căi de atac speciale și populare, care curăță gresie în baie de placă și săpun divorțurilor

Baie - locul curat. Aici vom da pe sine însuși, se spală de pe toate anxietatea si agitatia zilei, vom apărea în fața lumii în forma cea mai bună.În mod firesc, vrem să fim și acest loc, de asemenea, a strălucit o albeață orbitoare. Și dacă instalații sanitare și robinete sunt mai mult sau mai puțin clare decât țiglă de spălare în baie de placa in casa, de multe ori rămâne un mister.

Dalele spălate?

căi de atac speciale și populare, care curăță gresie în baie de placă și săpun divorțurilor

Tile - material foarte durabil, fiabil. Este într-adevăr este indispensabil în baie. Dar acest lucru nu înseamnă că alegerea agenților de curățare nu este necesar ca el să stea pe ceremonie.

Astfel, țiglă, cu o suprafață lucioasă, în orice caz, nu freca perii de metal sau produse abrazive pentru a curăța. Desigur, o fisură mică, pur si simplu nu observa, dar nu va fi străluci în mod clar nu același lucru.

Curățați materialul de finisare este cel mai bine realizat numai prin mijloace speciale. Nu folosiți aspiratorul care vă spălați gresie si chiuveta, placi de ceramica.

Pentru a lucra cel mai bine pentru a utiliza un burete moale, care îndepărtează ușor și cu atenție placa.

Matt gresie după spălare trebuie să fie acoperite cu mastic ceară, care este selectat în culoarea gresie.

fonduri speciale

Desigur, piața modernă oferă o gamă largă de produse pentru plăci ceramice de curățare: pulberi, geluri, emulsii.

căi de atac speciale și populare, care curăță gresie în baie de placă și săpun divorțurilor

Acesta este compus din substanțe care lupta cu miros și minerale neplăcute depozite dezodorizarea. Dezinfectanți distruge microorganismele. Diverse arome umple spațiul parfum preferat.

Dar alegerea decât să se spele gresie în baie a plăcii, aceasta este în valoare de vedere, este sigur aceste mijloace.

În orice caz, înainte de a cumpăra pentru a fi sigur că citiți cu atenție instrucțiunile. Deci, dacă nu vedeți, și să ia banii, care includ cretă, apoi părea să se ocupe de divorț nu va fi ușor.

remedii populareDesigur, există metode alternative de abordare a achiziționat cu murdărie. Acestea sunt mai ieftine, mai sigure și mai eficiente.

căi de atac speciale și populare, care curăță gresie în baie de placă și săpun divorțurilor

Vă întrebați ce să se spele gresie în baie de pata remedii populare, ar trebui să acorde o atenție la astfel de metode:

  • Puțin murdare suprafețe gel convenționale perfect otmoet pentru spălat vase. Se adaugă în apă călduță, pentru a forma o soluție de săpun. Apoi, buretele trebuie aplicat la țiglă instrument, se lasă timp de cinci până la zece minute și se clătește cu apă.
  • În cazul în care gresie în baie foarte murdar, pentru a vă ajuta să vină sifon. Ușor burete umed trebuie aplicat pe suprafața unui sifon. Nu este necesar să se freca cu atenție pentru a evita zgârierea țiglă. După sifon clătiți cu apă curată.

căi de atac speciale și populare, care curăță gresie în baie de placă și săpun divorțurilor

  • Pentru dumneavoastră cu gresie din nou a strălucit alb, puteți folosi înălbitor. Pulberea trebuie diluat în apă și se pulverizează țiglă dintr-un atomizor. Și apoi se clătește cu apă curată Lăsați timp de cinci minute. Când folosiți înălbitor poate cauza miros neplăcut, dar va ucide microbii și mucegai.
  • Cu contaminanți suficient de rezistente foarte bune de locuri de muncă acid acetic. Trei linguri de otet trebuie diluat într-un litru de apă, se toarnă totul într-o sticla cu pulverizator. Prelucra suprafața obținută a soluției și se lasă pentru o vreme. La final aveți grijă să clătiți cu apă.
  • Puteți utiliza, de asemenea, acid citric în lupta împotriva plăcii. Pentru a face acest lucru, înmuiați buretele în cristal, ușor freca țiglă, se spală toată apa proaspătă.
De asemenea, important este modul în care se șterge uscat după spălare țiglă. Stergeti gresie poate fi mohair, prosop bambus sau microfibra. Aceste țesături sunt perfect absorb umezeala și nu va lăsa urme.

Utilizatorii sunt sfătuiți să

In mod curios, decât se spală placa de teracotă din celelalte casnice. Iată câteva comentarii-sfaturi.

căi de atac speciale și populare, care curăță gresie în baie de placă și săpun divorțurilor

Inna: „Eu nu am astfel de probleme la toate. Am învățat toată casa după el pentru a șterge pereții în baie. Deci, nu formează placa și de la divorțuri săpun indispensabil „Silit Bang.„“

Anna: „Am ajuta oțet curat. Doar trebuie să lucreze în timp ce poartă mănuși. "

Olga: „Beautiful numai“ Domestos face față tuturor problemelor ". Otmoet și dale, și cusături, și ucide ciuperca. "

Galina: „Este posibil să se utilizeze acid formic. Se diluează un acid parte la patru părți apă. Face față cu orice atingere. "

în sfârșit

Iată câteva sfaturi pentru ultima dată:

  1. Pentru curățarea puteți folosi un burete de melamină. Acesta conține o spumă specială care îndepărtează murdăria de pe toate suprafețele.
  2. Protejați-vă mâinile atunci când se face orice.
  3. În timpul de îngrijire produs adecvat de zi cu zi pentru geamuri și oglinzi de curățare.
Amintiți-vă țiglă spală în partea de jos și ștergeți - pe partea de sus.

A se vedea, de asemenea: