Ca fată lăsat să se înțeleagă cu privire la modalitățile, condițiile și acțiunile - Ziua femeii

Anii trec și mai mult și mai noi generații de băieți întrebați-vă și alții: „Ce fată aluzie la relații și când să o fac?“ Problema este complexă, deoarece individuală. Nu există două fete, astfel încât se poate aluzie la o dată, iar celălalt nu va tolera un astfel de tratament, iar bărbatul o va pierd. Luați în considerare opțiunile.  • Ca fată lăsat să se înțeleagă cu privire la modalitățile, condițiile și acțiunile - Ziua femeii

Ca lăsat să se înțeleagă fată pe relația?

Atunci când o fată poate aluzie la o relație intimă? proces de curtare, și există un indiciu

În general, problema este destul de ciudat. Pentru că atunci când doi dintre sex opus sunt recunoscute în simpatie unul cu celălalt, are deja o relație de implicare a acestora. Dar apoi ceva a mers prost, iar tânărul din greșeală sau în mod deliberat lovit în frendzonu. Cu alte cuvinte, el este doar un prieten. Cum de a verifica și ghici dacă este corect, pentru a schimba lucrurile?

1. Cinema. În cuvintele unui personaj celebru film Henk Mudi: „Femeie cu prima secundă știe ce vrea să facă cu un om - de a dormi, otshit sau se căsătoresc.“ Și mai mare parte acest lucru este adevărat. Procesul de curtare - este praf în ochii altora, pentru a face să arate decent. Există o altă opțiune: atunci când femeile sunt timizi, au nevoie de ajutor. În acest caz, primul pas este perfect pentru un film (nu este nevoie de a cumpăra bilete la rândurile din spate, lăsați-l să fie doar la filmul martie). De fapt, după prima dată, va fi clar: ca fata să-și petreacă timpul cu tipul sau nu. Pe baza informațiilor primite, puteți trece mai departe.2. restaurante. În cazul în care prima etapă a seducției a avut loc fără întrerupere, este posibil să se bazeze pe succesul și să invite fata în cafenea sau restaurant. Se vorbește despre viața pentru un om să înțeleagă dacă există o scânteie sau goale între ele.

3. Casa. A treia etapă presupune invitația directă la ceai (eufemism). Dacă în această etapă fata începe să spună că nu este așa, atunci au fost irosite toate eforturile. Dar nimic nu se poate face, asta e viata. Numai prin a face greșeli, oamenii pot înțelege cum să acționeze. Poate celelalte două scenarii. Un om devine calea lui, sau ea îi va spune că nu este în grabă regulile sale. Și este foarte important să se evalueze intuiția internă: omul otshivayut sau într-adevăr cere să nu conducă cai.

În orice caz, întrebarea să facă aluzie la o relații fată prieten, trebuie să fie eliminate care trece aceste trei etape.

Deci, ca să facă aluzie la relația fetei?

De fapt, tot ceea ce se poate întâmpla fără participarea cafenele, baruri și restaurante. Intuiția este de obicei ales dicteaza tip fata sau nu. Dar banii pe care trebuie să fie în continuare demn să formalizeze procesul de curtare.