Ca acasă să se spele sfaturi jacheta

Pot spăla jacheta acasă? Cel mai adesea este tratată la curățătorii, deoarece are un hard elemente lipite și căptușeala, care după spălare în mașina, mașina poate Sag, și ca rezultat adecvat să poarte astfel de haine va fi plecat. Cu toate acestea, există încă modalități eficiente. Discutate în articol se va concentra pe modul în care acasă să se spele jacheta. Acest lucru va permite de multe pentru a economisi bani pe excursii la curățătorie.Ca acasă să se spele sfaturi jacheta

Pantofi cu o perie

Cum să se spele jacheta acasă? Pantofi cu o perie. Acesta este cel mai simplu mod de a spăla jacheta, după care nu este necesar să replice accident vascular cerebral. Tot ceea ce este necesar - amoniac, oțet și o perie moale. Ai nevoie să stea o jachetă pe un umeraș și locul în care lumina este cel mai bun, deoarece toate locurile ar trebui să fie în mod clar vizibile. Atunci când produsele de țesuturi au urme strălucitoare (cel mai adesea apar pe guler, buzunare și lângă coturi), ele pot fi derivate cu o perie înmuiată într-o soluție de amoniac și apă (2 linguri de alcool pe litru de apă). Frecați foarte atent, o perie de udare puțin, cutreiera pata. De asemenea, cu excepția amoniac pentru a elimina urmele nedorite pot ajuta la o soluție de săpun. În schimb, puteți folosi săpun și șampon, atâta timp cât aceasta nu a fost o mulțime de spumă, deoarece va avea o lungă perioadă de timp pentru a spăla. Puteți folosi, de asemenea, un agent pentru îndepărtarea petelor, dar înainte de aplicarea acesteia ar trebui să-l verifice pe o bucată de pânză, pentru a se asigura că orice modificări nu se va întâmpla, și nu-l vărsat.

Murdăria pot fi curățate și oțetul de obicei, mai ales în cazul în care mantaua este cusută din lână sau tesatura catifea. Este de dorit să se încălzească, și purificat pentru locul de fier după curățare.

Ca acasă să se spele sfaturi jacheta

Curățarea în duș

În mașina de spălat

Cum să se spele un sacou școală acasă? Puteți încerca în mașina de spălat. Deci, vă puteți spăla, jachete din in, bumbac, mătase și poliester. Modul normal nu poate fi utilizat, numai potrivit mod delicat sau modul de „spălare de mână numai“, în care viteza tamburului va fi minim. De asemenea, este de dorit să se utilizeze un spin. Temperatura de spălare trebuie să fie de asemenea minimă. In schimb, pulberea este mai bine să folosiți detergent lichid. În acest caz, nu este nevoie să clătiți încă o dată pentru a produsului, deoarece pulberea poate fi lăsat urme. Adăugarea de aer condiționat atunci când spălarea țesăturii va face o mai moale și poate fi ușor pat.Ca acasă să se spele sfaturi jacheta

se spală de mână

Cum să se spele jacheta bărbați acasă? Un mod perfect de ieșire poate fi de spălare de mână. Acesta trebuie să fie mai întâi înmuiate cu apă caldă cu săpun. Se spală produsul trebuie să fie foarte atenți să nu deteriorați tesatura, care în mare măsură în cazul în care pentru a freca poate merge rău. Clatiti jacheta trebuie sa până când apa curge limpede. Pentru produsul nu a pierdut forma, este necesar să se clătește cu apă rece. Pentru a nu mototolească tesatura ar trebui să stea pe umeraș pentru sticla de apa.

Cum se curata petele cu o manta

Se întâmplă ca petele de pe jacheta sfidează îndepărtarea. În astfel de cazuri, ajutorul unor instrumente speciale. De foarte multe ori există semne de jachetă din corectorul. Acesta poate fi ușor șterse cu o cârpă înmuiată în solvent sau alcool. Stains din alimente grase șterse cu ușurință cu detergent de vase. Guma cu o jacheta nu poate fi îndepărtat fără înghețare prealabilă. Odată ce îngheață - cad din produs și ștergeți pata poate fi pânză obișnuită. Șampon ajută să facă față cu un loc de legume vărsat sau suc de fructe.

Ca acasă să se spele sfaturi jacheta

Uscarea și masă de jachetă

Cum să se spele jacheta de acasă, știi deja. Acum este un moment bun pentru a vorbi despre uscarea și masă de călcat. Uscarea în mașina de spălat poate doar jacheta din bumbac sau un produs de poliester, și apoi numai la viteze mici. Jachete uscat pentru o lungă perioadă de timp, deoarece acestea nu sunt presante nevoie, pentru că puteți mash elemente lipite si captuseala. Uscarea este necesară numai pe un umeraș. Așa că produsul își păstrează forma, trebuie să fie bine repartizate toate părțile sale, inclusiv mansete si revere.

jachetă uscată, după cum puteți în baie (atâta timp cât difuzat), și pe stradă, dar întotdeauna în umbră, deoarece materialul tinde să se estompeze în soare.

De multe ori apar atunci când patch-uri de călcat lucioase. Deci, ele nu apar, trebuie calcate numai prin tifon. jachetă de călcat au nevoie de un pic umed, în caz contrar se poate etanșeitatea și să scadă în dimensiune. Daca blana sa uscat, poate fi mîngîie cu abur.

Ca acasă să se spele sfaturi jacheta

Cum să se spele jacheta din piele de la

Ca acasă să se spele jacheta din piele de la? Acest material nu poate fi spălat în mașină. Este necesar doar pentru a afișa pete sacou, și fă-o foarte atent. Ajută la eliminarea impurităților sau soluție de lapte amoniac-sodă (sodă lingură pentru a dizolva într-un pahar cu lapte). pânză umezit, trebuie sa frecat treptat pete pe produs. Puteți alege opțiunea mai scump - trebuie doar să cumpere un instrument special pentru îndepărtarea petelor de pe piele de căprioară. Cel mai adesea, acestea sunt vândute într-o pereche cu mijloacele care sunt aplicate după curățare. După ce petele sunt afișate, trebuie să utilizați aburi și o perie moale specială pentru a curăța locurile rămase pe produs.

Acum știi cum acasă să se spele jacheta. Mult noroc în această chestiune dificilă!