Ca imagini convertite (imagini) pe cani, vaze

Indiferent de metoda pe care au în minte.

Există o metodă clasică de acoperire folosind decalcomanii, dar în acest caz necesită ardere porțelan, la o temperatură de 800 de grade într-un cuptor special. O astfel de metodă implică foarte cost și repetabil. Mai multe detalii puteți vedea aici: www.ceramdec.comExistă o modalitate de sublimare, și acestea pot fi aplicate la anumite elemente din orice imagine, dar excluzând aur și culori metalizate.

Dar pentru acest lucru, este necesar să existe o presă de căldură specială și feluri de mâncare pregătite pentru acest tip de aplicație, cu un strat special. Ei bine, nu toate formele de feluri de mâncare potrivite pentru acest tip de aplicație.

În acest fel puteți și acasă pentru a face cererea.

Necesar de obicei imprimanta Epson (numai de la această companie) și SPNCH sau cartușe reîncărcabile cu cerneluri speciale de sublimare. Costul unui astfel de kit este mic, de aproximativ 4 mii de ruble.

Thermo-a vândut prea mult, mai ales pentru termo evrokruzhek este de la 6-12000. Și ei înșiși sunt cluburi de la 50 de ruble pe ceasca preparat. Puteți să-l cumpere aici. bronko.ru

Sublimarea poate imprima imagini pe haine sintetice, cămăși de exemplu.

Ca imagini convertite (imagini) pe cani, vaze


Pani Monica [152K]

Este foarte simplu. Există un mod simplu. Chemat decal rece (decal). Aceasta tehnologie este principiul calcomaniilor.

Veți avea nevoie de o imprimanta laser sau cu jet de cerneală pentru imprimare color. hârtie dekolnaya specială. pentru lac decal.

Cumpărați hârtie decal. În comerț există câteva tipuri de hârtie specială pentru imprimante laser și cu jet de cerneală, alb și transparent (substrat de culoare).

căptușită de culoare au nevoie pentru a imprima alb. Pe hârtie albă, fără desen zonele transparente vor trebui să fie tăiate.

În pus imprimantă: hârtie fotografică de înaltă calitate, calitatea imprimării este mare. Imagine imprimată, taie toate inutile dacă utilizați hârtie albă. Redus fotografia în apă caldă primit. se deplasează ușor substratul lipit fotografia pe o cana. netezirea ușor imaginile de apă și de aer este împins între cupa și fotografia. Fixată. Lăsate să se usuce. Mai târziu, puteți pune paharul într-un cuptor fierbinte și aprins ușor. Dacă cercul nu este realizat din ceramică și de căldură nu va sta, se acoperă cu lac de imagine. De exemplu, Krylon Crylstal Clear.

Ca într-un mediu industrial, eu nu știu. Dar cum a face o singură copie a unei imagini a clientului la fotografie, pot spune. Există o hârtie termică specială, acesta este introdus în imprimantă și imprimați imaginea afișate anterior oglinda. Apoi este lipit pe modelul cana la un cerc și este introdus în presa specială, care presează hârtia pe suprafața cănii și încălzit. Apoi hârtia este îndepărtat și o cană gata. În acest fel casa nu se va face în cazul în care nu există nici o mass-media. Mai mult decât atât, pentru fiecare formă de cani nevoie de presa ta. În plus, cluburi speciale, acestea sunt oarecum acoperite. Ca de obicei, a încercat - nu a funcționat. Poate că există și alte modalități, dar eu nu știu despre ele.