Cablarea sanitare mâini desene proprii, fotografii și prețuri

Cablarea în noi instalații sanitare sau orice casa este un proces important. Dispunerea de instalații sanitare propriile sale mâini este foarte reală, este important corect circuitul și cunoștințele despre modul în care se instalează sanitare. Acesta este un loc de muncă complicat și foarte exigent. La modul în care aceasta va fi bine planificate și executate cu grijă, aceasta depinde de eficiența sistemului sanitar întreg în apartament. În prezent, tehnologiile de construcție și de instalare în această direcție existente este destul de simplu și la prețuri accesibile. Prin urmare, nu ar trebui să se grăbească pentru a apela instalator. Multe se pot efectua în condiții de siguranță de cabluri sau instalarea de instalații sanitare pe cont propriu, cu propriile lor mâini. În plus, această întrebare este încă, mai presus de toate, a salva o anumită sumă a bugetului familiei.Desigur, înainte de a începe să lucreze, înarmați cu unele cunoștințe care vor examina, analiza situația și apoi furnizează pasul corect prin fiecare acțiune ulterioară. Pentru a vă ajuta să efectuați propria cablare dvs. hands-calitate, încercați să înțeleagă nuanțele, complexitatea, principalele etape ale acestei lucrări.

 • 1 plan pentru a echilibra instalații sanitare și de cabluri de comunicare de bază
 • Metoda de cablare 2
  • 2.1 Instalarea în mediul exterior a conductelor de apă
  • 2.2 cabluri ascunse
 • schema electrică 3
 • 4 Ne propunem aspect
 • 5 Materiale și instrumente
 • 6 Procedura de cablare și tehnologice nuanțelor
 • Montarea conductelor de canalizare 7
 • 8 Concluzie

Planul de echilibru instalații sanitare și de cabluri de comunicare de bază

Cablarea sanitare mâini desene proprii, fotografii și prețuri

Made și ascunse în spatele conductelor de distribuire din gips-carton

Desigur, fiecare gazdă în avans intenționează să plaseze în baie, un dulap sau o combinație baie instalații sanitare și aparate de bază, este:

 • baie;
 • duș;
 • WC;
 • bideu;
 • Mașină de spălat;
 • chiuvetă;
 • cabină de duș igienic;
 • Cazanul de încălzire.

Atunci când această opțiune este specificat și rafinat dimensiunile lor de bază, este necesar să se stabilească comunicațiile inginerești. Pentru baie, duș, bideu, chiuvetă de canalizare conducte de cabluri necesare, apă caldă și rece. La o toaletă, o mașină de spălat, se aduce apă rece și canalizare a devia. Capita igienă și cazanul de încălzire este necesar conductele de cabluri de apă caldă și rece.

Pentru a indica în mod schematic cabluri pentru lucrările de instalații, în primul rând ia în considerare aspectele de bază ale rafinament.

metoda de montare

de instalare a țevilor poate fi realizată în două moduri de bază: deschise sau închise. Fiabilitatea acestei scheme de montaj sunt aproximativ aceleași, dar există unele diferențe între ele.

instalare în exterior a conductelor de apă

Cablarea sanitare mâini desene proprii, fotografii și prețuri

țevi montate foto

Când deschideți instalarea ar trebui să instaleze conducta pe podea sau pereți. Dacă este posibil, acestea pot fi ascunse sub falstenoy sau orice desene decorative. Avantajele instalării deschise sunt:

 1. De stabilire orice conducte.
 2. Instalare ușoară, întreținere și reparații.
 3. Ușor aspect.
 4. Lipsa de necesitatea de a pereților Stroebe.
 5. Necostisitoare dezmembrare.
 6. Monitorizarea continuă a conductei.
 7. Oportunitatea în orice moment pentru a adăuga linie noua necesară fără a cheltui timp și bani pentru a demonta sau lucrări de reparații.

Dezavantajele de instalare deschise includ:

 1. Aspectul inestetic.
 2. Reducerea suprafata utila.

Acesta din urmă factor este foarte critic pentru spații mici. Absența centimetrii inutile nu va da posibilitatea de a plasa dispozitive sanitare așa cum ne-am dori. Din cauza volumului dorit al spațiului va fi ocupat de apă sau de canalizare de cabluri.

cabluri ascunse

Cablarea sanitare mâini desene proprii, fotografii și prețuri


Tuburi de cabluri încastrate

Această instalare mai plăcut estetic și implică de stabilire a țevilor direct în perete. O astfel de metodă permite instalarea fără pierderea zonei de liber pentru a aranja mobilier și obiecte sanitare. Cu toate acestea, există unele dezavantaje semnificative:

 1. Selecția limitată a materialului țevii.
 2. Complexitatea lucrărilor de pregătire.
 3. Complexitatea de instalare și conectare a conductelor.
 4. Imposibilitatea de a efectua reparații urgente în caz de scurgeri de informații din cauza pre-eliminarea și distrugerea decorarea pereților.

Alegerea de cabluri ascunse, ar trebui să ne amintim întotdeauna schema ei. În caz contrar, dacă aveți nevoie pentru a face o gaură pentru montarea oglinzii, nu găuriți accidental țeavă, creând astfel o situație neplăcută pentru ei înșiși și vecinii care locuiesc un etaj mai jos.

Wiremap

Cablarea sanitare mâini desene proprii, fotografii și prețuri

Pentru apartamentele noastre moderne, puteți alege două opțiuni de conducte de apă de diluție

Prima opțiune pentru a doua comanda este mai ușor de asamblat, operațional termeni practici, dar mult mai complexe pentru a pune în aplicare. În această adunare pentru fiecare aparat sanitar este furnizat țeavă proprie. Acest lucru se face astfel încât atunci când aportul de apă, a mers chiar și de distribuție a fiecărei unități instalate. În acest sistem, este necesar să se utilizeze un număr puțin mai mare de tuburi decât în ​​cabluri tee, dar numărul de conexiuni este considerabil mai mic. Prin urmare, costul versiunii colector este mai mare decât tee.

Când tee sistem pentru fiecare ramură nouă trebuie să instalați o supapă de închidere. Prin urmare, în cazul defectării oricărui dispozitiv de instalații sanitare nu vor avea nevoie pentru a opri întregul sistem. Cu toate că, în orice caz, trebuie întotdeauna să fie instalat robinetul de închidere la intrarea de locuințe.

planul de dispunere

Să identifice modalități de stabilire și Schema de conexiune, cunoscând dimensiunile program sanitare, puteți desena pe conductele de hârtie care trebuie să fie făcută manual. În locația de instalare diagrama definită a tuturor echipamentelor sanitare, care include:

Toate măsurătorile trebuie făcute cu atenție cu cea mai mare precizie posibilă. În schema, este de dorit să adere la următoarele reguli:

 1. Încercați să evitați țevile de trecere.
 2. Conductele de apă și sisteme de canalizare trebuie să fie stabilite cât mai aproape posibil de lângă apoi pentru a le închide cu o singură conductă.
 3. Păstrați-l simplu cabluri. Încearcă să facă totul cât mai simplu posibil.
 4. Dacă conducta principală se află în partea de jos a podelei, apa este îndepărtată prin teuri, este necesar să se efectueze perpendicular în sus.
 5. Vertical indoaie conductelor de canalizare sunt înlocuite cu furtunuri flexibile, care sunt inserate în teuri.
 6. Pentru cabluri de profesioniști experți recomandă folosirea țevilor din polipropilenă. Ei lucrează bine în alimentarea cu apă rece și caldă; încălzire și canalizare. Specificațiile acestor produse sunt caracterizate de un nivel ridicat de rezistență, durabilitate, usurinta de instalare. În plus, acestea sunt disponibile în gama de preț. le conecta cu ajutorul sudurii speciale.

Materiale și instrumente

După scheme, due diligence de învățare, pentru a clarifica datele de calcul puteți cumpăra țevi, fitinguri și supape necesare cu o marjă de 5 - 10% din calculul planificat pentru a efectua lucrările cu propriile sale mâini.

În plus, trebuie să aveți un anumit set de instrumente în formă de:

 • Foarfece pentru tăierea țevilor;
 • sudare de lipire;
 • Marker pentru marcare;
 • clește;
 • Cheie reglabilă;
 • cuțit;
 • Ruleta.

Rutarea ordine și nuanțele tehnologice

Luați în considerare pașii de bază de distribuire a conductelor de apă.

 1. Inițial, solul de sistem în comun de alimentare cu apă caldă și rece trebuie să fie instalat într-un valve de intrare apartament sau robinete cu bilă.
 2. Apoi, principalele terminale ale apartamentului pentru purificarea profundă a apei furnizate trebuie să fie instalate filtre.
 3. După ce acestea sunt instalate contoare ca aparate de măsură.
 4. Acesta este urmat de un reductor de presiune instalat reglarea debitului de apă la dispozitivele sanitare.
 5. Suprapunerea aranjamentului totală ascendentă a apei realizată în continuare în conformitate cu modelul stabilit.
 6. Se poate produce propriile lor mâini, de la conducta principală de coloană sau de la dispozitivul pripaivaya extremă la coloană principală.
 7. Lucrul cu un fier de lipit să fie foarte atenți să nu te arde, în timp ce îndeplinesc toate cerințele regulamentelor.
 8. Routing conductelor de apă se termină la sfârșitul comunicatelor ca „American.“ Pe de o parte, acestea sunt sudate la tubul, iar celălalt are un fir pentru conectarea unui furtun flexibil.

Instalarea conductelor de canalizare

Asamblarea conductelor de canalizare este un simplu, dar foarte responsabil. În realizarea acestei lucrări cu propriile sale mâini, este necesar să se verifice dacă toate stut spațiile sunt garnituri din cauciuc special. Acest lucru este necesar pentru a asigura conexiuni de calitate, scurgere excepții și răspândirea un miros neplăcut.

Când ar trebui să fie luate în considerare conductele de canalizare de cablare că înclinația lor spre montant principal de echipament sanitar ar trebui să fie în intervalul de 3 centimetri pe metru de țeavă.

concluzie

Planificarea atentă și meticuloasă de lucru privind aspectul sanitare al apartamentului va permite calitativ să execute propriile mâini pentru oricine care este încrezător în abilitățile sale. Important în această lucrare că toate dispozitivele și supapele de închidere sunt ușor accesibile.

Pornind de lucru și planificarea cablarea-te, cel mai bine este să se consulte în continuare și să-l coordoneze cu profesioniști care vor fi capabili să observe deficiențele, pentru a da sfaturi bune cu privire la toate aspectele. Apoi, cu siguranță, a primit aprobarea de specialiști, puteți salva bugetul familiei să se bucure de activitatea desfășurată.

Asigurați-vă că pentru a verifica materiale:
 • Cablarea sanitare mâini desene proprii, fotografii și prețuri
  Furtun flexibil pentru mixer
 • Cablarea sanitare mâini desene proprii, fotografii și prețuri
  Caseta de gips carton în baie
 • Cablarea sanitare mâini desene proprii, fotografii și prețuri
  WC în Hrușciov