Câini pentru protecția casei privat 5 cele mai bune rase de câini pentru a proteja proprietatea, selhozinfo

În cazul în care un câine cetățean - este în primul rând un prieten și tovarăș, câinele pentru locuitorii din mediul rural este în primul rând o curte de paza si proprietatea proprietarilor lor.Cum de a alege un câine de protecție de case particulare, și ce calități ar trebui să aibă

Câinele ideal pentru protecția curte - o dimensiune mare sau medie mare, neîncrezătoare străini, nepretentios în conținut, un bine instruit, cu lână, permițând pe tot parcursul anului care trăiesc pe stradă, și indiferenți față de alte animale.

Deci, acesti caini pentru protectia caselor private nu se potrivesc:

Rasa cele mai populare și cu adevărat versatil de câine. Inteligent, sensibil, precaut de străini, nepretentios în conținut, perfect cedat la formarea unui ciobănesc german - o opțiune de câine mare pentru securitate acasă.

Cu cresterea drept poate fi vigilenți străjeri de încredere și în același timp câini de familie jovială. Noi nu specifică cu bună știință condițiile sub educație corespunzătoare. " Există o opinie că Ciobanescul german nu are nevoie de educarea, și la fel de inteligent ca de la naștere. Aceasta este o concepție greșită comună proprietarii de câini fără experiență poate duce la rezultate dezastruoase. Formare. cel puțin inițial, au nevoie de absolut nici un câine!

Ciobanesc caucazian si ciobanesc asiatic (Alabai)

Reprezentanții acestor rase - protecție de încredere pentru orice obiect. Acesti caini instinct teritorial pronunțat, astfel încât în ​​mod specific de a instrui-le pentru a vă proteja, cel mai probabil, nu va trebui să. Selectarea unei rase de caini, va fi absolut sigur de proprietatea sa.

Singurul lucru pe care trebuie să lucreze serios la ascultare. Caucazieni și alabais foarte predispuse la încrederea în sine și auto-voință, și în puterea și dimensiunea lor poate crea o mulțime de probleme. Dacă vă decideți să cumpărați un catelus din aceste rase, ar trebui să se consulte cu ameliorator sau cinologe și să înceapă să lucreze la ridicarea copilului literalmente încă din prima zi a lui în casa ta.

În ciuda faptului că Rottweilerul - rasa buna cu părul de câine, este bine dezvoltat subparul, așa că, dacă nu locuiesc în condiții de frig extrem, Rottweiler poate veni bine la rolul gărzii curte privată. Acesta este un deținător foarte fiabil - alert, atent, neîncrezător. Atunci când ridicarea o atenție deosebită trebuie acordată ascultare. Rottweilerii sunt predispuse de a pretinde conducerea, de asemenea, încă mai pot fi foarte încăpățânat. Educarea catelus Rottweiler suprima imediat, orice doriți să vedeți într-un caine adult - un Rottweiler, dacă ajunge la concluzia că este ceva ce se poate, apoi dezvata-l de la ea nu va fi ușor.

Negru rusesc Terrier a fost crescut pe teritoriul fostei Uniuni Sovietice, când a existat o nevoie de un caine puternic, rău și neobosit. Reputație „terrieri“ agenți de pază de neegalat la momentul a fost atât de mare încât au dat nume, chiar romantice, cum ar fi „Black fulger.“ Acum, natura terrier negru a devenit mai moale, si poate fi bine cainele de familie în timp ce restul de paza de incredere. Temperamental și energic terrier negru este întotdeauna gata de a crea o companie pentru copiii în jocurile lor, și pentru a ataca intruși. În nevoile de îngrijire a lână Terrier negru - acesta trebuie să fie în mod regulat, cel puțin de două ori pe an, pentru a trage (trimmingovat) și se taie.

Ei bine, acum sunt conștienți și știu ce fel de câine pentru a proteja casele particulare sunt adecvate, iar ceea ce rasa este cel mai bine la stânga pentru a distra locuitorii orașului. Ce rasa de caine este paza posesiunile tale? Avem, de exemplu, un amestec de câini de oaie și Moscova Watchdog - inteligente, afectuos si un paznic mare.

În cazul în care sunt aceste constatări și concluzii. Un pic de utilizare practică personală de câini de pază într-o casă privată, începând cu 1961 ani: Boxerul - un caine de paza si paza Mastino Napoletano - super! (Locuiește pe tot parcursul anului într-o incintă izolată în regiunea Moscova), drathaary și husky - păzită remarcabil, fără a provoca nici un pericol pentru păsări „lor“, inclusiv găini și gâște ... Eu pot în continuare pentru a adauga FILA brazilero satului suburbană Pirogovke ... În ceea ce lucrurile și pit tauri - pe teritoriul „lor“ „au o mare“ Rush și oameni ... proverenno ... Doar atunci când vorbim despre o îngrijire la domiciliu privat, atunci nu uitați că nici un stand pentru câini pot și ar trebui să izoleaza câinele este capabil să controleze teritoriul și al carcasei acasă ... Și napos mâncător vreau doar să spun că toate cele dintâi am câini, cele mai bune „gărzi de corp și paznicii de proprietate“ au fost boxer și drathaar, distins pe langa izbitoare inteligenta si devotament ....Concluziile făcute de comentarii de pe internet. Câini discordie, aceeași rasă în diferite gazde se pot comporta diferit. Cred că mult depinde de animalul gazdă, așa cum se va antrena și pe atitudinea câinelui ca întreg. Noi doar facem la câine nu este de rasă pură, dar este cel mai bun de protecție decât pe un cioban rasa pura de aproapele nostru. Prin urmare, în funcție de rasa nu este atât de mult omul principal să fie maestru.

Buna ziua. Am avut greutatea Turkmen Alabai de 102 kg. Eu le spun copiilor că au un temperament specific, temperament rulare cu vârstă mică au fost încă în cele din urmă a primit un sistem puternic, frumos, inteligent și loial și tare izolație ohrany.Menyal în cabina impresia ca și cum am ajuns pe termen de leasing, și a venit să mă evacueze , cu aerul ședinței.
A existat, de asemenea, un Rottweiler doar inteligent! frumos, dar, uneori, atunci când te uiți în ochii multora ca cel mai înfricoșător, îmi imaginez că un vecin va veni potriviri din calitățile pe care le pot spune forțe Nemer, cel mai bine este să nu le țină în lanțuri, și voliera. astfel încât să puteți păstra cușcă în aer liber pe zi. curte pe timp de noapte. și nu invers, deoarece vă va duce pe picioare până la căderea va rula prin intermediul a trei ori în jurul valorii. marca echipa de contagiune inteligent aduce aminte de 2 tonul principal al vocii, un copil să învețe echipa Fu pentru a efectua instantaneu, la 4 luni. pur și simplu, să se detașeze o bucată de blugi, lopata mâner și liniște agățat în 4 luni. Hrană de până la un an de vitamine, vitamine și nutriție adecvată și o mulțime de carne. Concluzie cu dreptul de câine în anul de formare care ați fost angajat într-o zi, cu sudoare de rulare învățat. instruit. până în acel moment, am răcească o bună bucată de carne de vită, fără grăsime, veți obține un câine care va merge să recunoască starea ta de spirit.
Ciobanesc German. Această bucată de soare cu părul roșu. care poate sări cu ușurință gard 3m cu bucurie și dragoste pentru tine. Ciobanii face pentru moment prietenos, gardienii sunt sforăie nu mai mari, cum ar fi Rottweileri (Dacă nu știți Rottweileri sforăie) Frost nu este teribil, moderat de voce clară, răbdare bun. curiozitate. mintea, inteligența, și, desigur, câini de energie Există lent sau prea zburdalnic deja enervant, dar Shepherd este un tip diferit. în ea toate calitățile gărzii, o asistentă medicală, un prieten al păstorului și chiar asistente medicale.
În general, fiecare câine este bun pentru dvs. fiecare cu propriul său caracter și obiceiurile de punctul de fierbere, la care chiar el prignet pe hozyayna. Trebuie să iubești ca un frate mai mic sau sora (comparație rău desigur) mici și noi iertăm mereu aceleași trucuri lor.
Vreau să încerc să ia un doberman, spun ei kapets capricioase. Nu zanyu. Și domnilor, trenul să continue deja fundamental sprijine sau ceva nou parte a hobby-ul tau. Putere temeinică până la un an, atunci când acestea formează țesutul osos și muscular și vitaminy.Kogda stau împreună familia Berit și un câine dezvoltă instinctul de conservare nu este doar proprietarul. dar, de asemenea, membri ai familiei sale .Toate complexul va primi un animal de companie bun pentru anii ce vor urma. Aceasta este experiența mea personală și observație personală, cum se spune. Cine Doberman cere să răspundă ca și cum să keep alege sistemul de formare și de hrănire încă .Vsem!

Vă mulțumesc, A-Boss, pentru o descriere a experienței. Este de nepretuit.
Aparent, ne vom opri la Shepherd.

A-BOSS, despre tot Rottweiler, până la punctul! Acum am un câine Alabai 8 ani si 3 ani Rottweiler fata. Inteligent, frumos, iubitor acasă, întreaga familie o iubeste, dar ciuma. Instruit ei de la 4 luni la 16 luni. catelus socializare, OKD, ZKS. Cine este puternic ca un rinocer, este sforăitul foarte grele cum ar trebui să fie. Fără pregătire completă pe stradă ar putea ciocni ochelari cu ea: de fiecare dată când ceva încearcă să arunce imprevizibil. Rareori pentru oricine de la alti caini este tolerant, a vrut întotdeauna să lupte. Ei bine, trăim într-o casă particulară, să meargă nu este nevoie să se grăbească oră. Intre un caine este foarte prietenos, întotdeauna în zona în aer liber; în ambele Aviary aproape numai atunci când din exterior sau oaspeții vin. Și când în căldură - cresc in mod necesar: caine foarte chinuit, urlând, el rostogolește ochii, plângându-se la mine când am plecat cușcă, în cazul în care acesta este închis. Nu sfătuiesc pe nimeni începe un băiat și fată, dacă nu doriți să le tricot împreună.

Nu cumpărați niciodată MOSCOVA WATCHDOG (achiziționat de la crescători, documente, pedigree, etc, etc). Zona de protecție este zero absolut (l-am cumpărat pentru protecția teritoriului), și mai multe lucruri se vor îndura. Teme-te ascunde în cușcă cu apariția altora. Bold numai în prezența lor proprii. El nu era păzit, și ar juca toată ziua. Ursul blajin imens, dar laș împuțit. O mare dezamăgire. Prea blând, inteligent, jucaus .... dar nici un paznic.

Înainte de câine de pază Moscova a fost un ciobănesc german diluției de lucru ... acest lucru este într-adevăr un câine de protecție și pentru suflet!