Ca fata plait panglica frumos și ușor

Spit - tipul de coafura, existente din timpuri imemoriale. În Evul Mediu, se credea că frigarea poate fi doar din straturile inferioare ale populației de sex feminin care nu își pot permite o coafura uimitoare decorate cu bucle și bijuterii. Treptat, atitudinea față de mine cozi, rătăceau de la tunsori la par, de la un secol la altul. Și în lumea de astăzi, tesut câștigat popularitate fără precedent, în special în rândul mamelor cu tinerele fiice. Vă vom arăta cum să împletească o fata panglica este frumos și simplu, și va învăța toate trucurile de tesut.Recomandări înainte de țesere

Ca fata plait panglica frumos și ușor

impletituri țese copiii pot, fără exagerare, să fie numită o activitate specifică. filare în mod constant om și încearcă să strice mama lor de muncă. Pentru a evita acest lucru, să păstreze în minte câteva linii directoare înainte de țesere:

 • Se spală părul fetei în avans, este mai bine în seara. În timpul nopții, părul se calmeze și să oprească pushitsya. Acest lucru va reduce timpul de a țese. nu trebuie să se pregătească de păr în plus în acest proces.
 • Explică-i copilului tau. de ce este necesar pentru ceva timp să nu se miște. Utilizați povești despre personaje lor preferate de basm ale fetelor care sunt în așteptare pentru coafura ei noi.
 • Scaunul pentru copii în scaun și stau în spatele: este mai bine dacă mâinile copilului va fi ocupat în acest moment de o jucărie - o va distrage atenția și să permită șederea mai lungă într-o singură poziție.
 • Vorbește cu fata. glisarea ei în conversație. Este mai bine dacă i-ai spus despre nuanțele de țesut sau de mână de păpuși și cere să repete panglica pe ea. Desigur, această metodă funcționează dacă efectuați o nouă legătură.
 • Încearcă să nu plait împletituri foarte strans - aceasta va afecta negativ circulația sângelui sub scalp.
 • La sfârșitul zilei se trage de păr fete și se lasă câteva ore să fie la fel ca cu părul ei. Această procedură va permite să se odihnească capul.
 • La panglica de noapte, de obicei slab pigtail.

Scuipă pe parul liber pentru eveniment

Ca fata plait panglica frumos și ușor

Luați în considerare o coafura frumos. care constă dintr-un element panglica toilless la parul liber. Rulați-l pur și simplu: rezultatul - uimitor. Urmați instrucțiunile simple:

 1. Pieptanati parul copilului.
 2. Efectuam tesut lateral prin țeserea două toroane într-o frânghie. In fiecare neclasificat se suprapun insera vertical toron. lăsându-l să stea pe creșterea părului.
 3. Conectați două cablajul simetric de la mijlocul capului. Începe pentru a efectua panglica normala.
 4. Țesute într-o împletitură agățat fire. originar din tesatura înnodate superioară până când a alerga afară.
 5. Dopletite coasă prin și securiza arcul.

dublu cascadă

Ca fata plait panglica frumos și ușor

Aceasta coafura pentru a crea o mai dificilă decât cea precedentă, dar țese principiul este aproape la fel:

 1. Inceput de țesut superior într-un streamer convențional printr-o distanță egală, adăugând ca un al treilea fir, catena din partea de sus.
 2. Ia departe panglica în lateral și în jos. Secure.
 3. Începe a doua panglica țese, strict paralel cu primul la o distanță de 2-5 centimetri. Utilizați fire libere ale primei împletitura.
 4. Dopletite la punctul de legătură cu prima oblic care se încadrează. Pune-le într-un ham, sau o țesătură stilizat. Decorați arcul.

Ca fata plait panglica frumos și ușor

Cos dificil pentru primul experiment, prin urmare, să fie antrenat în executarea ei anterior. Pregătiți clipuri, și gume de șters agrafelor - acestea vor fi utile în activitatea lor. 1. Pieptanati parul copilului. despărțire verticală separat parul din partea de sus la marginea de sus a urechii. Atașați clema din față, partea temporală a părului.
 2. Începe să împletească trese trehpryadnoy obișnuite merge în franceză: la început se află în spatele urechii stângi, la sfârșitul dreapta. Țeserea francez, ca a treia componentă, se adaugă întotdeauna un fir din greutatea totală a capului de păr pe partea de sus. Aveți grijă ca nici un scuipat a fost deplasat pe direcția circumferențială.
 3. De la urechea dreaptă va continua să țese pe partea de sus a capului, creând o coroană stilizată. compensare completă în locul separării inițiale a părului și de a trece la panglica normala.
 4. Plait panglica poate fi prin sau lăsați la nivel de templu.
 5. Ucideți ac de păr la articulația.
 6. Pentru a face aspectul festiv, parul ar trebui să fie înșurubate.

Împletitură de panglici

Ca fata plait panglica frumos și ușor

țesut popular, care este potrivit pentru copil coafura festiv. În cazul în care fata este perseverenta. apoi panglica plait de panglici poate fi la grădiniță sau la școală pe o bază de zi cu zi.

Spit pe un cerc

Ca fata plait panglica frumos și ușor

Puteți crea o legătură neobișnuit pentru fete, dacă te uiți la diagrama de mai sus. Urmați pașii pentru a obține o coafura frumos:

 1. Piepteni și ridica coada pe partea de sus.
 2. Faceți o despărțire orizontală dreaptă. Se separă o secțiune în partea dreaptă și începe să împletească panglica franceză cu activarea cozii pryadok subțire centrale.
 3. Împletește toroane în fiecare etapă a laterală a scuipat.
 4. Dopletite panglica înainte de ceafă, și temporar sigure.
 5. Asigurați-țese simetric pe partea stângă, repetând exact manipularea primului țesut.
 6. Conectați cele două împletituri în mijlocul din spate a capului și să continue să țeasă o panglica normala. Hairstyle este gata.

ușor triplu

Ca fata plait panglica frumos și ușor

Această compensare este uimitor de simplu de efectuat. fata mai mare poate face în mod independent, o astfel de coafura simplă și frumoasă.

 1. Asigurați-o coada de cal de mare. măcelar inconspicuous înfășurat fir de păr.
 2. Se împarte în trei părți coada si tese o panglica normala din fiecare. În loc de impletituri panglica obișnuite pot fi nu mai puțin de un simplu vârf. Fixați capetele panglica subțire elastic.
 3. Trei trese țese într-o panglica țese mare clasic.

scheme de păr de țesut și o parte teoretică

Ca fata plait panglica frumos și ușor

Pentru tine, am colectat câteva opțiuni de țesut scheme panglica pentru fete mici si mai mari. O descriere detaliată și diagrama sunt afișate în imagine, astfel încât să puteți salva cu ușurință imaginea în imagine și reveni la ea la mene necesar.

șiret franceză vice-versa

Ca fata plait panglica frumos și ușor

Acordați atenție la modelul de tesut: ea arata uimitor pe mica printesa în fuste luxuriante. Se recomandă franceză împletire contrar matinee și evenimentele copiilor, deoarece este nevoie de destul de mult timp.

Ca fata plait panglica frumos și ușor

Un alt tesut simplu, care se efectuează timp de 15-20 minute. O astfel de panglica elegant potrivite pentru mersul pe jos: copilul nu va fi capabil de a prinde marginea liberă a obiectelor proeminente coafuri. Salvați-vă o imagine. să știe cum să țese o coroană de flori.

Spit din cele cinci directii de actiune

Ca fata plait panglica frumos și ușor

Această legătură nu este dificil, cu toate acestea, în cele din urmă l execute pe parul copilului stă după unele de formare.

împletitură dublă cele șapte șuvițe

Ca fata plait panglica frumos și ușor

legătură pânză, care va arata foarte bine pe doshkolenka păr gros. Ar trebui să aloce o jumătate de oră de timp liber. să stăpânească această tehnică simplă pentru a face o fată o prințesă adevărată.

Spit din cele cinci toroane din cele două casete

Ca fata plait panglica frumos și ușor

coafura Încântătoare pentru fete cu groase, ondulat sau parul drept. Abordarea la școală în cazul în care țese neutru alb și gri Lena. Este de asemenea posibil pentru a ridica banda în culoarea școală uniformă.

Aici puteți ridica alta coafura care pot împleti la scoala mica ta printesa.

Dacă aveți o fată - sunteți în noroc! Puteți să-l facă într-o prințesă zână, după ce a petrecut doar câteva ore de formare și să treacă aceste cunoștințe pe măsură ce îmbătrânesc. Sperăm că acum va deveni mai clar ca plait fata împletească simplu si frumos.