Ca un nebun (2018) - Uita-te online

Aici este iubire fără memorie: strast- privychka- obyazatelstva- mersul pe jos stânga la prima ocazie. Viața unui astfel de film, dar och plictisitor, nimic nu s-ar fi pierdut dacă nu ar fi privit.Filmul, cum ar fi amintirile cuiva. narativ monotone și simplu dintr-o bucată de două vieți în acea zi, într-o vârstă fragilă, împletește cu muzica Dustin O Halloran. Amintiri din primul care se încadrează în dragoste, te sun dragostea ta, pentru că primul nu a fost ca acest lucru, iar aceste sentimente sunt acoperite cu capul, așa este dragostea, care este atât de mult vorbesc, scrie și să cânte. Despre acea dulce a iubirii, din care pentru că poate minți sub o pătură și șoaptă despre cel mai intim. Despre a fi în dragoste, care dă o impresie falsă că nu există bariere care vor reuși. Aproximativ unul din dragoste, care imprastie cenusa de la primele dificultăți. Faptul că toate vorbesc despre nevăzut devin insipidă, cu care se confruntă cu realitatea dură. Este vorba despre naivitate, prost, dar strălucitoare și atât de familiar pentru multe.
Filmul nu a fost inclus în lista de preferate și revizuirea nu are sens. El este ca un vis ciudat prelungit. Bolborosea.
Singurul lucru pe care îl dorește, astfel încât acesta este muzica si botul incredibil de frumoasă Anton. Asta e tot farmecul lui la un capăt pentru mine. Este mai bine să cumpere o sticlă de vin delicios și scufunda în amintirile lor pentru o noapte.

Fick cu acest film, o revizuire în sine superb.

Mulți oameni scrie că plictisitor, nu doterpeli la sfârșitul anului, prea multe „lungi“ și momente plictisitoare. Cât despre mine. Acest lucru nu poate fi ideal. Nu am o dată întâlnim filme care descriu relația pe distanțe lungi, dar acest lucru este așa. Adevărat. Realist. Era ca și cum ea a trăit totul. Hotărând este uimitor, citit că aproape toate dialogurile - improvizație Felisiti Dzhons și Anton Ilyich, sub rezerva doar pentru a cere direcții pentru a determina care ar trebui să apară evenimente.

Unii film.Ne insensibil provoca orice emoții. Skukota un singur cuvânt! 2/10

„E greu. Oprește. Și începe peste tot din nou.“ Această frază este esența filmului. Am părea cufundat în poveste, trecând prin cu personajele principale. minunat!
muzica este doar magie

El a fost foarte trist, acest film. Lăsând-go-asta e modul în care a trebuit să o fac și nu tine și pentru alții chin, nu poți face pe oameni un cip de negociere, pentru a satisface „pentru închiriere“. Greu atunci când știi că „ceva“ este, între voi, știi că nu-l va arunca pentru o viață întreagă. dar apoi intervenind circumstanțe, și așa mai departe, iar acest „ceva“ este șters, este, pur și simplu nu este același lucru ca și în cazul în care b / y. Trecutul nu este vernosh.I este vina nimănui, doar byvaet.Razve că nu au răbdare să nu se implice în relațiile cu ceilalți, și zhdat.I cum să fie în această situație? Continuă să reînvie trecutul și rupte, sau de a lua o șansă și să rupă toate legăturile, să uite, să caute unul nou?
Nu știu ce fel de starea de spirit este în valoare de ceas, dar foarte grav rănit, mărturisesc, și vreau film plakat.Stranny după film la inimă.

Filmul - o minunată și absolut nu plictisitor. Un film despre dragoste la distanță. Acest lucru se întâmplă, de asemenea, că nimeni nu vrea. Caracterele de film iubesc cu adevarat unul pe altul, dar problema principală nu este chiar și în depărtare, și că fiecare dintre ele nu mă pot înțelege. Toate sentimentele și emoțiile arată foarte natural. Marii actori. În acest film, cel mai important lucru - partea emoțională, pentru a transmite emoțiile și sentimentele de doi oameni iubitoare, durerea lor. Nu e plictisitor și nu este tyagomotina. Aceasta este viața, așa cum este ea. Acest film provoacă o furtună de emoții și senzații. Pentru cei care nu au experiență în experiențele de viață ale sentimentelor grave și reale acest film par plictisitoare.

Arată relația dintre cele două egoiști, fără obligații, muci doar note ca adolescenții din notebook-uri, subestimarea nemulțumirea
si da! scaun ca o declarație de dragoste în etapa inițială „ca un nebun“. originalnoooooo. Nu spune nimic.
Îmi pare rău că am pierdut timpul pe acest „spectacol“

Sentimente. emoții. stângăcie. neopredelennost..poteryannost. Ce este asta? De ce ne simțim? Ce fac acum? Care este în prezent, realitatea, adevărul, tristețe. ceea ce face aduna într-o minge de tristețe și durere în suflet, bucurie si iubire, doresc un alt cheloveka.I indiferent ce este, indiferent de ce spun altii (ca tine nu se potrivesc), nu contează cât de mult vă certați des, indiferent de cât de mult și cât de departe esti de fiecare altele. Cel mai important lucru este faptul că răbdarea, speranța și gânduri ale persoanei pe care o joacă pentru cele mai importante și rol.Vy gata pentru a testa, nu se tem să ia o șansă și să spun că nu contează că, în ciuda ora din zi.Despre film? Despre acest film. Două somn, trăiesc, să mănânce și să vorbească. În cazul în care expunerea, de dezvoltare, punctul culminant, epilog. Ce este vorba, cum poate fi numit un film, chiar dacă Filatov biografia în vârstă, cu o dicție slabă după accident vascular cerebral raskazyval mult mai colorat decât „film“. Nu pierdeți timpul pe acest nonsens.

Au plecat doar trecut, ca și ceilalți.
Sad.
Somka în sine un pic plictisitoare, așa că, dacă în locurile în care acestea sunt stabilite tăcut muzica ar fi mare.
Dar este un pic diferit gen, așa că, probabil, toate potrivite pentru intriga filmului.
Nu aș spune că filmul este super și eu visez să văd direct din nou. Filmul este așa-atât. Dar, uneori, este posibil să se uite.
Cu toate acestea, nu a mea

Filmul este foarte plictisitor, dar interesant, cu sens. Punctul principal este prezentat la sfârșit și să înțeleagă necesitatea de a viziona întregul film. Pur și simplu nu înțeleg de ce a scris pe un scaun „Ca nebun“ scaun de tip nebun sau ce?

Nu am putut vedea pe deplin rebobinat. 5 10.

Scrii că filmul este plictisitor, plictisitor, înăsprit. Persoanele care nu au răbdare să înțeleagă acest film, terpenie această parte a filmului. De ce crezi că el ia dat o brățară cu inscripția # '# ​​RĂBDARE'?

Am vizionat un film în limba engleză, astfel nu înțeleg tot dialogul, așa cum a prins cursul evenimentelor și sensul și a fost impresionat. Faptul că, din cauza obiceiurilor de locul de reședință, vă poate distruge viața. Tânărul în această situație nu este prea întreprinzător. Și a fost cel care distruge relații. Femeile sunt dispuși să schimbe viața lor de dragul iubirii, iar oamenii nu sunt întotdeauna în măsură să facă față. Din păcate, dar se pare că acest lucru.

Mi-a plăcut la nebunie. Eu plâng, râd, să fie atins și cu experiență. acțiune excelentă. Sunt impresionat! Vă sfătuiesc pe toți)

Din păcate, doar un film cu un astfel de transfer (odnogolosyj, voce). După ce vom găsi o traducere mai bună, adăugați imediat link-ul pentru a descărca.

Vă rugăm să adăugați o traducere normală, imposibil sa ma uit, dar filmul este foarte intrigat.

traducere, iar filmul este bun, deși nudnovato dar care arată o relație reală, fără prețiozitate

filmul este foarte plictisitor și strânse.
dar arată în mod clar atitudinea oamenilor. această normală, situație de viață. de aceea nu este deosebit de interesant.
deși, bun pentru a vedea totul din exterior.
Nu aș spune că filmul este rău. dar bine nu poate fi numit.

Povestea în sine este destul de mult show-uri si de a invata foarte mult. Dar tot filmul este un plictisitor, se simte ca a durat foarte mult timp, filmul îi lipsește orice fel de emoție, toate monotonă.

Bine film.Kto iubit, la o distanță, înțeleg.
Relațiile nu sunt verificate de la distanță. Orice, chiar și sentimentele cele mai sincere sunt șterse. totul este amestecat. din dorința nebună de a fi împreună, la indiferență și chiar otvrascheniya.Otlichnaya fraza: „E greu să se oprească și să înceapă peste tot din nou ...“
Sunteți păstrate cu grijă în inima lui memoria acestui om, că ești legat, pe care doriți să fie în jurul valorii. consideră că este propria lui, familie și prieteni, dar când te întâlnești din nou după o perioadă lungă de timp, se pare că destul de atât chuzhie.I pe termen nelimitat.
Vrei să rupă totul și să renunțe, dar îți dai seama că nimeni nu lyubish..i nevoie, cu excepția pentru acest om.
Dar ideea este că viața pe care raznye..i moduri diferite, de fapt, doar un timp privyazannost.A condițională trage uneori dolshe.Kazhetsya care se cunosc reciproc pentru vârstele și au fost „împreună“ mnogoe.Zhivesh în general , iluzii unii to.I-l în cele din urmă oprimă.
Doamne ferește cineva takogo.Eto bolno.Eto schilozi.

poveste minunata, foarte important. actori excelent.
Film: liniștita și lung.

Plictisitor. atinge, dar plictisitoare. final a fost previzibil, era clar că, la sfârșitul filmului, acești tipi să înțeleagă că între ei aproape nimic, cu excepția amintiri plăcute pe care în timpul acestor luni, fiecare a avut propria lor viață. Poate fără să-și dea seama, ei nu se mai iubesc unii pe alții, iar jitteriness că ostalos- este doar afectiune. A fost atât o plăcere și obositor să se uite la toate. 6/10

mdaa. filmul nu a îndeplinit așteptările. există plictisitor pentru a viziona filme pe care nu doresc să, de asemenea, sunt plictisitoare filme pe care vreau sa ma uit în speranța unui final interesant. Acest film face parte din al doilea tip de filme plictisitoare. chiar dacă finalul este lipsit de sentiment. Mulți au scris că filmul pare a fi plictisitor, deoarece realestichen, cu asta nu sunt de acord. Orice Drama ar trebui să fie realiste, dar principalul lucru este de a oferi emotii. atunci nu există nici o emoție. Nu Uita-te sfatui

accidental dat pe acest film. după atât de multe comentarii negative, chiar mai mult a vrut să vadă.
cineva sau să găsească în film este ceva pentru tine sau nu. Am găsit.
și mi-a plăcut. actori foarte talentați. filmul a fost împușcat în așa fel încât se pare ca esti spionaj pentru un timp - tot atât de realist.
toate obișnuiți cu un foarte luminos parcele, interesante și mai puține dintre ele nu sunt îndeplinite. Nu am fost plictisitor pentru un minut.
end foarte ambiguu. bun film.

Hmm. Filmul este despre nimic, gol, plictisitoare. El nu poartă absolut nici o sarcină semantică. emoții, chiar negativă. timp pierdut

într-adevăr a placut filmul, nu este nici un muci, și care sunt plictisit, poate doar pentru că era realist ??
Filmul este despre ceea ce se întâmplă cu relațiile și sentimentele de la o distanță, sfârșitul filmului este foarte nedumerit.
Da, filmul nu strălucește în scena culminant, aceasta nu are zarisosvok de obicei, ci doar că el este bun!
există mult să reflecteze. Îmi place aceste filme