Ca să îndeplinească în curând dorința sau alfa și teta undele cerebrale

Ca să îndeplinească în curând dorința sau alfa și teta undele cerebrale

Mult mai târziu, datorită cărțile lui Jose Silva, am aflat că există un secret, sporind foarte mult eficiența de vizualizare, afirmații, plante și alte tehnici pentru împlinirea dorințelor și vă permite să-și îndeplinească rapid orice dorință.Acest secret, sa dovedit a fi undele de nivel alfa sau alfa.

Astăzi, vreau să citez din cartea a Viannei Staybl - Theta vindecarea, despre care veți afla despre diferite undele cerebrale și vor înțelege modul în care aceste cunoștințe vă va ajuta să-și îndeplinească rapid dorința lui. Citind despre vindecare theta știu că această tehnică puteți utiliza pentru a pune în aplicare și alții de dorințele lor, nu numai în starea de sănătate a organismului.

Deci, știi deja că creierul emite unde? Și acel dispozitiv, care este în măsură să determine lungimea undelor creierului uman - este EEG?

Pentru a înțelege starea teta, trebuie mai întâi să înțeleagă teoria undelor cerebrale. Există cinci frecvențe diferite, la care creierul nostru poate lucra: unde beta, undele alfa, undele teta, delta și unde gamma. Caracteristicile de frecvență ale creierului nostru este în continuă schimbare, deoarece emite în mod constant valuri în toate gamele de frecvență. Tot ceea ce faci și spune, frecvența undei este controlat de creierul, care, în orice situație dată va prevala asupra restului frecvențelor sale.

De fiecare dată când crezi sau vorbești cu cineva vorbind cu, creierul funcționează în frecvența beta. Undele Beta au un răspuns de frecvență de 14-28 de oscilații pe secundă. Într-o stare de predominare a undelor beta persoană este activă, atenția este îndreptată către lumea exterioară și puneți-l în eveniment.

Ca să îndeplinească în curând dorința sau alfa și teta undele cerebrale

Statutul predominanță a undelor alfa - o stare de tranziție - un fel de punte între caracteristicile beta și teta-frecvență ale creierului. În oscilații bandă alfa frecvența undelor cerebrale - 7-14 cicluri pe secundă.

Rămâneți în stare alfa are o stare foarte relaxat, meditativă a minții. În această stare, o persoană care vine la viziunea în realitate; aceleași valuri sunt responsabile pentru visele si fanteziile noastre. Această condiție presupune o viziune mult mai puțin concentrat și abstractă a lumii.

Persoanele ale căror creier nu funcționează bine în acest interval, de obicei, au probleme cu memoria. De exemplu, dacă vă amintiți că au văzut impresionat dormi, dar nu-l poate aminti, arată o lipsă de generare a frecvențelor alfa. De aceea, nu se poate crea o conexiune între conștient și subconștient.

Pentru a înțelege mai bine șederea în stare alfa, închide ochii și imaginează-ți apus de soare. Lăsați partea din față a ochiului interior va apărea setarea peste pescărușii oceanului soare și mare, redus situându-se nu departe de țărm. Acesta este începutul de a intra în starea alfa.

Când am testat pe electroencefalograf vindecatorii de energie de lucru, dar sistemul Reiki, se constată că acestea sunt utilizați în mod activ banda de undă alfa. Practicanții sistemului Reiki al corpului este conectat la o sursă de alimentare și apoi prin mâinile sale trimite această energie pentru a vindeca pacientii. Elsktroentsefalograf a arătat că, atunci când sursa de energie este o parte a corpului vindecătorului și apoi redirecționat prin mâinile pentru vindecare, creierul lui este în faza de alfa. Este cunoscut pentru a ușura durerea în starea alfa, și este utilizat pe scară largă în procesul de vindecare.Pentru a afla cum să intre în starea alfa, citiți articolul Cum sa relaxarea va ajuta să-și îndeplinească obiectivele.

Faza de Theta - conditie este relaxarea foarte profunda, care este utilizat în hipnoza. În această stare, undele cerebrale lent până la 4-7 cicluri pe secundă. Pustnici trebuie să mediteze timp de ore pentru a lua o scufundare adânc în starea theta, și în ea de a ajunge deplin conștient.

Se crede că undele theta aparțin subconstientul nostru; ei sunt responsabili pentru acea parte a creierului nostru, care se află între conștient și inconștient. Acesta este locul în care stocați amintirile și experiențele noastre. De asemenea, undele theta sunt responsabile de atitudini, credințe și comportamentul nostru. Când valurile theta domină, persoana care trăiește impulsul creator și inspirație și experiențele sale sunt sublimă spirituale.

Se crede că undele theta ne permit să opereze la un nivel subconștient. Aceasta este prima etapă a statului de vis. În această stare, de exemplu, atunci când rămânem în picioare pe vârful unui munte, complet absorbit în spațiul care ne înconjoară. În theta de stat noi știm că Dumnezeu există, este absolut clar că el este. La intrarea în starea theta, strigăm la Creator, ne reconecta cu El, iar acest lucru ne permite să se vindece instantaneu.

Când se practica Theta de vindecare, imaginați-vă că lăsați corpul prin chakrele superioare, creierul este încă de lucru în intervalul alfa, care se reflectă pe citirile electroencephalograph. Cu toate acestea, atunci când conștiința se înalță tot mai sus, cea mai mare chakra și începe să caute o întâlnire cu Dumnezeu, EEG arată că activitatea creierului este comutat automat pentru a lucra în intervalul theta. Am vrut să spun vechi, cand au spus: „avânta și a cerut sfatul Domnului“? Ei au avut în vedere următoarele atunci când vă imaginați conștiința ta se ridica, lasand corpul prin chakrele superioare, și merge în căutarea lui Dumnezeu, creierul trece automat pe valurile theta.

Ca să îndeplinească în curând dorința sau alfa și teta undele cerebrale

Creierul nostru lucrează în domeniul gamma, atunci când vom învăța și de a procesa informații. Undele Gamma stimulează eliberarea de beta-endorfine, care sunt utilizate în timpul activităților care necesită activitate mentală intensă, inclusiv percepția și conștientizarea proceselor.

În această stare, undele cerebrale oscilează cu o perioadă de la 40 până la 5000 de oscilații pe secundă.

Sunt sigur că fiind în stare teta-gamma, o persoană care este în cele mai favorabile condiții pentru vindecare instantanee. In timpul procesului de vindecare minunea instantanee a creierului nostru poate schimba frecvența de undă de la 4 la 5000 de cicluri pe secundă.

Oamenii de știință au observat modul în care, în momentele de pericol creierului a trecut dramatic de la gamma valuri valuri theta și vice-versa, și fluctuațiile complet absente în toate celelalte intervale ale activității sale de undă. Aceasta este, probabil, o reactie naturala a creierului nostru în situații critice.

Undele Gamma dispar atunci când persoana este într-o stare de anestezie. Observațiile activității neuronilor din partea cortexul a creierului responsabile pentru percepția vizuală indică faptul că sincronizarea a porțiunii de raze gamma se leagă de excitație corticală acționat de unul și același obiect, și nu afectează creierul, excitația acționat de alte obiecte.

undele cerebrale si Oamenii de stiinta de vindecare au descoperit că anumite frecvențe ale undelor cerebrale (în special în alfa, teta si raze gamma) sunt responsabile pentru următoarele procese în mintea noastră:

  • relaxarea stresului și reducerea nivelului de anxietate;
  • relaxare fizică profundă și claritate mentală;
  • consolidarea și îmbunătățirea abilităților verbale factorului uman-Intel Tual asociată cu abilitățile de re-chevymi;
  • sincronizarea activităților celor două emisfere ale creierului nostru;
  • trezind serie figurativă spontană strălucitoare, creatorul-ing abilități de gândire și imaginația noastră;
  • reducerea durerii, un sentiment de euforie și eliberarea de endorfine.

Deci, există o mare diferență dacă vizualizezi dorința la nivelul beta sau alfa.

În prezentarea imaginile dorite ale viitorului său sau pronunțat de noi instalații care utilizează starea de creierul în alfa și theta într-o stare mai bună. Și apoi performanța dorințelor tale vor fi reduse la ori!

A se vedea, de asemenea: