Ca un terapeut de masaj pentru a lucra la domiciliu, yarabotayudoma

Ca un terapeut de masaj pentru a lucra la domiciliu, yarabotayudoma
Descriere. Există diferite tipuri de masaj (de relaxare, wellness, medicale, cosmetice și altele.), Astfel încât să putem dezvolta în direcții diferite. Dar nu se poate ridica doar în sus și începe să lucreze maseur la domiciliu, înainte că trebuie să fie instruiți.


Plata. de la 100 la 3000 de ruble pe sesiune, în funcție de tipul și experiența dumneavoastră
Cerințe. cunoștințele și abilitățile necesare, un loc pentru sesiuni, canapea, muschii bratului dezvoltate (mai ales degete și mâini).

Ca un terapeut de masaj pentru a lucra la domiciliu

1. Mai întâi trebuie să ia cursuri speciale pentru a obține cunoștințele necesare pentru locul de muncă, și certificatul / diploma.

Durata cursului o medie de aproximativ 1-2 luni, costul de 20 000 de ruble. Dar avem nevoie pentru a obține serios despre alegerea școlii, pentru că o mulțime de șarlatani care spun doar o teorie, și abilități practice, niciodată nu va fi. Alegeți cu înțelepciune școală:

 • Aflați programul de curs;
 • citește revizuiri;
 • dacă oricare dintre profesori expert în acest domeniu;
 • cât de mulți oameni din grup? (Cu cât mai bine);
 • dacă există echipamente pentru instruire practică?
 • câte ore de practică ar fi?
 • Va fi acordată dacă la sfârșitul unei diplome de stat?

Numai cu o astfel de „bucată de hârtie“ va fi capabil să furnizeze servicii în mod oficial și își desfășoară activitatea în mod legal.

Citiți informațiile privind tipurile de masaj, pentru a determina imediat direcția de dezvoltare. Mai bine să nu se agațe de o dată pentru totdeauna, să dezvolte acest domeniu treptat.

Atenție! Masajul terapeutic se poate face numai de către un lucrător medical.

2. Decide cu privire la tipul de activitate:

Munca la domiciliu - este necesar să se aloce un loc separat sau camera pentru sesiuni. Setați canapea pentru a obține toate materialele necesare. • În cazul în care casa un copil mic plânge și se opri o sesiune;
 • Vecinii nu le plac strainii in vecini, și ei se plâng la tine;
 • Revendicările pot apărea din SES și de foc servicii pentru „birou“ ta.
 • Femeile singure este periculos să plimbare pe apartamente altor persoane;
 • Programul neregulat - prescrie, de obicei, sesiuni de seară, după locul de muncă, așa că va fi târziu pentru a merge acasă.

Interiorul său - o opțiune bună, dar nu toate maseuri câștiga suficient pentru a face plăti.

Settle Companiei. Se înțelege imediat că în prestigioase și bine-cunoscute companii care nu pot lua, pentru că necesită o educație medicală, experiență de muncă și o bună cunoaștere în profesie.

Costurile profesiei în ansamblu. probleme cu articulații de mâini, din cauza tensiunii constante, și picioare varicoase. Uneori, există alte probleme de sănătate, astfel încât să evalueze imediat puterea ta și nu exagera în sarcina. tratamente intense și de relaxare alternative.

Cum de a găsi clienții

Încearcă să ajungi la începutul clienților obișnuiți - le va construi venitul principal.

Puteți începe cu un masaj gratuit pentru rude și prieteni, cereți-le să spună despre serviciul familiar. Treptat locul de muncă cuvânt din gura și oamenii să ajungă pentru tine. Principal efectua calitativ activitatea, iar apoi poți reuși.

Utilizați metode standard de promovare:

Fii atent la clienți și de calitate face masaj, atunci ei te vor duce la prietenii lor.

Opinii ale muncii la maseur acasă

Momentan nu sunt recenzii mixte, cineva a venit, cineva nu a putut face. Deci întrebări de pre-studiu, și practica masaj la aproape. Cel puțin 30 de minute în fiecare noapte nu masaj de relaxare soț / părinți / surori, etc.

Mulți oameni sunt foarte obosit de această sesiune scurtă, și terapeuți de masaj petrec, de obicei, fiecare sesiune timp de 1 oră, iar a doua zi se întâmplă la 3-6.

Vei avea nevoie de rezistență și mâini puternice pentru a face față stresului. În plus, mulți nu sunt nici măcar conștienți cu privire la schimbul de energie între terapeut masaj și client. Citiți mai multe în revizuire:

Ca un terapeut de masaj pentru a lucra la domiciliu, yarabotayudoma

Acum ați înțeles că nu este atât de ușor de a lucra cu si un terapeut de masaj la domiciliu. Dar există un procent mic de oameni cărora le place foarte mult de acest loc de muncă și le convine. Dacă vă simțiți puterea și dorința de a ajuta oamenii, încercați să-l!