Ca vopsea de plumb de la îmbrăcăminte la domiciliu - un lucru ușor

Cum să se spele vopseaua de pe haine

Ca vopsea de plumb de la îmbrăcăminte la domiciliu - un lucru ușor
Atunci când există o întrebare cu privire la vopseaua de pe hainele lor, dintr-o dată imagina banc pictat în parc sau în apropiere de intrarea și pe pantaloni sau fusta dungi colorate preferate, ca o zebră părți.Dar, din pacate pentru cei care doresc să stea afară, magazine în ce mai mici, iar vopseaua de pe hainele apar aproape zilnic.

Și nu e ceea ce spui, sau locul de muncă ca pictor a început reparații în apartament. La urma urmei, guasa, pe care ați cumpărat copilul, elev, vopsea, de asemenea. Ca și acuarele.

Și dacă vă vopsi părul în mod regulat, urme colorate de vopsele de păr sunt vizitatori frecvente la hainele de acasă, și nu doresc să se pensioneze la prima solicitare.

Deci, pe care le puteți face cu vopseaua de pe hainele, trebuie să urmați câteva reguli simple.

 • Ar trebui să știi cu siguranță tipul de vopsea și cum să-l eliminați. La urma urmei, vopsea de ulei, și, să zicem, Nitroemalii eliminate în moduri diferite.
 • Trebuie să începeți să eliminați petele cât mai curând posibil. La urma urmei, vopsea proaspătă cedat la îndepărtarea mult mai ușor decât prescripție vopsea de ani.
 • Pentru a nu strica lucru pe care trebuie să încercați agentul de curățare pe o mică bucată din aceeași țesătură, verificarea răspunsului materialului la soluția de curățare.
 • Din acest motiv, trebuie să opteze pentru o „curatare uscata“ loc improvizat în condiții de siguranță. Dacă utilizați un material de solvent pentru îndepărtarea vopsea, benzina, acetona sau alte substanțe inflamabile, de curățare ar trebui să fie efectuată în aer curat, sau cel puțin lângă o fereastră deschisă. Astfel, ai elimina un incendiu în apropierea aparatelor electrice și să nu fie otrăvit după inhalarea vapori nocivi.
 • Suprafața pe care pune pânză nu ar trebui să fie vopsite, altfel exista riscul de a nu numai dizolva vopseaua de pe hainele tale, dar, de asemenea, cel care este pictat, de exemplu, un tabel. poloneză Cleaner poate decolora sau podele, dacă ați stabilit pe podea.
 • Dacă dvs. de lucru este dublu (fusta, pantaloni, rochie, lucru căptușite), apoi înainte de a începe îndepărtarea petelor, trebuie să pună între straturile de material de etanșare unele impermeabil, de exemplu, folie de polietilenă. Și în film a pus o cârpă albă uscată pentru excesul de lichid a fost absorbit în ea, și nu se răspândește în direcții diferite.
 • Pentru a lucra cu aspiratorul gatiti tampoane de bumbac sau bucăți de pânză albă. Dacă luați tesatura întuneric, se poate vărsat care face situația mai rău.

Citește mai mult Cum să se spele petele de la păpădia

Acum, începe ...

Cum de a elimina petele de pe haine pentru vopsirea părului

 • Dacă vă haine mizerie în timpul colorarea părului, atunci trebuie să se spele pata, cât mai curând posibil, pentru ca apoi vopsea vestsya in tesatura si nu are nimic de a face va fi imposibil. Pentru a face acest lucru, frecati pata cu otet nediluat, apoi se spală imediat lucru. Pentru rezultate optime, se adaugă o ceașcă de oțet la mașina de spălat.
 • Dacă ceva lumină monocromatică, este posibil pentru a îndepărta urmele de soluție vopsea încălzită de peroxid de hidrogen. Se adaugă amoniac la mare efect. După vopsea, eliminați, spălați elementul folosind detergent sau săpun.
 • În funcție de calitatea vopselei este suficient, uneori, pentru a spăla hainele murdare de săpun. Un afișaj urme de cerneală prin intermediul „Antipyatina“.
 • vopsele la fața locului de păr de pe țesături, ștergeți cu apă caldă. Apoi picurare degetele glicerină, mash. Se clătește cu apă. Adăugați o clorură de sodiu 5 procente, două picături de acid acetic. Această soluție a fost tratată cu pata și se clătește cu apă curată. Dacă era o urmă, apoi se tratează cu amoniac.
 • Tratati pata cu benzină sau petrol lampant, iar apoi se spală săpun.
 • Dacă pata este vopsea proaspătă, ea poate fi tratată cu un ondulator de păr „Lock“, se spală și se spală în mod normal.


Petele de vopsea de ulei

 • La fața locului de vopsea se înmoaie imediat unt. În cazul în care vopseaua se va înmuia, scoateți-l folosind benzina. Benzina trebuie să fie luate pur, și nu din rezervorul motorului. Dacă pata frunze de rău, se repetă procedura cu benzină.
 • Se amestecă untul proporții egale și detergent. Udati la fața locului pe vopsea de apă și procesul începe să se obține compoziție cu un tampon sau o cârpă. De obicei, vopsea vine off bine. Dacă o pata grăsime rămâne, se tratează locul cu solvent sau benzină.
 • vopsea de ulei pe haine la fața locului puteți încerca să curățați folosind un detergent de vase. Pentru a face acest lucru, se diluează cu o cantitate mică de apă caldă și se aplică soluția pe pata. Lasă timp de câteva ore. Apoi curățați locul cu o perie sau un burete și se clătește cu apă curată.
 • Într-un litru de apă, se adaugă bucata țând săpun și o lingură de suc. Pune pe foc. În lichidul de fierbere, așezați pe elementul doar zece secunde. Și apoi bine se spală loc de vopsea murdare. Această metodă este adecvată pentru curățarea lucruri alb denim.

Citește mai mult acid boric de furnici

Stains acuarelă sau guașă

Acuarelă sau guașă realizate cu bază de apă, astfel încât acestea sunt bine mulțumit de conținut cu spălare obișnuită. Mai ales în cazul în care vopseaua este în stare proaspătă.

vopsea pătate lucru puteți imediat-mașină de spălat cu detergent. Dacă pata de cerneală este mare, este de dorit mai întâi spălare sub jet de apă, tratat cu un instrument special, care se descurcă bine cu tot felul de pete, de exemplu, Vanish, și apoi se spală în mod obișnuit.

Petele de vopsea emulsie

O vopsea emulsie se face pe o bază de apă cu adăugarea colorantului. Prin urmare, o astfel de vopsea, mai ales dacă este proaspăt, bine spălat cu apă limpede.

Prin urmare murdare produs trebuie, cât mai curând posibil, în apă caldă și săpun soluție de spălare, folosind un detergent de rufe bun sau săpun. detergenti speciali sunt folosite pentru a îndepărta petele de tesatura se potrivesc, de asemenea. De exemplu, aceeași Vanish.

Petele de vopsea email

Compozitia Vopseluri parte cu excepția colorantul, și alte umpluturi solvent (terebentina sau spirt mineral). Aceste vopsele sunt foarte stabile. Prin urmare, pete de vopsea este foarte dificil de îndepărtarea din tesatura.

Dar, încercați să salvați lucru favorit este încă posibil. Pentru a face acest lucru, încercați să se ocupe rapid locul murdărite orice solvent: benzina, terebentina, alcool, kerosen. Potrivit chiar si pentru lacul de unghii. Dar trebuie să o facă în mod corespunzător.

De aceea, înmuiați un tampon de bumbac în solvent, încet stoarce și să înceapă să îndepărtați vopseaua, nu-l frece pe material și de cauza opoziției marginile la mijloc, astfel încât la fața locului nu este rupt și nu devine mai mare. De multe ori schimba tampoanele sau pânză.

Stains din acrilic

Vodnodispersnuyu acrilic doar penetrat țesutul poate fi întâii clătită cu apă rece sub presiune ridicată și apoi se spală cu ajutorul unui detergent sau săpun pudră în apă caldă.

Citește mai mult Cum de a elimina guma de mestecat de pe haine

În cazul în care nu ajută, puteți încerca să aducă pata cu o soluție de amoniac, oțet și sare într-un raport de 2: 2: 1. După aceea, lucru să se spele în mod obișnuit.

Dacă pata de cerneală a uscat, apoi scoateți-l va fi foarte dificil, dacă nu chiar imposibil. trateze cu grijă locul de solvent oarecare. În cazul în care materialul este lumina, înălbitor înălbitor. Și să încerce să meargă colorat pentru îndepărtarea petelor tesatura.

Cum de a retrage petele de cerneală din piele

Vopseaua geaca de piele poate fi îndepărtată cu ajutorul oricărui ulei vegetal. Pentru a face acest lucru, aplicați ulei pe o cârpă și se freacă bine locul murdărită. Apoi, aceeași procedură folosind bețivan săpun. Locul purificată șterge cu o cârpă umedă și apoi se usucă.

Cum de a elimina pata de cerneala dintr-o țesătură de mătase sau nailon

Pe țesături delicate nu pot experimenta cea mai mare parte a solventului. Dar se va apropia de acest fel: preîncălzirea amoniac și începe cu un tampon pentru a curăța vopseaua cu tesatura. Apoi, lucru se spală și se clătește cu apă sărată.

Cum să eliminați de lungă durată pete de vopsea din țesături

Dacă nu ați făcut înainte, probabil că va fi greu curat. Dar, încercați încă posibil.

 • Se prepară terebentină. Aplica-l la un tampon de bumbac și se aplică situl contaminat. Apoi se freaca bine, dar nu se imprastie, iar unitatea de disc de la marginile la mijloc. vopsea eliminați pentru îndepărtarea petelor reziduale și se spală lucru în mod necesar.
 • Pentru petele de cerneală cronice pe kerosen îmbrăcăminte folosit mai des, benzina pura, acetona, White Spirit. Toate aceste mijloace sunt același model: umeziți un tampon de bumbac sau o bucată mică de solvent țesut este aplicat pe pata si se lasa timp de câteva minute. Apoi, începe să curețe pata de la marginea la mijloc, înlocuind o cârpă murdară nou. După aceea, lucru pe care trebuie să se spele bine cu apă caldă, săpun.

După cum puteți vedea, moduri de a elimina vopseaua de pe haine foarte mult. Unii lumină, alții să ia o mulțime de energie, nervi și răbdare. Mai mult decât atât, rezultatul dorit nu este atins întotdeauna. Dar nu trebuie să le pună în practică - să fie atenți atunci când se lucrează cu vopsea!