Ca la domiciliu pentru a reduce ritmul cardiac, flebos - filonul sănătății

Puls arată frecvența cardiacă. puls ridicat indică palpitații frecvente și mișcarea rapidă a sângelui prin vasele. un debit mic și mușchiul cardiac rar - scăzut. Ca la domiciliu, pentru a reduce ritmul cardiac, fără utilizarea de comprimate? Dacă puls rapid prea mult, ceea ce pilulele pot fi folosite pentru a reduce?puls ridicat și presiune normală: ce să fac?

Ca la domiciliu pentru a reduce ritmul cardiac, flebos - filonul sănătății
creșterea frecvenței cardiace este adesea asociat cu stresul sau de sarcină. În acest caz, frecvența cardiacă crescută este fiziologică. Datorită frecventelor contracția inimii pompe mai mult sange ofera mai mult oxigen în țesuturi și produse metabolice câștig de ieșire.

Un puls ridicat la presiune normală însoțește diferite stări patologice. În acest caz, cauza ratei ridicate puls poate fi:

 • anemie;
 • Inflamația căilor respiratorii;
 • febră;
 • otrăvire;
 • boli de inima;
 • boli tiroidiene.

In fiecare caz, o metodă aleasă de tratament, agenții lor terapeutice și medicamente.

Posibil să aveți nevoie de terapie anti-inflamator (în cazul în care cauza a impulsului de mare este o inflamatie). Sau - detoxicants (în cazul în care cauza a fost puls sau alcool otrăvire rapidă). Sau - medicamente anti-anxietate (în cazul în care pulsul este de multe ori din cauza anxietate).

Cum de a reduce ritmul cardiac, fără pastile

Cafea si ceai puternic stimula inima. La puls ridicat nu pot fi consumate. Puteți și ar trebui să evite alimentele și băuturile cu efect calmant:

 • Tinctura (alcool) sau decocturi valeriană, motherwort, păducel, bujorul (preparate farmaceutice).
 • Bulion și pulbere de frunze de mentă, roiniță - sedativ cunoscut (sedativ) instrument.
 • Ierburi - hamei, fenicul, iarba de grâu.

Plante medicinale sub formă de ceai pentru prepararea cafelei sau consumate sub formă de pulbere (uscat și măcinat). Tratamentul eficacitatea pulberii. Prin urmare, atunci când trebuie utilizată o tahicardie puternică (bătăi de inimă și puls ridicat) este o pulbere.

Terapia eficace și gustoase fructe de pădure. Multe fructe de padure sunt diuretice reduce volumul de sânge și pentru a reduce povara asupra inimii, și, prin urmare, reduce frecvența cardiacă. Printre fructele cele mai eficiente pentru a normaliza inima - măceșe și coacăze negre.

Următoarea procedură este, de asemenea, utilizat pentru normalizarea ritmului cardiac: • simplu masaj al gâtului;
 • miere de masaj a șaptea vertebră cervicală;
 • compresa rece pe cap (rece prosop umed, o sticlă de apă cu gheață);
 • tensiune și relaxarea ulterioară a musculaturii abdominale (acest lucru se face în mod deliberat, ajută la reducerea palpitații).
 • poziție orizontală a corpului (să se întindă și să se relaxeze).

În mod eficient a reduce practicile de respirație ale bătăilor inimii. Cum de a reduce pulsul de exerciții de respirație:

 • Ca la domiciliu pentru a reduce ritmul cardiac, flebos - filonul sănătății
  Respira. Așa-numitele „suflare completă yoghină“ constă în umplerea secvențială a tuturor părților aerului pulmonar (de sus, de mijloc și de jos). Expirați de a face în ordine inversă. Trebuie avut grijă, astfel încât respirația merge în ritm fără grabă, și întotdeauna - pentru a finaliza piept de umplere cu aer, burta bombat.
 • Efectuați o serie de întârzieri de respirație la respirație completă (în cazul în piept „la eșec“ este umplut cu aer). Sau încercați să expirati cu o singură respirație. Pentru a face acest lucru, după nas plin de inhalare prins degetele, ține gura închisă și să încerce să „respire“.

Vă întrebați cum de a reduce rapid ritmul cardiac la domiciliu, trebuie să înțelegem că un puls stabil, rapid poate fi un semn al tiroidei sau a bolilor de inima. Prin urmare, în plus față de tratamentul simptomatic ar trebui să fie analizate și de a afla cauza bolii, sau a opri vreodată mijloace și pastile pentru a ajuta.

Aceste mijloace de reducere a pulsului nu sunt întotdeauna eficiente. Ei normaliza bătăile inimii încet, timp de două până la trei luni. Uneori este necesar pentru a reduce ritmul cardiac rapid, tahicardie oprire timp de o jumătate de oră. Cum se poate normaliza bătăile inimii, fără pastile acasă?

Cum de a reduce rapid ritmul cardiac la domiciliu

Una dintre cele mai eficiente metode de reducere a ritmului cardiac - este de a induce voma. În ciuda procedurii neplăcute, se reduce în mod fiabil pulsul rapid. Pentru a stimula reflexul faringian, este necesar pentru a pune presiune pe rădăcina limbii. După mai multe ritm cardiac eructații va fi mai puțin.

Puteți reduce, de asemenea plante aromatice puls. tinctura de alcool de valeriană și Leonurus acționează suficient de rapid și eficient.

puls ridicat la presiune normală: cum să ia pastilele?

În terminologia medicală, de înaltă puls și contracții cardiace frecvente sunt numite tahicardie. Pentru tratamentul tahicardiei numește următoarele medicamente care reduc frecvența cardiacă:

 • Persen - pastile naturale puls ridicat. În structura lor - extracte de valeriana, menta si balsam de lamaie.
 • I - l deprimă sistemul nervos central, este indicat pentru tahicardie în fundal tulburărilor neurologice.
 • Ritmilen - să ia, în cazul în care cauza de aritmie cardiacă a fost boala a tractului gastro-intestinal.
 • Inderal - acționează direct asupra mușchiului inimii, scade contracția și reduce nevoia de oxigen.
 • Adenozina - de asemenea, acționează direct asupra inimii, caracterizata printr-o acțiune rapidă, permite de a aduce în jos ritmul cardiac timp de 15-30 de minute.

Precum și valokordin Validol tradiționale, valoserdin, Corvalol nitroglicerină.

Angajate în auto-tratament, trebuie să înțelegeți de ce aveți palpitații frecvente. puls rapid indică faptul că inima este de lucru suplimentar de încărcare. În mod constant pulsul de mare este însoțită de o sarcină constantă asupra inimii și contribuie la dezvoltarea bolilor de inima. De aceea ai nevoie de examinare și tratament, în cazul în care pulsul a crescut constant.

Dacă în momentul în care corpul are nevoie de creștere a fluxului sanguin, inima se va micsora mai des. Reducerea artificială a frecvenței cardiace poate duce la complicații neprevăzute (angină pectorală, pierderea conștienței).