de porțiunea de pernă. În cazul în care este important ca piesa a fost terminată deasupra nivelului solului, a pus ghidaj de bord limitatoare.

Consiliul de impregnat cu un antiseptic. Doi ani mai târziu, în cele din urmă piesa „stai jos“, iar placa poate fi îndepărtată pentru a umple golul de praf de rocă sau pietricele.

Despre stabilire a dale de pavaj, cu propriile lor mâini, veți învăța de la un articol de pe sine pavaje și motive.

Pune granițele

Cale de grădină din cărămizi cu mâinile lor - ghid de fotografie

În rolul unui frontieră este necesar să se utilizeze o cărămidă convențională

nisipul este îndepărtat de-a lungul dese porțiunea de ghidare, pentru a pune cărămizi sau curbstone bare laterale. cărămidă obișnuită este plasat pe margine, iar el nu a fost puternic ciocan lovitură puternică condus în nisip la nivelul la nivelul înălțimii dreapta. De stabilire bandă borduri, începe pentru a deschide câmpul de cale.

Dacă aveți nevoie de o cale mai robust. baza este uscată și acoperită cu un amestec uscat de nisip si ciment sau mortar de ciment este turnat. Apoi a pus borduri și pavarea terenului.

Procesul de pavare

Cale de grădină din cărămizi cu mâinile lor - ghid de fotografie

 1. Cărămizile sunt așezate pe o pernă de nisip, presare și netezire a nivelului.
 2. cecul bord, după ce a pus pe cărămizi și lovirea ușoară cu un ciocan de lemn, apoi caramida devine „exact“.
 3. Dacă o cărămidă este de întâlnire, este înlăturată, se adaugă nisipul sub el și se nivelează din nou mulțumit.

Creat multe moduri decorative de stabilire (modele de pansament), de exemplu:

 1. ligatura targă
 2. "Herringbone" 90 °
 3. „Materiale de prelucrare“
 4. Model, alternativ rânduri verticale și orizontale de cărămizi
 5. Dual „panglica“
 6. "Herringbone" 45 °

Etapa finală

Cusăturile între cărămizi adiacente rareori repara soluție. Dacă este necesar să le ciment, apoi turnat pe suprafața amestecului uscat urmări nisip și ciment, mop frecat în decalajul, și apoi udate. Deși este în general limitată la chituire, nisip și apă.

 • Cale de grădină din cărămizi cu mâinile lor - ghid de fotografie

mâinile Otmostka - ghid pas cu pas

 • Cale de grădină din cărămizi cu mâinile lor - ghid de fotografie

  scurgere de apă într-o casă privată

 • Cale de grădină din cărămizi cu mâinile lor - ghid de fotografie

  Extinderea la casa unui cadru - sfaturi practice

  În general, desigur, mai bine pentru a profita de pietre de pavaj. Brick, cât de bine nu va - va începe pentru a trage în sus și vyscherblivatsya câțiva ani: doar un astfel de material. Ei bine, un fel de Buda a pierdut imediat - proprietate caramida nu este suficient de întunecare uniformă. Deși unii oameni ca opusul, dar este necesar să se aibă în vedere!

  Nu aș recomanda utilizarea acestuia de cărămidă. Mai bine să ia o ardezie sau lemn, așa cum sa menționat mai sus. Această cale va fi lung, iar aspectul este atrăgătoare. Și, puteți utiliza mai mult de un material, dar mai multe. De exemplu, scoarta de copac, pietricele, chips-uri de granit, piatra naturala.

  Cărămidă într-adevăr se închide la culoare în timp, și chiar începe să se destrame. Dar de copac - puteți face o piesa foarte original, o așa-numită tunderea. Privind churochki de lemn din trunchiuri de diferite grosimi, tăiate la aceeași lungime.
  Dacă o faci bine, pregătiți transheyku o pistă, face drenarea normală și soluția de conservare proces churochki, este posibil să aveți o piesa foarte frumos, dar încă mai folosesc materialul disponibil. obține ieftine.

  Sunt de acord cu tot ce caramida nu este materialul ideal pentru piese. În fotografie întreaga compoziție salvează bordură - fringing pe marginile drumului. Borduri mai ușoare și completează compoziția. alternativa mea - o piatra naturala de râu. Este necesar să se aleagă o piatră mare de mărimea, dar cu o formă plată.