Calculator pe acoperiș din metal, Acoperișuri de calcul al costurilor on-line

Grupul de companii din metal „MetalloProf“. terase si accesorii pentru acoperișuri.

Instrucțiuni de utilizare a calculatorului

instalare pe acoperiș, probabil, etapa a doua cea mai importantă după așezarea fundației, din cauza cât de bine a acoperișului este pus depinde de stabilitatea casei la căldură, îngheț, vânt și precipitații. Când este nevoie de dispozitivul complex de acoperiș și o abordare atentă la fiecare dintre elementele este important să se ia în considerare construcția de pante de acoperiș, pentru a selecta materiale pentru izolarea termică, izolarea și acoperișuri.


Pentru rezultatul final pentru a vă mulțumi de mai mulți ani, este necesar să se calculeze cu exactitate în avans cât de mult din fiecare dintre materialele necesare. Pentru a facilita acest lucru consumatoare de timp, dar cu siguranță o sarcină importantă, am pus la îndemână instrument online pentru calcularea invelitoarea.


Calculul de metal calculator va ajuta la selectarea materialului pentru acoperiș, și calculând este necesară numărul de țigle și materiale de fixare, precum și costul lor aproximativă.

Pentru a utiliza calculatorul este foarte simplu:

  • Selectați un tip de acoperiș din opțiunile și faceți clic pe „Next“
  • Precizați dimensiunile elementelor de acoperiș * utilizând sistemul, și apoi faceți clic pe „Next“
  • Selectați materialul pentru acoperiș, și apoi faceți clic pe „Next“
  • Calculul de metal pe acoperiș este gata, puteți înregistra rezultatul sau de a face o rezervare folosind formularul on-line de lângă tabelul de calcul.

* - Dacă nu-mi amintesc dimensiunile exacte ale unui acoperiș, puteți specifica datele eșantion și pentru a obține costul aproximativ al acoperișului.

Dacă aveți întrebări, puteți suna la +7 (495) 287-41-80 sau prin utilizarea unei forme de comunicare pe site.

Pasul 1: Selectați tipul de acoperiș

  • Pasul 1: Vedere de acoperiș
  • Etapa 2: Dimensiunile acoperișului
  • Etapa 3: Material
  • rezultat