Ca atârnat timp de 2 minute pe bara 1

Atracție „bara orizontală“, care apare anual în locuri aglomerate ale orașului, este bântuit de sute de oameni. De exemplu, o bară orizontală filare pe Nevsky Prospekt. bar Twisted orizontală cu o bară îngroșată de 32 mm, atașat la lagărele, problema atârnate timp de două minute și să câștige 1.000 de ruble. Ca atârnat timp de 2 minute pentru a pivota bara? Exercitarea, din moment ce legile fizicii nu ieftin. Puterea aplicată lovitura de cilindru, forțându-l să se rotească, cu atât mai mare greutatea, cu atât mai mare sarcina pe mâini și antebrațe. Fist descleștarea în mod constant să depună eforturi și mușchii antebrațului nu poate rezista la sarcina, astfel încât o victimă a atracției este rupt. Dacă se cântărește mai mult de 70 kg, vin cu autocontrolul neclintită printr-o bară orizontală.Ca atârnat timp de 2 minute pe bara 1


Ce se întâmplă cu mâinile în timp ce Vis? După un minut de Vis perii departe sânge, își pierd puterea lor de prindere, prin urmare, este necesar să se tensioneze încheietura mâinii pentru o mai bună circulație a sângelui. Puteți încerca să restrângem prindere să se aplece degetele împreună.

Vis pentru a pivota bara poate fi împărțit în trei faze. Prima fază, atunci când este încărcat în îndoirea încheietura mâinii, el schimbă unghiul de forță care acționează pe degete. Aceasta este faza principală, în care o persoană poate atârna de până la 70% din timp. În prima fază nu poate fi supraîncărcat degete. A doua etapă, atunci când agățat pe degete merge în vigoare de lucru flexor digital, superficiale și profunde. În a doua fază a degetelor antrenate va da un alt 30% din timp. A treia etapă, atunci când există literalmente agățat de 10 secunde, funcționează numai flexor digital de adâncime. De obicei, în a treia etapă poate veni alpiniști instruit, alte victime se va rupe în mod inevitabil în jos.

A se vedea, de asemenea:

Am găsit înregistrări similare.

M-am antrenat, pot rezista timp de 5 minute, de mai multe ori vyygraval 1000 de ruble.