Ca acasă pentru a face bule de săpun

Vă amintiți ca un copil te captivat luminos, incredibil de luminoase, mari și bule de săpun pur și simplu fabuloase suflat din tub? Ca distractiv și provocator sa te prind? Și cât de supărat când lichidul se termină cu săpun? Și toate încercările de a face bule ei înșiși, au fost în zadar, pentru că, probabil, nu a știut cum să facă bule de săpun în condiții casnice. Acum trebuie să corecteze această omisiune. Și foarte curând va fi capabil să le copiii și chiar prietenii adulți surpriză. La urma urmei, uneori atât de dornici de a obține înapoi în copilărie lipsită de griji și se bucură sincer un fleac plăcut.Deci, cum să facă bule de săpun în condiții casnice?

Suntem gata sa va oferim cateva retete. Și puteți alege una care veți găsi cele mai potrivite și de succes.

Veți avea nevoie de detergent de vase (de exemplu, Fairy, Sorti sau orice alt), glicerină (puteți cumpăra de la orice farmacie) și apă. detergent de vase trădează nostru luminozitate bule de săpun. Glicerol face puternic de perete cu bule.

Se toarnă într-un borcan de 200 gr. detergent de vase, se adaugă 100 ml. glicerol și se diluează toți cei 600 ml. apă. Soluția rezultată și se amestecă bine. gata! Acum puteți sufla bule!

Aceasta reteta este foarte simplu. Veți avea nevoie de toate același detergent și apă. Luați ingredientele în următorul raport: 30 ml. detergent de spălat vase și 100 ml. apă. Toate se amestecă, iar bulele sunt gata!

Această metodă de fabricare a bule de lichid este mai complex decât cele două anterioare și este consumatoare de timp.

Veți avea nevoie de: 300 ml. glicerol, 600 ml. apă caldă, 50 g. orice detergent pudră (de exemplu, detergent) și 20 picături de amoniac. Toate componentele necesare pentru a se toarnă în vas, de preferință, într-un borcan și se amestecă bine. Acum, atenție! lichidul rezultat trebuie lăsat să infuzeze 2 - 3 zile. După aceea, filtrarea acesteia, de exemplu prin tifon, și se lasă în frigider timp de 12 ore. Apoi scoate și începe să sufla bule!Această metodă este cea mai lungă la momentul fabricației. Și, de fapt, bule de la acest nu câștiga în strălucire și putere. Dar, cu toate acestea, această rețetă are, de asemenea, dreptul de a exista.

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente: 1 bucată de săpun, 400 ml. apă caldă timp de 2 h. l. zahăr.

Rade o bucată de săpun. Acum, se toarnă rezultate fulgi de săpun în apă fierbinte, stabilit la foc mic și se lasă până la dizolvarea completă, amestecând periodic. Amestecul rezultat a fost rece și se păstrează în frigider timp de 1 săptămână. După o săptămână, se adaugă zahăr și se amestecă. După ce zahărul sa dizolvat, bule gata! Alternativ, puteți amesteca pur și simplu fulgi de săpun cu apă, se încălzește la soluția de săpun este rapid și se răcește. Mai bine, se adaugă, desigur, câteva picături de glicerină și ați terminat!

O reteta foarte simpla. Veți avea nevoie de o baie cu bule și apă. Pena, din care bulele cele mai durabile si frumoase - este „Micul Fairy“ potrivire naturală și alte mărci. Se amestecă cu spumă de apă în proporție de 3 până la 1 și ați terminat!

Acum va oferim instrumentele pe care le puteți utiliza pentru a sufla bule:

  • tub cocktail sau mânerul tijei este îndepărtat și îndepărtarea capacului. Dar numai bule mici pot fi suflată din aceste instrumente.
  • Pentru bule au fost mai mari, este posibil să se facă o incizie de aproximativ 4 cm 3 la un capăt al unui pai cocktail. Acum, deschide reducerile rezultate în direcții diferite, la fel ca petalele unei flori.
  • Este posibil să se utilizeze un fir rigid la un capăt și îndoiți diametrul buclei de aproximativ 4 cm.
  • Pentru a se asigura că bulele de dvs. au fost foarte mari, puteți utiliza o pâlnie. Acesta poate fi folosit pentru a sufla un balon de 30 cm în diametru. Dar ține minte, că lovitura ar trebui să pâlnie de mai multe ori, de fiecare dată când conectați o gaură, în care lovitură. Puteți face, de asemenea, pâlnie de hârtie proprie.

Acum, că știi cum să facă bule de săpun în condiții casnice!

Chiar mai interesant