Ca acasă pentru a elimina daune de la om - Practic Magic


Eu Magician Serghei Artgrom vorbi despre magie daune perekladah, cum să te scoate din negativitatea, și cum să curețe casele lor. Am pus o vrajă pe cum să-l curățați - o plângere comună, și probleme de actualitate. Eu, după cum știți, nu este înclinat să caute în fiecare magie chihe, și nu sfătuiesc. Cu toate acestea, este un fapt - oameni cu influența corupției (reale, nu imaginare) o mulțime.Ce se poate face pentru a elimina daune - cum de a alege ritualul

Energia negativa, cu toate acestea, poate fi nu numai magic, se acumulează în timp, în cursul vieții, ca să spunem așa.

- toate acestea noroi mentală și verbală este curățat ritual de curățire. Great în această direcție lucrare Rune pus. Dacă se practică magia neagră, puteți combina cu ușurință cu negru rune magice magice. Natura acestor forțe este întunecat, egregors nu un conflict, care oferă posibilitatea de a combina ritualuri magician și lână neagră chiar în același complex.

Este posibil pentru a elimina prejudiciul pe cont propriu?

Desigur. Sunt curate - practici simple și eficiente, care face singur chiar și un începător, să nu mai vorbim de mage având Coy experiență practică. Dacă eu pot elimina doar negative ale vieții, la toate? Acest lucru este puțin probabil. Dar, pentru a lupta posibil și necesar, cu tot efectul distructiv al energiei negre.

Purifica alege ar trebui să fie în funcție de situație. Dacă te gândești cum să faci o deteriorare linie de retur, pentru a alege ritualurile cu întoarcere. Semnificația acestor ritualuri este de a pedepsi infractorului. Dar tineti minte, astfel de acțiuni se mobilizeze imediat pe vrăjmașii voștri. Este de înțeles că, în cazul în care a venit linia de rezervor, prin urmare, o persoană angajată în sine îndepărtarea de daune. Diagnostics este foarte ușor să dau seama. Deci, dacă doriți să se curețe în mod corespunzător și să livreze o protecție de încredere pentru a indeparta daune. ascunde acțiunile lor, fac curățenie fără restituire. Dacă sunteți sub expunere constantă la blestem de energie negativa, a pus o apărare puternică, care va reflecta și trimite un negativ înapoi la inamic. Opțiuni în magie o mulțime, așa că, să acționeze în funcție de circumstanțe.

Ce ar trebui să fac în cazul în care a pus o vrajă?

Eliminați negativ, cu siguranta. Și puteți efectua diferite acțiuni ritualuri magice. În cazul în care situația este de așa natură încât curățarea rigidă și dinamic este de dorit de a utiliza, vă puteți daune pereklad face. rit adecvate în situația dumneavoastră sau nu, uita-te la cărțile de tarot înainte de a face ei, nu după. Eu Magician Serghei Artgrom dau un exemplu pereklada rit daune induse pe tine.

Scapă de daunele induse - făcut la moarte intersecția pereklad

„Un deces accident vascular cerebral este acum, dar în organism (numele) curs nu vor fi incluse, un ansamblu de Taco va lega, descătușa al doilea nod. Acel loc nu va sim, progresul otgryanetsya atunci uman. Amin. "

„Din moment ce Moarte Glacială la (numele) de adaptare, astăzi perekrestinoy descuraja. Legat de faptul că cele două noduri, apoi la pietoni Putnam legat, apoi la intersecția acestei otvozhdena vodom. Apoi, de la (numele) Kid otkidana, dar pietoni să traverseze prikidana, pe care să le vei muri acum autostopul, accentul este lipit de ei. Apoi, de la (numele) ai deschis haldei, da fiara (numele din) hraninoy stocate, dar magnitudinea de măreție. Amin. "

Deci, prima persoană prin intersecția care va foarte bolnav. În al doilea rând călător drumeții priladit sec, iar al treilea va fi mai puternică decât cei slabi. blocare călător XlII caz va fi.

Deci, este posibil pentru a elimina prejudiciul. care trece peste moartea unei persoane. Crescãtorie aici este sănătatea celor care nu sunt suficient de norocos pentru a trece prin intersecția de la o oră ciudată. Această ordonanță este necesară pentru a evita pagubele făcute de vrăjitoare la moarte. Acest lucru este de înțeles, așa cum va fi înțeles și ca daune letale si boala fatala - nu este același lucru. Grav bolnav și poate fără efecte magice. Și în cazul în care boala se dezvolta ca urmare a unor daune la ea, mila morții ar trebui să funcționeze bine.

În cazul în care deteriorarea este indusă în persoana cum să eliminați negativ

Pentru rezultate optime, trebuie să completeze spalari pereklad daune în cele din urmă pentru a elimina ceea ce a mai rămas. Dacă negativ încă, dar știi ce ai dușmani de fugă, care sunt capabili și dispuși să facă o deteriorare puternică. prostie să aștepte până când ajunge negativ, este necesar să se pună o protecție de încredere. Dar, amintiți-vă că apărarea - nu este un panaceu, acesta poate fi slăbit, pot fi eliminate. Deci, protecția magică ar trebui să se acorde o atenție specială, din timp în timp pentru a diagnostica, să actualizeze, a pus nou.

Și ei trebuie să fie expus la toate nivelurile. Și sub acoperirea ar trebui să fie aproape de oameni și animale care trăiesc cu tine.

Asigurați-vă de protecție împotriva deteriorării și au nevoie de locuințe. Dar, înainte de a face o protecție magică împotriva forțelor răului, aveți nevoie pentru a curăța casa bine din diferite negative. Cum de a face acest lucru, eu sunt un magician Serghei Artgrom explica mai târziu. Am pus în banca ta de porc ritualuri bine testate pentru casa - proprietăți de curățare, și o metodă de purificare a negativului negru folosind sunătoare. Și acum un alt sfat, ce să facă pentru a elimina daune. induse de om. Puteți aplica pentru ei înșiși. Ritualul va fi cu imagini.

În mod independent, se elimina din daune de imagini

Pentru a scapa de daune auto-induse, face ritualul poate fi în orice zi, indiferent de faza de Luna este. În așteptare pentru noapte nu este necesară, vrăjitoria ritual, puteți petrece după-amiaza sau seara după apusul soarelui.

Aici este o listă a ceea ce trebuie să luați pentru a efectua ritualul:

  • 3 lumânări din ceară de albine
  • 2 fotografii (fotografii ale victimei și fotografia pe care pereklad se va face)
  • cuțit ritual (în cazul în care nu de lucru cuțit ritual, să ia o nouă)
  • piatră de dimensiuni medii


„Puterea și împărăția mea pentru totdeauna. Puterea de la începutul începuturilor mele. Cartea neagră, Cartea Secretelor, sângele a ceea ce a scris, sunt destinate pentru mine: și va fi dat puterea. ceea ce este rău, ceea ce este bun în reciproc să plătească, suflete umane blasfemie, locurile afectate de schimbarea de schimb lepră ihnimi. Deci recheno. Amin. "

Spunând complot ia un cuțit, și petrece peste un vârf lumânare flacără, astfel încât vârful
Lamă acoperite cu funingine. După aceea, marginea unui cuțit atingând fotografia pacientului, plumb în sens antiorar pe imagine și citiți textul de pe teren prejudiciul pereklad:

„Ce napuscheno că cuvântul se face, că pământul de înmormântare cultivat vrăjitoare șoaptă, uite vrăjitor să vă (nume) pentru a arunca, acul care înțepat, focul a ars prin, în biserica care înveterat, apoi pe tine sunt separate, dar nu aruncat afară, și corpul (numele persoanei căreia i pereklad face witching pentru a elimina cea mai puternică persoană de deteriorare) inspiră. Amin. "

Apoi, a pus o fotografie a victimei în fotografie pe care aruncă negativ atunci când este necesar pentru a elimina prejudiciul. Fotografii se conectează partea din față, și a citit de 3 ori cuvântul vrăji magice:

„Care este trupul, sufletul și spiritul (numele) departament, a dat o casă nouă. Moduri de blasfemie secrete care nu merg, nu caută un loc nou, nu cred, nu dor, iar săgeata neagră cu trupul, sufletul și spiritul (numele) în corp, suflet și spirit (nume) pentru a acoperi, există un nou adăpost pentru a câștiga. Live, vă deteriora în corp (numele). ai Sunete, warlock cuvânt în urechi (numele). Să mergem la tine (numele nou al prejudiciului mass-media) este. În mormânt (numele) și nu (numele) de a conduce. Amin. "

Spunând vraja de trei ori, conectat un știft fotografie în jos piatra și spune, de 2 ori:

„Piatra este grea, deteriorarea hula puternic adevărat. Piatra care preseaza hulă, daune, tot iadul acordat. De la (nume) la (numele) I schimbare, dau vreodată. căi inverse nu a putut fi găsit, în caz contrar nu se întâmplă. Amin. "

Apoi, condiția ritual pentru a elimina prejudiciul dintr-o fotografie singur. lângă piatra lăsa o lumânare. Să arde complet, iar fotografiile trebuie să se întindă neatins până dimineața. Apoi, acestea ar trebui să fie sigure și curate într-un loc retras. Se repetă ritualul poate fi o zi care va oferi cel mai bun rezultat. Repetarea eliminarea ritual de deteriorare, să ia o altă piatră și o altă pereche de fotografii. Stocați fotografii, atâta timp cât va apărea rezultatul. Fotografia unui negru unul negativ este eliminat, ar trebui să rămână intacte, iar inamicul face, după cum știți.

Cum pot elimina deochi cu apă - o spălare simplă și eficientă în duș

O spălare bună, lumină și șoaptă eficiente pentru a elimina negativitate. Se recomandă să se aplice numai pentru cei care lucrează în tradiția neagră. Calomnia, luând un duș. ceva serios corupția privind sărăcia, boala sau moartea, nu este clar, cu toate acestea, energia negativă, ochiul rău ia foarte bine. El adaugă forță, energie curată. Bună spălare, și după ce a lucrat în cimitir.

Puteți utiliza ritualul rapid se îndepărtează de deochi.

„Arcul de apă Ulyana, arc pentru tine, Mariana jet, fluxul de Leisya sub ochi invizibil. Spală-mă cu lecțiile prizora, ar trebui să fie impuse suprataxe, calomnii, uita-te atent și ochiul rău, cauzate de dușmanii dușmanilor mei vizibile și sub acoperire. Pe măsură ce jetul este epuizat, nu Istan, și ochiul rău de la mine plec, voi pleca. nu Hozheny drum, traseul nu este vozheny si eu (numele), apă reîmprospătată, Satana fermecat, și mai mult în domeniul sănătății pentru a trăi, nu plânge, menționează dușmanii spun averi. Mă închin la tine, Mariana jet. Bow apa Uliana. A nimicit cu desăvîrșire. "

O metodă pentru a elimina apa fermecat independent malefice

Aici sunt un ritual magic care vă permite să vă curățați de la low-energie negativă, precum și în cazul supra-înșurubarea negativitate altcuiva după epurările altei persoane. În plus, este convenabil, cu ajutorul acestei conspirații în casă pentru a elimina persoana deochi. Este aceasta: apă vorbesc (conspirație se pronunță ori de câte ori vă intuiția va spune, dar cel puțin de 3 ori), și obmytsya-l.

„Tu apă de fluid, care curge de la munte, din mlaștinile întunecate prin perforarea la sol, soarele a fost încălzit, curățate de zgură. furie arde. Nici un cuvânt pe tine nici un rău, nici bine, nici rău nu va nici bun. Efectuati apa, cu mine în bazine de adânci, peste munți înalți, desișuri de nepătruns tristețe-mytarku, fata-laț de o cruce cu omul mort, clătind cu o găleată, baie cu săpun, lumânare cu pocăință. Cine mă va ucide, lasă-l să sufere. Nu este puterea lui și voința Svarog, rugăciune, pământ, protecție radunitskoy. Protejați apa dintr-un mormânt brut, de la aspectul de negru, prin cuvântul rău, din bere de casă beat din fetele rele, din vrăjitorul și koldunitsy de la descântător egoistă din lomuchey lihomanki din tufiș dens. Cuvântul meu este fermă. Așa cum am spus, atunci așa să fie. Amin. "

Cum de a elimina prejudiciul din casa - un bun zveroboem de curățare

In timpul claselor magice se întâmplă explozii puternice de energie. Și nu doar pozitiv. Multe magicieni produc unele ritualuri acasă și nu într-o cameră specială, și a fost acolo în cazul în care ei trăiesc, și familiile lor. Prin urmare, trebuie periodic pentru a curăța casele lor de negativitate acumulate.

Aici este un mod foarte simplu de a găsi și de a elimina prejudiciul indus în apartament.

Acesta arată și neutralizeaza căptușeală poate elimina de uz casnic negativ, acumulat în casa a lungul timpului. Aceasta ajută rit într-o situație destul de gravă. Cazurile în care chiriașii înșiși de vină pentru că acasă tulbure. Dacă practica magia sau alte acțiuni, prinse la casa unor entități rău intenționate care sunt libere și le expulza. Veți avea nevoie de un must de bere St. John.

Hypericum are proprietăți bune de curățare, în plus, în complot este o referire directă la Churu, oberezhnomu zeu. Această conspirație de curățare de înaltă performanță. astfel încât ochiul rău departe de casa ta și de a folosi alte negativ acest ritual, dacă este necesar.

Ia-o crenguta de must uscat St. John, și au dat foc la ei. Tu du-te în jurul perimetrului apartamentului din stânga spre dreapta, care deține un pachet de vrăjitorie iarbă uscată. Și nu se poate spune nimic.

„Iarbă Oudalan! Nu te apleca la pământ, iar pe bucșa este verde. I sbiralsya cha, cha, am fost de uscare, te rău Adv. Unde este linia de corn, există fum și cenușă. Dantelă, fum, spectacol în cazul în care prizorok, dar în cazul în care zona de bar. Cum să chertyaka stai, deci creste de fum. Veysya, fum, intra în zona caracteristică. Chur-l. "

Deci, cu o grămadă de sunătoare în mâinile du-te în jurul casei, și casa lui cu afuma de fum. Și uită-te cu atenție. Cluburile în cazul în care fumul stabilit, nu există un loc bun. Uite, poate găsi într-adevăr, căptușeală daune. Dar chiar dacă padding nu va găsi, în orice caz, în cazul în care fumul stabilit, un loc nefavorabil. Acesta poate fi repetat de mai multe ori rit ritual magic, până când fumul se oprește să se stabilească în anumite locuri. Dar poate fi aplicat la orice alt curat, ceea ce știi, să acasă pentru a elimina daune induse.

Ce ar trebui să fac în cazul în care a pus o vrajă pe carcasă

Această purjare este adecvat numai pentru locuințe, gospodării și homeowner acest ritual nu este clar. Acest ritual ia distanță negativ magică, precum și gospodărie negativă, acumulate în timpul șederii lor. Poate fi de asemenea folosit ca curățare profilactic, să facă o simplă protecție împotriva deteriorării. Pentru ritul nevoie de 7 becuri.

„Ack, lasa cursul mergi sa faci jogging alerga, și care vrea să rămână, că lacrimile spălate în mare. Amin. "

O jumătate din bulbi pentru a pune în colțurile camerelor și pe pervazul ferestrei. În acest caz, deci trebuie să spui:

„, Blestemată, care transportă mizerii Necurat în inelele atât de confuz. plimbare accident vascular cerebral, calea spre casa (numele proprietarului) nu este. Nimeni nu va primi tot arcul. Amin. "

Lăsați becul pentru noapte, și nu pentru un moment îndoim că este posibil pentru a elimina daunele-te. În dimineața ridica toate ceapa într-un sac de pânză. Mâinile nu atingeți, puteți purta mănuși sau de a lua orice dispozitiv. Colectarea ceapa, vorbesc cuvintele pe care trebuie să complot împotriva energiei deochi:

„A existat, curvia rău întina al naibii, cuvânt violent, toate ceapa recoltate, toate în vizorul provei. Deci, a poruncit bunici. Amin. "

Sac de ceapă rămase la răscruce.

„Gama de ceapa torta încorporează toate eliminate. Cine Splinter a intrat în colibă ​​(numele de gazdă al casei) și el însuși nu este găsit. Amin. "

Și apoi du-te departe fără să se uite înapoi.