Câine pinscher pitic (Pinscher miniatură) rasa descriere, fotografii, prețul de pui, comentarii

DESCRIERE PE SCURT rasa

Pinscher pitic (Pinscher miniatură) - acest lucru nu este un doberman in miniatura. deși curajul său înrudită cu aceasta rasa. Acest caine mic este potrivit pentru un crescător cu experiență, care va fi capabil să facă față cu bine caracterul animalului.Cainii din aceasta rasa este adesea descris ca fiind energic și neînfricat. Particularitatea rasei este plimbare extravagant atunci când câinele ridica picioarele din față, îndoirea lor la încheietura mâinii. Rasa este de asemenea clasificat ca un decorativ, dar pinscher in miniatura este sigur este faptul că este destul de un animal de talie mare. Curiozitati - o altă trăsătură. Prin urmare, trebuie să se ascundă imediat toate lucrurile ușor accesibile, inclusiv medicamente.

Pinscher pitic - câinele familiei, ea fearlessness va proteja proprietarul de potențialii intruși. În ciuda faptului că câinele este foarte afectuos, dar totuși un comportament oarecum impertinentă nu este în întregime proporțională cu mărimea animalului. Câine oarecum incapatanat, astfel încât proprietarul va trebui să facă un efort în educație.

Tiny Pinscher să fie fără efort în măsură să găsească o portiță de scăpare pentru a obține prin gard. Verificați cu regularitate gard pentru daune și de subminare, în caz contrar, mai devreme sau mai târziu găsi o cale Pinscher și să sară în stradă.

Din cauza cantității mici de grăsime și blană, acești câini trebuie să fie protejate de frig. Este recomandabil să se utilizeze o varietate de îmbrăcăminte pentru câini, principalul lucru pe care trebuie să fie protejate de frig - abdomen și piept.

Cele mai multe rase de jucărie sunt dificil de formare la domiciliu, Pinscher nu este o excepție. Educația ar trebui să înceapă cu prima zi, atunci când câinele a intrat în casă.

Miniature Pinscher au tendința de a năpârli, deci necesită îngrijire regulată. În general, este suficient să se pieptene părul de câteva ori pe săptămână. Nu uita despre necesitatea de a curăța urechile și dinții animalului și unghiile tăiate. Este, probabil, și toate cerințele pentru îngrijirea câine.

Miniature Pinscher este foarte vesel, curajos si activ. El va fi un mare prieten pentru toți membrii familiei. Animalul îi place să fie cu familia ta, așa că nu neagă animalele de companie pentru a participa la excursii de familie, seara plimbări și jocuri active cu membrii familiei. Caracteristica principală este zwergpinscher dragoste nebun proprietarului. De fapt, singurul dezavantaj al rasei - o tendință de a săpa și hărțuirea animalelor, mai ales pisici.

După cum sa observat deja, Pinscher - companie de câine, așa că trebuie să trăiască sub același acoperiș cu gazda și să fie un membru cu drepturi depline al familiei. Cazare in miniatura Pinscher în curte, în garaj sau incintă nu este permisă.

Foto miniatura Pinscher:

Câine pinscher pitic (Pinscher miniatură) rasa descriere, fotografii, prețul de pui, comentarii
Câine pinscher pitic (Pinscher miniatură) rasa descriere, fotografii, prețul de pui, comentarii
Câine pinscher pitic (Pinscher miniatură) rasa descriere, fotografii, prețul de pui, comentarii

Câine pinscher pitic (Pinscher miniatură) rasa descriere, fotografii, prețul de pui, comentarii
Câine pinscher pitic (Pinscher miniatură) rasa descriere, fotografii, prețul de pui, comentarii
Câine pinscher pitic (Pinscher miniatură) rasa descriere, fotografii, prețul de pui, comentarii


Câine pinscher pitic (Pinscher miniatură) rasa descriere, fotografii, prețul de pui, comentarii
Câine pinscher pitic (Pinscher miniatură) rasa descriere, fotografii, prețul de pui, comentarii
Câine pinscher pitic (Pinscher miniatură) rasa descriere, fotografii, prețul de pui, comentarii

Poze caine rasa Dobermann | Dreamstime.com

proveniență

Mulți cred că Pinscher miniatura - o versiune mai mica a Doberman. dar, de fapt, aceasta rasa a aparut aproximativ 200 de ani mai devreme decât Doberman. Se crede că rasa a fost dezvoltat în Germania, prin încrucișarea rase, cum ar fi teckel. Pinscher german și Manchester Terrier. Ca urmare, putin a fost crescut. dar caine energic si curajos.

Initial, Pinscher in miniatura a devenit popular în Germania și în țările nordice, dar popularitatea rasei a început să crească brusc. American Kennel Club Dobermann a fost înregistrată în 1925, cu toate acestea, ca un terrier. Club de fani din aceasta rasa a apărut în 1929, iar în 1930 rasa reclasificate a aparut ca oficial Pinscher. În 1972, numele rasei pentru a adăuga încă un cuvânt: „pigmeu“ Din acel moment, acest caine uimitor și este numele actual.

Caracter in miniatura Pinscher

Contrar credintei populare ca pinscher in miniatura a fost lansat ca urmare a selecției necorespunzătoare a Doberman, de fapt, aceasta rasa este mult mai veche decât Doberman. Aceasta rasa este adesea numit regele de rase mici. Într-adevăr, uneori, aceste animale de companie se comporta ca regi reali, ei vor totul se învârte în jurul lor, astfel încât să fie îndeplinite toate dorințele lor. În plus, Miniature Pinscher sunt de mers unic gratios decat asemanatoare cu persoanele regale. Le place să se întindă în poala de proprietar, pentru a rula și zbengui. Este demn de remarcat faptul că a pinscher pitic caini de paza excelent. Ei sunt gata pentru a ridica latră la oricine care decide să atenteze pe teritoriul lor.

Pentru Pinscher miniatură este foarte ușor să se uite după, deoarece are un par scurt si neted. Este suficient de câteva ori pe săptămână pentru a pieptene câine nu este o perie rigid. Miniature Pinscher vărsat foarte puțin, mai ales că dimensiunea redusă a câinelui sugerează cantitate mică de lână. Imbaiati aceasta rasa dupa cum este necesar. Pentru a face acest lucru, utilizați șampoane speciale, care nu dăunează părului.

La fel ca cele mai multe rase mici, de la pinscher pitic frecvente caracter probleme dentare. Prin urmare, trebuie să se spele pe dinți cât mai des posibil, cu o pasta speciala, medic veterinar desemnat.

Ghearele bordurate, de obicei, o dată la fiecare două săptămâni. În cazul în care acestea sunt în creștere în mod activ, acesta poate fi tăiat după cum este necesar. Cu toate acestea, în cazul în care un câine merge în mod regulat, pentru o lungă perioadă de timp pe stradă, se va pisa cuie într-un mod natural, iar acest lucru va facilita procesul de îngrijire pentru un animal de companie.

Instruire și educație

Miniature Pinscher utilizate pentru a realiza ceea ce doresc. Acest lucru sugerează că educația și formarea acestor caini - nu este ușor. Pentru mulți proprietari de aceste mic câine de formare devine o adevărată provocare.

Train pinscher miniatura este capabil crescătorului cu experiență, solicitante și coerente, înzestrat cu calități de lider excelente. Sportul ar trebui să fie de scurtă durată, sau se obține rapid pentru animale de companie plictisit. O modalitate buna de a stimula învățarea sunt tratează care Îl iubește pe câine. atitudini nepoliticos sau agresive față de animalele de companie neagă complet toate eforturile în formare.

Nu este necesar pentru a merge pe despre animalele de companie. Dacă da, în nici măcar o dată câinele este antrenat pentru a fi un eșec, deoarece animalul va înțelege că poți manipula. Vă rugăm să rețineți că formarea și socializarea ar trebui să înceapă de la o vârstă fragedă.

Sănătate și Boli

câini pinscher pitic se referă la o durată lungă. Speranța medie de viață este de 13 - 15 ani. Principalele probleme de sănătate sunt: ​​bolile disc intervertebral, epilepsie, cheratita cronică superficială (panusul), glaucom, cataracta, atrofie generalizata progresiva a retinei, urolitiaza, hipotiroidismul, un umăr dislocat și o rotulă dislocat. Cainii din aceasta rasa este, de asemenea, predispuse la obezitate și este foarte vulnerabilă la temperaturi mai reci. Este necesar să se controleze dieta cainelui, dieta poate fi reconciliate cu un medic veterinar. Nu ar trebui să supraalimenta câinele. Este mai bine pentru a da alimente de câteva ori, dar în porții mici.

Câteva fapte interesante

  • Pinscher pitic - caine nu este pentru incepatori.
  • Pinscher miniatură iubește jocul, indiferent de locul în care sunt deținute: în interior sau în exterior. Pincher nu are nevoie de exerciții activi, plimbare de seară poate fi destul de suficient pentru dezvoltarea normală a animalului de companie.
  • Conțin acești câini mai bune în familiile în care copiii au ajuns la vârsta înaintată. Pinscher caracter mai agresiv, dacă ceva nu merge bine, după cum doriți un animal. Prin urmare, Pinscher poate dăuna un copil mic.
  • Pinscher miniatură poate fi decupată urechi și coadă, sau vii cu urechile si coada uncropped, o mică diferență în ea, totul depinde de proprietar.
  • Culoarea pentru animale de companie poate fi de culoare roșie, cu părul roșu intercalate negru, negru cu pete roșiatice de ciocolata si cafeniu.
  • Miniature Pinscher nu tolerează temperaturi scăzute. Pe vreme rece, este necesar să se îmbrace în haine călduroase.
  • Deoarece pinscher pitic a fost crescut pentru a vâna rozătoare, acestea pot ataca animale mici, care vor fi percepute de către câine ca pradă.
  • Miniature Pinscher sunt caini foarte activi.
  • Miniature Pinscher este foarte activ și foarte curios. Pentru creșterea lor corectă a comandantului ar trebui să aibă caracter persistente și de conducere calități.