Ca acasă pentru a face față cu preparate ploșnițe populare și chimice, metode de abordare

Ca acasă pentru a face față cu preparate ploșnițe populare și chimice, metode de abordare
Paduchii - nu este doar „vecini“ urât și urât, dar ele sunt încă vânzători în fiecare boală, așa că a scăpa de ele ar trebui să fie cât mai curând posibil. Este necesar pentru a avertiza că păduchii omorâre este foarte dificil, și orice erori în acest proces, poate duce la faptul că familia Klopova nu a suferit de eforturile tale și chiar să crească numărul lor. Pe lângă utilizarea constantă a unuia și chimicale insectele adictive și în consecință, agentul utilizat nu este prima dată, poate fi ineficientă.Prin urmare, distrugerea ploșnițe ar trebui să fie abordată cu cea mai mare responsabilitate, și în mod fundamental rezolva problema.

În cazul în care există ploșnițe?

Mulți oameni întreba: „Cum ploșnițe în casă.“ Mai ales apariția acestor insecte este surprinzător avid de curățare conducție Neat a apartamentului aproape în fiecare zi, și chiar de mai multe ori. Trebuie spus că, spre deosebire de gândaci, ploșnițe pot ocupa si o camera foarte curat, aproape steril. ca starea sanitară a casei nu le deranjează.

Cauzele ploșnițe

În cazul în care sunt luate exact păduchii în apartament, greu de spus. Acesta poate fi numit numai cauza probabilă. De exemplu, insectele pot intra în apartament și animale de companie, întorcându-se la o plimbare sau o vizită, care a adus bug-uri pe hainele lor. Uneori paraziților prin mici fisuri în pereți sau plafoane se deplasează în apartamentul de la vecini. În cazuri rare, puteți „cumpăra“ de insecte, împreună cu mobilierul nou achiziționat.

Cum pentru a determina prezența ploșnițelor în casă?

Ca acasă pentru a face față cu preparate ploșnițe populare și chimice, metode de abordare
De regulă, observați prezența ploșnițelor în apartament nu au reușit imediat. Dar există câteva recomandări testate în timp pentru detectarea insectelor. În primul rând, trebuie remarcat faptul că de preferat de bug-uri de habitat sunt canapele, paturi, scaune, lenjerii de pat. În astfel de cazuri, pentru a detecta prezența paraziților este foarte simplu: insecte musca destul de semnificativ și a permis să muște un semn de culoare roșie, există o mâncărime puternică.

Mijloace de luptă împotriva bug-uri interne

Orice medicament generic, care ar fi toate bug-uri au dispărut o dată pentru totdeauna, nu există. In fiecare caz, mijloacele pot fi selectate individual, ținând seama de criterii, cum ar fi temperatura camerei, gradul de infestare cu insecte și aplicarea corectă a „distrugătorul de lipitori.“

A scăpa de ploșnițe în apartament, cu ajutorul substanțelor chimice?

Ca acasă pentru a face față cu preparate ploșnițe populare și chimice, metode de abordare
Cele mai eficiente metode de combatere a interne „sânge-fraieri“ sunt chimice. Mai ales cele care includ malation. Dar, amintiți-vă - este un instrument puternic și se aplică cu mare grijă, respectând cu strictețe instrucțiunile!

Chimice înseamnă ploșnițelor:

  • Prafuri de ploșnițe: Neopin, Riapan;
  • Spray - gândaci de pulverizare. Dichlorvos, Karbozol, Prima-U, raptor, ReydPerfos-P;
  • fonduri lichide de bug-uri: insecte DibroFin, Lakterin, Primadid, sulfoxid, aktellik, Forsyth, obține.

Oricare dintre aceste instrumente vândute în mod liber, în magazine specializate. Utilizarea bug-uri pentru a distruge substanțe chimice, este mai bine să caute ajutor de la profesioniști. Ei au echipamente speciale, experiență, știu foarte bine ce medicament utilizat pentru dezinfectarea într-un caz particular.

Dacă decideți să vă dezinfecta bine pregătiți pentru eveniment, cumpăra o mască și mănuși. De asemenea, puteți veni în sticla cu pulverizator la îndemână.

medicament foarte eficient pentru a combate ploșnițe. Pentru a prepara soluția trebuie diluată cu 10% emulsie Chlorophos apă într-un raport de 1: 4, se recomandă să se facă pe stradă sau ferestrele deschise. Aceasta este cea mai puternică otravă, astfel încât măsurile de precauție speciale trebuie luate atunci când se lucrează cu ei.

Utilizați întotdeauna ochelari de protecție, halat, mănuși, mască de praf sau bandaj de bumbac-tifon. Este strict interzis să fumeze, să mănânce și să bea. La finalizarea, trebuie să vă spălați cu atenție fața și mâinile cu apă și săpun și a se ventila zona. Ware, care a fost utilizat în dezinfectarea trebuie aruncată. Deoarece medicamentul distruge numai insectele în sine, nu acționează asupra larvelor lor, instalațiile de prelucrare a hlorofosom ar trebui să fie efectuate în mod regulat, la fiecare 3-4 luni.Pentru a proteja apartamentul de la invazia de bug-uri, puteți adăuga atunci când lipirea tapet triclorfon în adeziv. Păstra acest medicament în spații non-rezidențiale într-un recipient închis.

Ca acasă pentru a face față cu preparate ploșnițe populare și chimice, metode de abordare
Preparatul de substanță activă este clorpirifos. Înseamnă inodor, are toxicitate redusă și, prin urmare, este complet sigur pentru oameni și animale. Mikrofos își păstrează efectul timp de 6 luni de la aplicare. Medicamentul este destinat utilizării de către dezinfectatorului profesional. are un spectru larg de acțiune și de a realiza o ucidere totală nu numai bug-uri, dar și alte „vecini“ nedorite (gândaci, furnici și purici).

Mod de preparare: dezinfectare se efectuează cu preparat apos proaspăt preparat (0,25-0,5%). Clorpirifos este diluată de 40 de ori în 1:20 și se amestecă bine. Consum - 50g / m2. Agentul se aplică la toate tipurile de habitate de insecte. După 1 lună de tratament ar trebui să fie repetate.

Facilitatea are un spectru larg de activitate și este foarte eficient împotriva ploșnițe. Are un miros neplăcut ascuțit, care, cu toate acestea, dispare rapid. De droguri precum Triclorfen, are o durată lungă. Folosit pentru dezinfectare emulsie apoasă 1,5-2,0% din malathion. fierte într-un raport de 50/50. Remediu se aplică uniform pe toate suprafețele unde există grupuri de insecte. Cumpara medicamentul poate fi în piețele de construcții și grădină, precum și într-un magazin de specialitate.

Mijloace non-toxice, disponibil sub formă de pulbere, este complet sigur pentru oameni, dar mortal pentru bug-uri. De droguri stropite toate locurile în care insectele și la turnat toate locurile crevase dificile în cazul în care, probabil, pot trăi bug-uri.

Structura include substanțe toxice Tetriksa care pot distruge insectele o dată pentru totdeauna. O sticlă este suficient pentru prelucrarea de 100-120 m2 (3 apartament cu un dormitor). Pentru prepararea compoziției stratului diluat toxic 250 ml de medicament în 7-8 litri de apă. Facilitatea are o durată suficient de lungă.

instrument universal folosit pentru distrugerea nu numai bug-uri, dar, de asemenea, gândaci, ciorchini, purici, căpușe și alte insecte.

Pentru a face cu ploșnițe este potrivit:

  • Ca acasă pentru a face față cu preparate ploșnițe populare și chimice, metode de abordare
    Multi-pulverizare. Medicamentul este acțiune rapidă, după pulverizare insectele își pierd capacitatea de a muta sau mor. Vândute în multipli de 400 ml la un preț relativ scăzut - circa 200-300 p. per flacon.
  • Super Spray. Ea are o toxicitate redusă. Preparatul include cyphenothrin. imiprotrin. Insecte mor imediat după pulverizare aerosoli. Pentru tratamentul locuri greu accesibile utiliza duze speciale. Ambalaj - 400 ml.

medicament eficient este absolut sigur pentru sănătatea umană și a animalelor domestice. Pentru a prepara soluția necesară în 0,5 litri de apă caldă diluat 1 înseamnă un flacon și se amestecă temeinic. Din această sumă va fi suficient să se ocupe de un pat sau o canapea. dezinfecția recomandate cu ferestre închise și frunze de ferestre, folosind un pulverizator. echipament de protecție (mască de gaze, și mănuși) nu pot fi utilizate.

  • de droguri ucide în mod eficient nu numai adulți, ci și ouă și larve;
  • Are un miros slab, aproape imperceptibil;
  • low-cost.

Foarte convenabil de a utiliza „stilouri“ speciale parafină aliaj și malation (sau Chlorophos). Acestea sunt aplicate pe banda in zonele de posibila apariție a ploșnițe.

măsuri de precauție

Înainte de tratament, pentru a inspecta cu atenție toate obiectele și lucrurile, acolo unde este posibil, sunt ploșnițe și ouăle acestora și larve. Apoi sa mutat din camera de toate elementele de uz casnic și articole de îmbrăcăminte. Deoarece multe dintre instrumentele necesare pentru a combate ploșnițe conțin substanțe toxice trebuie să fie eliminate din apartament toți locatarii și animale de companie. Ai grija de sanatatea ta - cumpara un aparat de respirație și mănuși de cauciuc.

remedii populare

Ca acasă pentru a face față cu preparate ploșnițe populare și chimice, metode de abordare
Cu toate acestea, în cazul în care vecinii nedorite ai fost recent, puteți încerca să le aducă remedii populare.

Esenta de otet. Cel mai simplu și mai sigur mod de a distruge bug-uri oamenilor. Vaselina insecte spațiu oțet dislocare. Nu vă faceți griji cu privire la siguranța mobilierului și a altor suprafețe care trebuie tratate: acest tratament nu le va provoca nici un rău, dar se va speria insectele la mirosul înțepător.

Evaporarea. Treat articulațiilor de canapele, fotolii, precum și fisuri în podea, între Șipcile și alte locuri de apariție a bug-uri în apă clocotită. Pentru a consolida rezultatele, efectuează procesarea de mai multe ori.

Tinctura de valeriana. Ungeți suprafața sa, acolo unde este posibil apariția insectelor și ei târască afară. Dar modul în astfel de oameni de absolut nu sunt eficiente în cazul în care bug-uri au stabilit deja ouă. Utilizați valeriană într-un apartament în cazul în care există animale de companie sunt recomandate.

O soluție de petrol lampant apă clocotită și terebentină și săpunuri. Oamenii sunt, de asemenea, foarte eficient mod de a face cu ploșnițe. Toate ingredientele sunt amestecate și compoziția rezultată este prelucrată buzunarele de paraziți. Formulare: 150 ml apă, 15 ml de terebentină, 20 ml de kerosen și 40 g de soluție de săpun verde.

Pelin. plante Branch pus sub pat. miros ciudat se va speria insectele.

Temperatura scăzută. În timpul iernii, scoate din plat perne, pături, hainele de pe stradă, precum și pentru o lungă perioadă de timp, aerisiți camera. În bug-uri reci sunt uciși în termen de o zi.

Transporta mobilier de prelucrare peroxid de hidrogen, un alcool sau o saramură concentrată.

Auto-distrugere a ploșnițe metodele tradiționale - procedura este destul de complicată, care necesită o mare cantitate de rabdare si munca grea. În timpul acesta încerca să examineze și să proceseze toate lucrurile în mod individual, iar la sfârșitul procesului, se recomandă perestirat toate hainele în apă caldă.

Astfel, în articol, am vorbit despre diferite moduri (populare și chimice) pentru combaterea ploșnițe în casă. În urma recomandărilor, puteți alege oricare dintre ele. Dar totuși astăzi, probabil, cel mai eficient și sigur mod de a controla dăunătorilor este de a apela serviciile speciale care transporta rapid și eficient dezinfectarea spațiilor.

Kirsanova Irina Pavlovna