Cainii din rasa medie c imagini și o descriere detaliată

Pentru fanii de dimensiunea redusă a câinilor, acesta va fi informatii interesante din rasele secțiunea de mijloc a câinilor cu imagini.

Această secțiune descrie rocile sunt perfecte pentru protecție, vânătoare, călătorii și divertisment pentru gazde.Puteți alege animalul de companie care se inteleg cu tine, chiar și într-un apartament mic. Aflați cât timp este nevoie pentru îngrijirea și câine de mers pe jos sunteti interesat de rasa.

Ar trebui să încep acest tip, dacă o familie are copii mici, deoarece unele dintre ele sunt asistente medicale excelente, iar unele mai bine proteja de contactul cu copiii. Cum de a menține un caine de talie medie intr-o forma fizica excelenta.

Pentru fiecare rasa dieta individuale, interzise si alimentele permise. Având în vedere o listă de boli, standardul fiecărei rase, clasificarea corespunzătoare și o scurtă descriere a principalilor parametri ai animalului.

 • Cainii din rasa medie c imagini și o descriere detaliată
  American Staffordshire Terrier

  Serviciul mediu de câine rasa. Despre ei se poate spune să însemne teribil în interior, bine. Ele sunt destul de încredere se referă la oameni care nu sunt foarte frecvente la cîini de serviciu. Întotdeauna încearcă să vă rugăm să proprietarului, astfel încât proprietarul ar trebui să știe exact ce să învețe animalele de companie. Ei au nevoie să fie instruiți, sau ar putea fi vicios și bătăios.

  El are o voință puternică, entuziasmul, dorința de a câștiga. Acesta combină puterea de Bulldogs si terrierii viteza. La foarte pit bull moralul vysokorazvit. Are nevoie de un proprietar experimentat și rezonabil, trebuie să urmeze cursuri de formare. Odată cu educarea corespunzătoare a pit bull devine un paznic mare și un prieten de încredere.  Câine rasa medie, unul dintre reprezentanții Schnauzerii de grup. Un caine excelent serviciu. Acesta este un bun, rasa activă, atletic. Ei sunt foarte loiali proprietarului, bun pentru a obține, împreună cu copii, dar pentru cei din exterior sunt precaut. Poate proteja și apăra casa în care trăiesc. Datorită inteligenței dornici, rezistenta, rezistenta la toate condițiile meteorologice, ea poate deveni un mare prieten al familiei și agentul de pază.

  Vesel, vesel, câine de vânătoare de înălțime medie. Acesta va fi un prieten de încredere pentru tine și copiii tăi, un instrument indispensabil pentru vanator, un bun companion pentru călătorul. Engleză Cocker Spaniel are o energie neobosit, și caracterul plin de viață vesel.

  rasa Garda de înălțime medie. Se crede un proprietar de câine. În aparență, este un urs de jucărie, cu o limbă albastră, dar în inimă este un bun caine de paza cu caracter independent și autonom. El are nervi de oțel, o viteză mare și delicatețe naturală înnăscută.

  Bull Terrier - rase de luptă înălțime medie. El este dedicat, puternic, în același timp, afectuos si sociabil. Cu toată forma lui minunat, capabil de display-uri de tandrețe și dragoste pentru toți membrii familiei. Poate enerva gazda încăpățânarea și neascultarea lor, și așa mai departe același truc amuzant uchudit decât majorete și iertare. caine Bull Terrier este adesea numit - clovn, aparent pentru abilitatea sa de a amuza pe alții.

  Beagle harer - o rasa mijlocii de Hound. Este un vânător excelent, în același timp, este un caine - un companion. Foarte devotat stăpânului său, el rămâne fidel pentru totdeauna. In timpul vanatorii, foarte colectate, el prinde fiecare comandă și este gata să-și îndeplinească exactitatea lor. Dog - Hunter cu un caracter calm, deschis și plăcut.

  Sharpay - câine de pluș cu numeroase pliuri ale pielii și a capului. Este o distracție, rasa vesel de înălțime medie. Dimensiunea mică vă permite să păstrați câine într-un apartament oraș, iar dimensiunea compactă și părul scurt nu se va lua o mulțime de timp în căutarea după ea.

  Dobermann - caine rasa medie, crescute pentru protecție. În ciuda aspectului de temut, natura Doberman este foarte prietenos, calm, infinit devotat stapanului si familiei în care trăiește său. Foarte pasionat de copii. Bun pentru a instrui, are capacitatea de lucru excelent, renumit pentru curajul și sobrietatea minții.