Calculul siding pentru materiale de protecție și calculatorul de preț casa

Rating-ul siding ca tesatura din cauza puterii sale ridicate, costul relativ scăzut, ușurința de instalare și un alt set de avantaje. Există doar o singură dificultate: cum să calculeze cantitatea de material? Calculul Siding pentru casa placare calculator se va efectua mai rapid și mai precis decât ar fi făcut de om de mână.Calculul siding pentru materiale de protecție și calculatorul de preț casa

Casa terminat cu siding

Calculator Atribuire

Calculul siding pentru materiale de protecție și calculatorul de preț casa

Elemente de bază de învelire

Profilul Corner - intern și extern, disponibil în configurația standard este pliat cu 90 de grade, în cazul placărilor, de exemplu, ligth proiectează va îndrepta.

Arhitrava - efectuate în aceeași culoare ca lambriurile originală se calculează în metri liniari, dar este mai bine în bucăți, în scopul de a preveni articulațiilor inestetice, utilizate pentru deschiderea ușilor și ferestrelor.

Pornirea și finisare profil - este folosit pentru a asigura primul și ultimul rând, în scopul de a ascunde poziția de montare, măsurată în metri liniari. J - profil - profil este destinat pentru înregistrarea felii, utilizate în principal pentru spoturi de montare. în procesul de placare - cel puțin. H - profil - un element de legătură prin care îmbinările sunt realizate foi siding în cazul unor deschideri mari, de exemplu, în finisarea hangare și hale, apare în calcul numai dacă lungimea depășește pereții 6 - 10 metri.

Elemente de finisare a acoperișului: cornișa placi si scafe. Primul servește ca profil de pornire, astfel calculată, în metri de funcționare. Zona intrados se calculează în funcție de lățimea consolei. Este clar că pentru a calcula toate aceste componente în sine nu este dificil, dar este nevoie de un timp extrem de lung. Calculator Siding online pentru calcularea pielii la domiciliu face treaba într-o fracțiune de secundă.

Calculator pentru elementele siding și auxiliare

Elemente Formula de calcul șiToate datele de calcul pot fi luate de pe fațada schiței. Utilizator, completați calculator, ca și în cazul în care formează o descriere verbală a clădirii. Calculul se realizează fără utilizarea unor formule complexe și referințe, este de a determina toate lungimile necesare.

Calculul siding pentru materiale de protecție și calculatorul de preț casa

Procesul de fixare a panourilor la cadrul unei case din lemn

La calcularea siding pentru case de placare calculator în valorile sale de câmp introduse în următoarele etape:

  • înălțimea și lățimea fiecărui perete, peretele este considerat în mod condiționat spațiu de la un colț la altul, care este scopul calculului corect ar trebui să ia un perete îngust câteva bovindou, separate prin unghiuri;
  • ferestre, uși și alte deschideri - sunt introduse numai în funcție de lățimea și înălțimea lor, fără a specifica un scop funcțional, deoarece acestea sunt finisate cu toate la fel;
  • numărul și înălțimea de toate colțurile interne și externe
  • muluri cornișă panouri - fiecare lungime este măsurată dintr-un colț, acesta indică lungimea și cantitatea;
  • Lățimea cornișă și lungimea acestuia la baza - pentru calcularea suprafeței intrados;
  • înălțimea nervurii în metri, iar lățimea bazei sale - pentru a calcula pătratul fronton.

numărare rezultat este numărul de elemente din fiecare tip în bucăți. Din moment ce nu toate zonele sunt de lucru cu societăți comerciale, precum și cu unitățile, face o comandă pe astfel de date va fi mult mai ușor.

Calculul siding pentru materiale de protecție și calculatorul de preț casa

Siding transformă case vechi

Toleranțele în calculele

Practica arată că, pentru a face orice cote nu este adecvată atunci când se calculează siding. În cazul în care toate lungimile sunt măsurate exacte, atunci materialul va fi suficient. Excepția este atunci când distorsiunea permisă de dimensiuni, de exemplu, multe clădiri vechi au curbele pereților, care sunt înclinate față de verticală. Atunci când se lucrează cu un astfel de obiect trebuie adăugate la lungimile obținute de 2 - 4% din valorile calculate.

Baie si sauna WC Rezervoare Garaj de vacanță Hidroizolarea Décor Design interior de scule de canalizare Cazane acoperiș Laminat Scari Pompe Tavane intinse din tapet Garduri de iluminat de finisaj de extindere sobe si seminee Placi de radiatoarelor gips carton casa de design de lucru Grădinărit sanitare proprii mâini fântâni septică și puțuri de cald podea Incalzitoare

Categorii de camere

Balcon și o loggie

Baie și toaletă

Camera de zi și dormitor

holurile

articole populare

Dome acasă: proiecte, fotografii si preturi

Care sunt blocurile de construcție pentru construirea casei este mai bine?

circuit de încălzire cu 2 etaje casa privată

bai Finisaj interior: opțiuni foto

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini făcute de trepte din lemn: instrucțiuni cu fotografii

Plasterboard: dimensiune foaie, grosime și preț

poll lunii

Calculul siding pentru materiale de protecție și calculatorul de preț casa

Cum te simți în legătură cu gestionarea grădinii pe site?