Ca și în casă pentru a curăța teflon de fier acoperit de cocs

Burn și strica fierul lucru cu strat de teflon este imposibilă. tesatura sa exclusivă nu se lipește, și alunecare ușoară proces mai ușor de călcat.

În ciuda numeroaselor avantaje ale acestor fiare de călcat, mai devreme sau mai târziu, în funcție de condițiile de funcționare și de îngrijire, avem o întrebare:Cum se curata fierul de călcat?

Din fericire, o mulțime de moduri, chiar și fără ajutorul unor unelte speciale. Puteți folosi o mulțime de ceea ce este la îndemână, la fiecare hostess.

Ca și în casă pentru a curăța teflon de fier acoperit de cocs

Acid citric fier Purificare sau oțet

 • În primul rând, se încălzească maxim de fier.
 • Umeziti un tampon de bumbac în oțet și bumbac tampoane.
 • Mai întâi ștergeți suprafața tălpii, iar al doilea - gaura.
 • Fii atent!
 • În continuare, fier pânză de bumbac cu un pic de efort.
 • Containerul (de exemplu, sticlă), care depășește suprafața din zona inferioară a tălpii, două creioane loc (pentru a evita atingerea capacității Talpă de jos), și care va trebui să-l instalați.
 • Se toarnă într-un acid oțet recipient sau citric cristale pour.
 • Se pune în mijlocul fierului și umple-l cu talpa apă clocotită, jumătate.
 • A se vedea, nu pentru a obține apă pe componentele electrice ale dispozitivului, și un sfert de oră, curățați suprafața de la contaminare.

Ca și în casă pentru a curăța teflon de fier acoperit de cocs

acid citric sau oțet (9%), este de asemenea potrivit pentru îndepărtarea depunerilor de calcar de pe Talpă teflon.

Important: Rețineți că este oțetul! În loc de esență de oțet, care poate strica totul numai.

 • Se agită 1 oră. L. acid citric în apă și se toarnă amestecul în fier.
 • Apoi se încălzească cât mai mult posibil.
 • Când fierul se încălzește, luați în mână și puneți-l în sus în aer, pe pânză.
 • Apoi, trebuie să efectuați următoarele acțiuni: perechi de două ori pe vyprysnite de pânză și imediat atașați-l la talpa, și așa mai departe - de mai multe ori.
 • Ca rezultat, vei vedea urme de găuri deja calcarului cu proprii în unicul utyuga.A când aparatul sa răcit, va scăpa de ele numai prin utilizarea unor tampoane de bumbac.


Ca și în casă pentru a curăța teflon de fier acoperit colmatarea din alte maniere

Pentru a elimina nămol și gunoi de pe suprafața de teflon de fier acasă căi de atac valabile și alte.

Ca și în casă pentru a curăța teflon de fier acoperit de cocs

Iată câteva bine-cunoscute și populare moduri în care puteți curăța propriul fier, în funcție de ce instrumente pe care le avea acasă, în prezența:

1. Se încălzește tălpile freca săpun obișnuit și apă și lăsați-l să se răcească. Apoi, o cârpă moale umedă săpun de clătire. Rezultatul va fi mai eficientă dacă o astfel de procedură pentru a produce imediat după contaminare.

2. Blot off polietilenă topită elementar îndepărtat cu un tampon de vata inmuiat in lacul de unghii.

3. Ajută la tableta gidroperita. Dar pentru acest lucru, este necesar să se deschidă ferestrele din camera, sau porniți capota, ca mirosul care însoțește procesul de purificare este foarte specific. Glisați ușor (șterge) tableta Talpă anterior se încălzește la temperatura maximă. Când suprafața sa răcit, ștergeți-l cu o cârpă umedă, apoi uscați.

4. Se înmoaie un fluid secundar burete moale pentru curățarea suprafețelor din sticlă ceramică sau cuptoare cu microunde. Ștergeți talpa burete de fier. Se toarnă un pic de lichid la pachet normal alb și pune-l fiare de călcat pentru o jumătate de oră. După acest timp cea mai mare parte singură bucată de funingine cad ușor în spatele suprafeței. Și șterge rămășițele unui burete.

5. Umpleți apa de fier și se încălzește la capacitate maximă. După cum se răcește fierul, ștergeți suprafața tălpii unui tampon de vată înmuiat în amoniac lichid. Odată ce este de ajuns. Va elimina depunerile de carbon, de exemplu, o lingură de lemn și șervețel de fier după umezirea cu apă și săpun. O gaură în talpă, care îngrămădiți resturi de funingine, proporțional curat, cu un băț de lemn.

Ca și în casă pentru a curăța teflon de fier acoperit de cocs

Puteți utiliza, de asemenea, un creion special. care este vândut în magazinele de hardware. Topiți-l pe talp fierbinte, apoi ștergeți suprafața cu o cârpă de bumbac. Asigurați-vă că creionul topit nu a primit în sloturile de pe baza dispozitivului.

După fiecare călcare utilizând o cârpă moale, hidratat șterge talpa.

Și citiți cu atenție instrucțiunile; pentru că fiecare țesut (material) în timpul călcatului ar trebui să consilieze modul dumneavoastră (temperatura).

Lăsați fierul va dura mult timp și „dreapta“!