Calculator online pentru a calcula imaginea de fundal pe camera

Un instrument care va spune cum să calculeze cantitatea de tapet, este calculatorul nostru on-line.

calcul Wallpaper consum și nevoia de auto-lipire, iar în caz de apel la profesioniști. Acest indicator cantitativ va curge în timp, în valoare de reparații sau construcții noi, și numai proprietarul unui apartament sau a unei case depinde de alegerea materialului de finisare decorativ și valoarea cheltuielilor materiale pentru achiziționarea acestora.Cum de a folosi calculatorul pentru a calcula consumul de tapet

Dacă o persoană nu poate, indiferent de motiv, sau nu vrea să determine cantitatea de tapet pe cameră de mână, atunci el ar trebui să facă măsurători extrem de precise, sau se referă la fișa de date. Apoi, aveți nevoie pentru a determina parametrii de tapet selectat.

Acesta este acum disponibil pentru vânzare și materialul cu dimensiuni Rumyniyan tradiționale 0,53 mx 10 m și „metru“ monitorului 1,06 mx 10 m. Producătorul european oferă tapet piața românească având o lățime de la 70 cm la 140 cm.

Câmpurile obligatorii pentru a umple în calculator sunt:

 • lungimea camerei;
 • lățimea acestuia;
 • înălțimea camerei;
 • Wallpaper settings: lungimea și lățimea rolei.

Valorile digitale corecte implică administrarea unităților potrivite. Greșit, de exemplu lățime, tapet administrată în centimetri, iar lungimea lor - în metri. Dacă dimensiunea camerei sau tapet exprimat zecimale mixte, aceste cifre ar trebui să fie introduse, care separă partea întreagă din punctul zecimal nu este, și punctul (10.05 - dreapta!).

Efectul final atunci când se lucrează la un calculator de calcul tapet - click pe butonul „Calculeaza!“. Valoarea rezultată poate diferi ușor de debitul efectiv în cazul decorație în suprafața peretelui configurației complexe camerei.model rapport Fit afectează, de asemenea, creșterea numărului de role. Astfel, Calculată nevoie de șase role de material cu ornamentare complex adăugat altul.

Un exemplu de calcul al numărului necesar de role de tapet

Determinarea cantitatea corectă de tapet se face prin intermediul mesei, reflectând dependența fluxului de material din zona camerei, dar nu din zona peretelui.

De exemplu, tapetului făcut în camera cu dimensiunile:

Se presupune următoarea procedură pentru calcularea suprafeței camerei:

  • 1. Definiția spațiu, aplicând o formulă de calcul
  • S = A ² x B, unde: A - lungimea B - lățimea camerei:
  • S = 6 x 3 = 18 m² unde S - suprafața unei camere.
  • 2.Nahozhdenie valoarea dorită în tabelul de mai jos pentru calcularea suprafeței camerei. Dacă utilizați tapetului dimensiune 0,53 mx 10 m in camera cu parametrii de exemplu, ei vor trebui să achiziționeze 12 role. Atunci când se utilizează lățimea monitorului de 0,7 m la aceeași lungime a rolei, rola trebuie să fie astfel de piese 8.

Multe role la dimensiunea de 53 cm x 1000 cm

Multe rulouri cu o dimensiune de 70 cm x 1000 cm

Exemplu de calcul cantitatea corectă de tapet pe suprafața peretelui

Exemplul arată aceeași cameră de configurare dreptunghiular 6 m x 3 m înălțime de 2,6 m, având o singură suprafață fereastră de 2,59 mp (măsurare 1,4 m x 1,85 m), iar zona ușii de 2.625 mp (1,25 m x 2,1 m). Este necesar să se contoriza numărul de tapet pentru a decora peretii prin calcule simple și măsurători. Procedura pentru calcularea următoarele:

Calcularea perimetrului camerei (2 x 6) + (2 x 3) = 18 m.

Determinarea numărului de benzi de tapet:

18. 0,53 = 33,96 fâșii. Noi le o sumă egală cu 34 buc accepta.

Având în vedere înălțimea camerei, cu o marjă mică (2,65 m), se determină numărul de fâșii într-o rola: 10 buc 2.65 = 3.7. Noi luăm 3 buc. fără a ține cont de 0,7 benzi care nu pot fi utilizate.

Se calculează numărul de role, separarea numărul necesar de benzi pentru numărul lor într-o singură rolă: 34. 3 = rolă de 11,3. Luăm 12 rulouri care se rostogolește egal cu numărul specificat în exemplul anterior tabele. Acest lucru confirmă corectitudinea calculelor.