Ca fată lăsat să se înțeleagă despre relația

Fiecare tip, dintr-o relație cu o fată vrea să facă exact ceea ce trebuie, asta nu strica. Cu toate acestea, în cazul în care acesta nu are experiență în această afacere, există o probabilitate destul de mare că a făcut greșeli. Pentru a evita acest lucru, trebuie să asculte sfatul tipi și psihologi care ne spun cum este necesar în sine pentru o femeie cu experiență, nu fac ceva prostesc.De exemplu, dacă nu știi cum să îmbrățișa și săruta o fată, așa că este într-adevăr ca, puteți utiliza câteva reguli simple care vă vor ajuta cu precizie.

Ce este succesul

Ca fată lăsat să se înțeleagă despre relația
De fapt, nu există secrete în această afacere acolo. Principalul lucru - nu uitați despre câteva reguli nescrise care vă vor ajuta să evitați greșeli.

1. Formarea
De ce acum de multe ori să ia la locul de muncă a persoanelor cu experiență? De fapt, răspunsul la această întrebare este evident. oameni cu experiență sunt mult mai bine face față cu responsabilitățile lor decât novici. Această axiomă afectează aproape fiecare sferă a vieții umane, inclusiv relația cu sexul opus.

Dacă nu aveți multă experiență în saruta fetele, înainte de a începe să sărute cu partenerul tau, lucra în acest caz. Pe internet puteți găsi o cantitate foarte mare de tehnici de formare sarutari. Ridicarea la tehnica cea mai potrivită fără a practica frică. Asigurați-vă că pentru tine este fata ta va fi foarte recunoscător.

2. Prospețimea respirației
Faptul că înainte este necesar sarutul pentru a verifica prospețimea respirației tale, spune totul și întotdeauna. Dar unii baieti uita acest truism, care este de aproximativ 40 la suta din modul în care trec cu succes și plăcut sărutul. Deci, uitați despre toate alimentele cu miros puternic inainte de o data. cățel mic de usturoi poate strica întreaga seară. Merită?

Unii oameni tineri beau alcool înainte de o dată. Ei fac acest lucru pentru a se relaxa, să fie eliberat și să tune în seara. Dar, în același timp, băieții nu se gândesc la asta chiar și o sticlă de bere poate ruina respirația. Menta guma de mestecat si bomboane în acest caz este absolut lipsit de putere. Ei nu va ajuta pentru a elimina mirosul de alcool.

3. O aromă bine aleasă
Desigur, respirația proaspătă în această chestiune este foarte importantă. Cu toate acestea, acest lucru nu este singurul punct la care ar trebui să acorde o atenție. De asemenea, trebuie să aibă grijă de alegerea de parfum. Faptul că nu orice fată ca mirosul corpului unui om. Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele prefera ca un tip a mirosit spirite bune. Dacă se întâmplă să găsească mirosul corect, puteți fi siguri că fata însăși vrea să te îmbrățișez.

4. Flirt
Chiar și într-o relație de dragoste care dureaza destul de mult, flirturi ocupă un loc important. Ce putem spune despre acele relații care tocmai se nasc. Deci, înainte de a începe să îmbrățișa și săruta o fată, trebuie neapărat să flirteze cu ea. Cu ajutorul flirtezi, puteți seta starea de spirit din dreapta și de a crea o atmosferă potrivită. Cu toate acestea, nu este necesar să se întârzie flirtezi, pentru că în acest caz, puteți arde.

5. Momentul potrivit
Dacă nu ai sărutat o fată, nu poți veni la ea la o dată și începe să o sărute. Ar arata caraghios, nepotrivit și ciudat. Mai mult, fata însăși va fi cu siguranță împotriva unei astfel de dezvoltare. Deci, dacă vrei să te îmbrățișez și săruta o fată, atunci trebuie să aleagă momentul cel mai potrivit pentru a face acest lucru. Poți fi sigur că atunci când ești lângă o femeie, veți înțelege imediat că acel moment a venit. Principalul lucru - nu-l dor, pentru că nu se știe când a repetat.

Un semn al unei relații bune este brațele persoanei. În acest caz, îmbrățișarea reciproc poate absolut totul, inclusiv rude, prieteni, și doar prieteni vechi. Aceasta este îmbrățișarea nu poate fi pe deplin atribuită manifestarea intimității. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de om de arme și femeie, între care există unele sentimente, totul capata un aspect cu totul diferit. În acest caz, imbratisari poate fi într-adevăr o manifestare a intimității. De aceea, mulți tineri băieți doresc să învețe cum să îmbrățișeze fata să-l facă exact ca ea.1. Glisați fata
Dacă stai pe o canapea (pat, banc de lucru), apoi glisați la fata. Face acest lucru nu ascuțite și aproape neglijabilă, astfel încât să nu sperii fata. La urma urmei, dacă stai doar în jos pe canapea aproape de iubita lui, s-ar putea-o alerta. Trebuie să stea unul lângă altul, dar între ar trebui să fie o mică distanță. Fata ar trebui, în același timp, să se simtă libertatea și intimitatea.

2. îmbrățișați cu o singură mână
Nu este nevoie pentru a merge imediat pentru fata cu brațele deschise, de îndată ce vă aflați unul lângă altul. În acest caz, mă grăbesc la nimic bun nu va. Începe cu faptul că doar o îmbrățișare cu o singură mână. Dacă stai pe canapea cu spătar, situația pentru tine este mult mai ușor. Pur și simplu arunci mâna pe partea din spate, și apoi mutați-l la fata. Și, cu toate că o astfel de dezvoltare a parcelei seamănă cu un cadru de comedie romantica de blocare cusătură, dar chiar functioneaza.

Când te imbratisez Femeie cu o singură mână, observa modul în care va reacționa la ea. În cazul în care ea a pus capul pe piept, m-am uitat la tine si am zambit, apoi siguri că faci totul corect.

6. Evitați pozițiile incomode
Nimeni nu susține că giugiulindu cu un iubit este bun. Cu toate acestea, chiar și îmbrățișeze procesul poate provoca unele dificultăți. De exemplu, atunci când un băiat îmbrățișeaza o fată care stătea cu o singură mână, există destul de o mare probabilitate ca mâna lui va fi prinsă între partea din spate a fetei si canapea. Deoarece în această poziție sunt presate vasele de sange sale, tipul de mână destul de repede amortit. Deci, dacă doriți să evitați astfel de inconveniente, pick pentru ei înșiși și pentru fete postura mai confortabil.

Pentru fiecare persoană sărutul a însemnat ceva diferit. Cu toate acestea, dacă țineți o problemă de anvergură între un număr mare de femei din întreaga lume, probabil găsi că cele mai multe dintre ele un sarut este momente mai intim decat sexul. Asta este, multe fete sunt destul de serioase cu privire la acest moment. Acesta este motivul pentru care tinerii sunt atât de nerăbdare caută răspunsuri la întrebări despre cum să sărute o fată, așa că cu siguranță aminte și sa bucurat de moment.

1. Uită-te în ochii mei
Primul pas pentru orice sarut este privirea în ochii celuilalt. Dacă boxeri înainte de lupta se uite în ochii celuilalt, pentru a avea un fel de presiune psihologică asupra inamicului, cuplurile face acest lucru în fața unui sarut și apoi, pentru a indica faptul că acestea sunt gata pentru ea. Deci, înainte de a te sărut o fată, asigurați-vă că să se uite în ochii ei. Dacă ea răspunde la tine în schimb, înseamnă că ea a înțeles semnalul și gata să-i sărute.

2. Atinge imaginea
Dar, în acest caz, nu este nevoie să se grăbească, pentru că sărutul în sine se întâmplă în mod necesar. Cu toate acestea, înainte de acest lucru se întâmplă, atingeți fața fetei. Fă-o ușor și cu atenție. Trebuie doar să glisați palma pe obrazul ei că ea a simțit chiar mai bine de proximitate. În plus, un astfel de gest ar face acest moment mai romantic și frumos.

3. sarut pasional, fără limbă
După aceea trebuie să se deplaseze în sus cât mai aproape posibil de fata si saruta-o pasional. Dar pentru a face acest lucru aveți nevoie, fără limbă. În această etapă, o mulțime de tipi fac greseala comuna, impingandu imediat limba lui în fata ei gura. Dar, după cum știți deja despre acest mesaj de eroare, încercați să-l evite. Primul sarut trebuie sa fie fara limbaj. Trebuie doar pasiune pentru a atinge buzele fata lui gură timp de câteva secunde. După aceea trebuie să pas înapoi de la ea și re-se uite în ochii ei.

4. French Kiss
Dacă faci totul bine, atunci veți vedea cu siguranță sclipire în ochii ei. Astfel, puteți trece la sarut frantuzesc mult-așteptata. În acest caz, în orice caz, nu în grabă, și nu împingând fata. Fa totul ușor, dar cu pasiune.

5. sărut pe gât
Nu uita că nu poți săruta o fată pe buze numai, dar, de asemenea, în gât și în alte părți ale corpului.

6. Continuarea îmbrățișări
Saruta cu o fată, nu uita brațele.

7. Să demonstreze că ți-a plăcut
Când sărutul la final, arată fată, pe care le-a plăcut. În acest caz, zâmbet de obicei și un sărut de lumină este suficient.

sfaturi utile

1. O mulțime de băieți tineri fac o greșeală colosală, de asemenea îngrijorător faptul că în timpul unui sarut sau imbratisez cu fata au ceva nu merge bine. Fa-o, în orice caz imposibil. Faptul este că, dacă începeți foarte nervos, atunci pur și simplu nu a primit fata. Capul tau va fi ocupat cu gânduri inutile. Din acest motiv, îmbrățișare poate obține mototolită și sărut vor fi neplăcute.

3. În cazul în care, se întâmplă o dată, observați că aveți un puternic buze crăpate sau au primit un fel de rană, acesta este cel mai bine rezervat pentru data viitoare saruta. În caz contrar, puteți strica doar impresia fetei. Deci, nu este nevoie să se grăbească.

4. Deci, ca iubitul amintesc acest moment pentru o lungă perioadă de timp, încercați să vă asigurați că ea a fost confortabil. Se întâmplă ca preaiubitul pentru o lungă perioadă de timp stând în poziții incomode pentru ei înșiși, motiv pentru care au apoi un spate sau de gât. Puteți cere chiar fata daca ea a fost confortabil să stea într-o anumită poziție.

5. Unii tipi cred fetele ca tenacitate și agresivitate. Într-adevăr, unele femei ca acest comportament al bărbaților. Dar, de fapt, nu sunt multe. Prin urmare, este mai bine să fie oferta iubitor și delicat. La fel ca majoritatea fetelor.

6. In timpul unui sarut cu o fata, nu uita că ești un tip. Prin urmare, exact ceea ce aveți nevoie pentru a coordona dezvoltarea în continuare a evenimentelor.

7. îmbrățișând și sărutând o femeie, asigurați-vă că într-adevăr confortabil. La urma urmei, dacă va avea ceva să interfereze cu, impresiile tale despre ceea ce sa întâmplat va fi stricat. Amintiți-vă că ar trebui să se simtă confort nu numai o fată, dar ești.

8. Nu uitați că din mediul în care aceasta va avea loc, experiența dumneavoastră depinde de multe lucruri. Deci, încercați să vă și o atmosferă romantică înconjoară.

Pagini secrete pentru bărbați