Ca cămașă scrobită la rețetă acasă și guler

Ca cămașă scrobită la rețetă acasă și guler
cămașă scrobită - așa că da o sărbătoare și solemnă.

Unele activități necesită respectarea strictă cod vestimentar: întâlniri de afaceri, conferințe, întâlniri corporative sau prezentări. Succesul de performanță depinde în mare măsură pe imaginea vorbitorului - pantaloni ar trebui să stea perfect, iar camasa arata atât de proaspăt, ca și cum ar fi fost doar călcată. Ireproșabil manșete și guler netede va fi atingerea de finisare a imaginii solemne.Pentru a realiza o astfel mâini perfecțiune ajutor femeilor abili și amidon din dulap de bucătărie - aduc haine în formă adecvată la domiciliu mai ușor decât oricând. Detalii suplimentare cu privire la modul de a amidon, un tricou la domiciliu.

Ca tricou apretata: Respectați

Înainte de a începe procedura, să acorde o atenție la densitatea și compoziția țesutului produsului.

Shirts de muselina sau sifon amidonuri fine prin lichior slab - 1 linguriță amidon per litru de apă.

Shirts țesături naturale soluție de concentrație medie densitate medie sau ridicată tratate - 1 lingura amidon per litru de apă.

Pentru gulere și manșete - produse cele mai dense piese - utilizează o soluție foarte concentrată, cu adăugare de clorură de sodiu sau borax.

Înainte de articolul amidon de îmbrăcăminte, se spală, se usucă și să-l mângâi. După citirea etichetelor de pe produs, se prepară un amestec de concentrația dorită și se răcește.

Se toarnă într-un bol, dip în cămașa ei - lichidul trebuie să fie absorbit în material uniform. Lăsați pe timp de 5-10 minute, apoi strângeți ușor, se agită - pentru a evita cutele - și atârnă să se usuce pe umerașe.Odată ce tricoul este uscat, otutyuzhte. Nu deshidrata - materialul trebuie să rămână ușor umed - altfel va fi dificil de fier. Dacă acest lucru se întâmplă, se presara cămașă de apă din aspersor. Am scris în detaliu modul de fier corect o cămașă cu mâneci lungi.

Cum să se ocupe de guler și manșete

Ca cămașă scrobită la rețetă acasă și guler
Înainte de guler apretată, trebuie spălată.

Luați în considerare modul în care gulerul apretat cămășii. Pentru guler „în picioare“, și manșetele erau netede și greu, este necesar să se prepare o soluție intensivă: 2 linguri amidon per litru de apă. Uneori gospodinele adaugă la ea borax sau sare - aceste substanțe sunt haine de luciu de lumină, care se pierde ca urmare a starching și a procesului de mai ușor de călcat reciclat.

Se dizolvă 1 linguriță sare (sau borax) într-un pahar de apă caldă și 2 linguri amidon într-un litru de apă rece. Se toarnă într-un singur vas, se amestecă și se fierbe amestecul la foc mic, fără fierbere, 2-3 minute. Se răcește și se infuzat timp de o oră.

Înainte de amidon cămașă albă cu guler, se tratează cu peroxid de hidrogen pentru a îndepărta urmele de murdărie și sudoare.

Se aplică cu un amestec burete moale pe guler și manșete, frecarea pânză ei - că lichidul este complet absorbit. fier cu atenție fierul de călcat. Uscarea nu ar trebui să fie, sau după, nu va fi capabil să piese de fier bine.

Shirting țesături în diferite culori și compoziție: amidonul?

Atunci când o jachetă din tesatura usoara, folosind amidon din cartofi orez sau porumb poate „dona“ articol nuanță gălbuie sau gri dezordonată.

Pe produsele de amidon întuneric frunze de divorț - înlocuiți gelatina.

Reteta este după cum urmează. Se înmoaie 2 linguri agent în 0,5 litri de apă rece, timp de aproximativ o oră. Se încălzește amestecul până la dizolvarea completă a granulelor umflate, iar apoi se adaugă 1-1,5 litri de apă caldă și ud în cămașă soluție (sau element) pentru câteva minute.

Rețineți că cămașa nakrahmalivaya, vă priva țesături naturale Principalele avantaje - higroscopicitate și respirabilitate. Nu abuza această procedură, deoarece pielea are nevoie să respire! Utilizați-l din când în când pentru ocazii speciale și sărbători, sau de a limita dvs. piese individuale apretare.